Min bästis <3

Fick en super fin bild som min lilla Lotta fixat ihop på trion, Lotta, jag och Shiro:) Tyckte den var så fin och söt så jag var tvungen att lägga upp den på bloggen;) Love u mina godingar <3
Tjingeling!!


Lördagsmys!

Bästa kompisar:)


<3


Massage!

En liten Shiro som ligger och väntar på Krasse för att få sin kvällsmassage:)
Tjingeling!!


Bruce...!!!

Full karriär i Bruceskog, Shiro älskar det:)
Tjingeling!!


Nytt..!!

I brist på annat nu när jag varit sjuk så passade jag på att beställa en ny jack från Nelly.com. Måste ju ha lite kul även om man är sjuk;)
Tjingeling!!


Host, spott, fräs....!

Fortsätter snora och hosta.. Såååå j-a jobbigt! Shiro har tydligt märkt av att jag inte är som vanligt utan bara legat pall och släpat mig fram på promenaderna. Krasse har varit ute med honom då han varit hemma men han har inte riktigt fått den motionen han behöver nu på 2 dagar:/ Kom på att jag kunde sätta på mig midjebältet med spårlinan i (som är 15 meter) och gå upp på fältet. Jäklar vad han började springa efter kaninerna och jag behövde bara röra mig ett par meter framåt, bakåt och i sidled, helt utan ansträngning. Efter ca 30 min så hade vi en riiiiktigt trött Shiro som ville hem och dricka vatten och nanna, PERFEKT!!;)
Nu ligger jag nerbäddad och väntar på Dallas:)
Tjingeling!!


Usch....

...vad jag har blivit förkyld:( Gick hem tidigare från jobbet idag för jag började känna mig riktigt dålig, nu är det ännu värre.. Har tom skickat ut Krasse med Shiro en runda för jag orkar verkligen inte gå, då är det illa.
Ska ta och kurera mig nu så jag orkar jobba på torsdag (har sån tur att jag är ledig tis och ons). Har köpt apelsiner, pepparmints-te, avokado och brustabletter med en massa bra för kroppen;)
En som njuter för fullt efter rejäla powerwalks med mamma idag är Shiro;)
Tjingeling!!


2473 km gick vi tillsammans:)

Har fått det absolut slutgiltiga resultatet från promenaden "Walk For The Strays" när vi gick för hundarna i Rumänien och samlade in pengar. Tillsammans gick vi 2473 km och vi fick ihop över 40 000 kr, det trillade nämligen in fler donationer några dagar efter från de som inte kunde hänga på.
SÅ J-A HÄRLIGT!!!:D
Tjingeling!!


Ny design..!

Snart blir det kanske en helt ny design till bloggen:) Emilia som fixade min nuvarande design har fått fria händer till den nya, spännande. Jag vet iaf att det kommer bli kanon, hon är ju grymt duktig:)
Tjingeling!!


RSS 2.0