Barfota i snön..!?

Häromkvällen när Shiro och jag var ute på promenad så stötte vi på fotspår i snön. Såg precis ut som en människa gått barfota hela vägen längs åkern! Kan inte ha varit en frisk homosapien som vandrar barfota i snön längs hela åkern, ska även tillägga att åkern är LÅNG!!
Tjingeling!!


Skokräm...:)

Hahaha, glömde ju berätta att vi även var en snabb runda hos mamma och pappa. Pappa skulle putsa sina skor med svart skokräm och lille nybadade Shiro skulle lägga nosen i blöt, vad blev resultatet...!? En svart skokrämsfläck mitt i pannan:D
Tjingeling!!


Hot stone massage och en gigantisk semla...

I förmiddags fick jag testa på något nytt, hot stone massage..!! Jag och lilla Lotta stack iväg till "njuta" och vi fick verkligen njuta:) Massage med jätte varma stenar, skönare än vad jag kunnat föreställa mig. Det kan jag "varmt" rekommendera;)
Efter det blev det fika på "Falmans" och precis bredvid dörren fick jag syn på en gigantisk semla som jag bara var tvungen att fotas med;)
Nu blir det sängen, även om massagen var super skön så tog den på krafterna, har varit som en trasa hela dagen.
Får ju inte glömma bort att Shiro fick sig ett ordentligt bad också i eftermiddags, sur som en citron är han men förhoppningsvis har det gått över tills imorgon;)
Tjingeling!!


Uttråkad Shiro..

Så här ser det ut när Krasse är hemma med Shiro och jag är på jobb....
En totalt uttråkad Shiro som ligger platt på vardagsrumsbordet:D
Tjingeling!!


Sociala, noooooot...!!

Syrran och systersonen är ju jätte sociala ikväll, noooooooot!!!


Gammalt..

Hittade gamla bilder på mig och en gammal bild på mig och min syster när jag rotade genom mammas mobiltelefon:)
Var bara tvungen att lägga upp bilderna här;)
Tjingeling!!


Mitt gottis

Efter en lång och intensiv arbetsdag så ska jag nu gosa ner mig i soffan hade jag tänkt. Blir mest troligt ett avsnitt av bästa serien ever, "Revenge". Till det blir det mitt gottis, mina små litchisar;)
Tjingeling!!


Natti...!

Nu säger Shiro och Jag nattinatti:)


Bruce..

Lite bilder från en blöt men härlig runda med Shiro imorse i Bruce skog, Shiro bara älskar det stället:)
Tjingeling!!


Abdoer twist...!

Nämen hoppsan... Vad är det som står i mitt livingroom...!;) En Abdoer Twist!! Jag trodde jag var hyfsat tränad, näääää.. Kommer att ha världens värsta träningsvärk efter 30 min på denna maskin.. Trodde absolut INTE att den skulle funka så bra som den gör så nu jäklar är det dax att bli fit:)
Är ni sugna på att bli fit till sommaren och inte har varken råd eller tid att springa fram och tillbaka till gymmet...!? Titta ner på Coop och köp Abdoer Twist, ni blir INTE besvikna:) (Passade på att göra 2 flugor på smällen;P reklam för både Abdoer och Coop;))
Just nu får man dessutom 200kr rabatt:)
Tjingeling!!


Trött och utslagen...!

Känner mig som Shiro, trött och utslagen.. Jobb heeeela dagen och sen ska jag hem och nanna. Sov som en fiskbulle inatt, alltså inte alls, tror jag fick 3 timmars sömn om ens så mycket:(
Tjingeling!!


GOTT NYTT ÅR!!!!:D


RSS 2.0