Fika

Willys bästa team (Jeppe och Jag) tar en välförtjänt paus;)
Tjingeling!!


Inköp..

Ledig dag nr2... Skönt, synd bara att det är höstväder:/
Tog en lång promenad med Shiro igår och gick förbi djuraffären i Ramlösa. Fröken Svensson kan ju som bekant iiiinte bara "gå förbi" en djuraffär fullproppad med hundgrejer och annat smått o gott så det blev ett midjebälte till Shiro och mig, en burk fixodida mot fästingar, en skylt till baksidan och ett noteringsblock;)
Tjingeling!!


Ledig dag..:)

Solen skiner och man är ledig, kan man begära mer!?
Mamma bjöd på världens godaste kycklingsallad på café Linnea och sedan tog vi en härlig promenad i skogen. Även syrran och systersonen var med:) Under promenaden lyckades systersonen lura in både mig och Shiro i en j-a djungel men till slut lyckades vi hitta ut;)
Tjingeling!!


Bilder...

Lite bilder från gårdagen när vi satt hos syrran och firade systersonens skolavslutning, Shiro fann sig direkt under bordet på balkongen. Även lite bilder på syrran och Shiro under vår härliga kvällspromenad:)
Tjingeling!!


Ullared

Känns som att alla kollar fotboll utom jag, jag körde en timmes snackis med syrran ist;)
Har inte bloggat på ett tag nu men har haft fullt upp. Överlevde tex en Ullareds resa med Git som chaffis. Vi var 6 st som steg upp före tuppen en lördags morgon kl. 04:00 för att bli upphämtade av Git kl. 05:00.. Lotta och jag började allvarligt fundera över vad vi höll på med när vi stod och huttrade i väntan på Git.. Men, men, trots en lång j-a kö och miljoner människor så hade vi en skit kul natt/morgon på Gekås i Ullared:D
Lite bilder från bilfärden och kön bjuder jag på...;)

Tjingeling!!


RSS 2.0