Min goding:)Tillökning:)

Vi har fått tillökning lite längre ner på gatan... Lilla Fia, en super gullig blandis som tycker att Shiro är lite läskig;) Kanske Shiros nya tjej i framtiden:D
Tjingeling!!


Hos Pillan med frillan;)

Tja!
Idag har jag varit hos Pernilla större delen av dagen.. Blev en extrem förvandling men sånt gillar ju jag;P Från vitt till mörkt, trivs faktiskt redan i det även om jag bara haft det i några timmar och det fortfarande känns lite skumt när man går förbi spegeln.. Lite före- och efterbilder ska ni få som vanligt men eftersom vi totalt glömde bort efterbilderna så blev de lite taskiga nu i efterhand.. Ni ser ju iaf på ett ungefär hur det blev:)
Tjingeling!!

FÖRE


EFTER


2 år sedan..

Idag är det 2 år sedan vår underbara Oliver lämnade oss.. Saknar dig enormt varenda dag..
Slänger iväg en massa pussar och kramar till dig där uppe på molnkanten;) Älskar dig!!

Oliver


sjuuuuk....

Fyyy faaaan vad sjuk jag e.. Det suger verkligen när det är lördag och man är ledig..:( Meeen, efter ett halvt paket ipren, en burk nässpray och ett x antal cortison-tabletter under 4 dagar så tror jag att jag kan andas lite granna iaf. Morsan har tom fått komma och promenera med Shiro eftersom jag inte orkat rasta honom ordentligt.
Även om man är pissesjuk så blir man ganska rastlös av att göra absolut ingenting mer än glo på tv. Jag vill ha roligt på min lediga helg ju, buhuuu...:(
Nä, får väl lägga mig igen då och fortsätta tycka synd om mig själv;)
Tjingeling!!

Tur och retur till Bulgarien och flytta möbler....

Fortfarande kass uppdatering men jag har bara jobbat och jobbat nu på senaste. Krasse har både hunnit semestra en vecka i Bulgarien och kommit tillbaka.

Har hunnit med en del filmkvällar med både syrran och Anna (har bilder i telefonen som jag lovar lägga upp imorgon eller i helgen) och käkat med päronen som har varit jätte snälla och passat Shiro nu när jag jobbat ganska mycket, vad hade jag gjort utan er.. Många pussar och kramar till mamma och pappa..

Som sagt har Krasse äntligen kommit hem från sin resa så nu blir det en massa mys för oss alla tre;)

Imorgon blir det till att flytta runt lite möbler på ovanvåningen.. Vi ska flytta sovrummet ut till allrummet som är mycket större, kommer bli skit bra tror jag.. Vi sitter ju aldrig i allrummet på ovanvåningen ändå och det kommer bli mycket svalare och luftigare än vårt lilla sovrum vi har idag. Tar lite före- och efterbilder så ni får se resultatet;)

Sov sött allihop för det ska Shiro och jag göra nu när gubben äntligen är hemma igen:)

Tjingeling!!

RSS 2.0