Betäckning....

Shiro har tagit betäckning hos systersonen under vardagsrumsbordet.... 
Tjingeling!!
Efterrätt...

Efterrätten blev faktiskt en succé, alla tyckte det var jätte god:) Eftersom det är väldigt ärliga människor på vårt nyårsfirande så antar jag att så är fallet;)
Tjingeling!!


Förberedelser..!!

Lite förberedelser inför morgondagen är på G. Försökte mig på en pannacotta med smak av godiset "bilar" i tre olika lager. Smaken var det absolut inget fel på men desserten bör nog kallas för "gummicotta" i stället för pannacotta eftersom konsistensen påminner om en studsboll:O 
En arbetsdag väntar imorgon före firandet av det nya året mellan kl. 10:00-18:15 så det blir snabba ryck så man hinner hem i rimlig tid för firandet. 
Här bjuder jag på två bilder som jag tog under tiden jag fixade "gummicottan", helt färdiga är dem inte utan det ska även till lite garnering på toppen så att det blir lite kuligare;) 
Om jag inte hinner skriva här imorgon så önskar Shiro och jag er alla ett gott slut och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!
Tjingeling!! Smällandet...

...tar ut sin rätt på lille Shiro! Fattar inte varför idioterna ska smälla så här många dagar innan nyår!!?? Dock har Shiro inte visat sig så rädd som förra året ännu men vi får se när det närmar sig. 
Har haft en riktig slappedag annars med filmkoll, mys och promenader:) Imorgon tror jag att vi får ha en lite mer aktiv dag så man inte slöar till allt för mycket;) 
Tjingeling!! 

Trött Shiro...Nyårsafton nästa...!

Julen är över och snart är det nyårsafton.. Ska jobba hela nyår men det kan kvitta eftersom nyår inte är något speciellt enligt mig! 
Haft jobbiga arbetsdagar nu före och under julen men samtidigt har det varit kul, tycker om när det är fullt ös och mycket att göra:) Nu ser vi dock fram emot 3 lediga dagar Shiro och Jag. 
Med det säger vi nattinatti.. Zzzzzz.....
Tjingeling!!


En av Shiros julklappar...

En massa leksaker och en massa ben och godis fick Shiro i julklapp. Benet från gammelmormor står för tillfället högst på listan;)
Tjingeling!!
Nattinatti Zzzzzz....

Lite kvällsmassage innan läggdags;)
Tjingeling!!
Lediga..

Idag är en ledig dag för Shiro och mig...:) Har varit på en låååång morgonrunda och käkat frukost båda två. Efter frukosten fick vi tvättat ett sår som Shiro fått på baktassen och sedan har jag plockat lite hemma.. Nu blir det duschen och sedan blir det nog en runda till päronen. 
Börjar få liiiite smått panik nu när jag kom på att det snart är jul!! Jobbar nu alla dagar fram till julafton och har inte inhandlat en endaste julklapp (ska dock bara köpa till systersonen eftersom alla vuxna har slutat köpa julklappar till varandra). Vi ska även ha julen hemma hos oss och jag har inte förberett någonting:O
Nä, lika bra att försöka fundera ut någon smart plan under tiden jag tar mig en varm dusch! 
Tjingeling!!


SHIRO....<3

Jag har nog missat att lägga upp min senaste bild på Shiro här som jag ritade! Här kommer lite bilder som jag tagit under tiden som jag höll på...! 
Tjingeling!!


Min lille snuttekorv och jag...;)


Lite nytt...:)

Lite nytt i köket som gubben fixat, han kan när han vill;P
Ny tapet och nya väggljusstakar från Ekeby möbelaffär, me like:)
Tjingeling!!
Värsta 2 veckorna...!!!

Har haft värsta 2 veckorna i mitt liv... Legat sjuk med kräkningar och toa besök, blev även en tripp till akuten med ambulans och även där togs det samma prover som jag lämnat till min läkare 3 dagar innan. Dock fick jag samma besked (vilket iofs är skönt) av båda två att mina prover var jätte bra och att dom inte kunde hitta något fel på mig..!! Nu börjar jag må bättre och ser fram emot att börja jobba igen efter min sjukskrivning:) 
Har haft världens bästa som legat och vaktat mig när jag varit sjuk, min bästa Shiro...<3
Tjingeling!!
RSS 2.0