Hänger med syrran...

Sitter just nu hos min systeryster och dricker öl medans Shiro ligger och myser på balkongen. Passade på att snotta hennes data för att göra ett litet inlägg..;)
Tyvärr fungerar fortfarande inte blogg-appen, vilket den inte gjort på snart en månad så jag har mina funderingar på att flytta bloggen till "nattstad" som fått väldigt bra kritik. Hoppas ni hänger på där med!? Länkar givetvis om och när det är dax.
Bara en vecka kvar av semestern nu men det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till vardagen och mina underbara arbetskamrater, miss u...
Nu gnäller syrran: "Fan vad du är osocial...!!!
Hm, får väl ta och fylla på hennes vinglas;)
Tjingeling!!

Semester...

Semester... Skönt, men nu börjar jag bli rastlös och uttråkad.. Har även börjat få ont i kroppen, rygg, nacke och axlar.. Jag tror det beror på att jag inte rör mig som jag brukar. Har ett jobb där jag absolut inte sitter stilla och gör tunga lyft, nu sitter jag bara och äter och dricker.. Inte ens Shiro vill röra sig på dagen i denna värmen. Det blir powerwalks på natten för vår del när solen försvunnit och det blivit svalare..

Tjingeling!!



Dagen blev kanon....:D

Imorse trodde jag dagen skulle bli tråkig och händelselös men icke:)

Blev bad för Shiro direkt efter det senaste inlägget så nu gnistrar han som snö. Under tiden som Shiro och jag var i duschen så ringde mamma säkert 20 ggr och jag kunde ju såklart inte svara. Inte nog med det så drog hon in min syrra som även hon började ringa, de trodde jag hade blivit kidnappad eftersom jag alltid svarar i min telefon annars... Jag säger då det.. Precis innan mamma skulle skicka iväg pappa för att leta efter mig ringde jag upp ilsken som ett bi och frågade vad hon höll på med;)

Blev iaf en mysig eftermiddag med mamma, pappa och Shiro på söderåsen där vi käkade på restaurang mitt ute i skogen, det bästa av allt, de serverade bara fisk.. mmm... Käkade världens godaste fisktallrik:)

Tjingeling!!

Min goa tallrik:)





Trött och rastlös...

Klockan är 12:00 och jag har varken duschat eller ätit frukost, katastrof... Shiro har iaf fått sin morgonrunda men gick som en dammsugare i gräset och försökte jaga rätt på fruntimmer så någon powerwalk blev det inte;)
Har druckit 2 koppar kaffe men inte f-n vaknade jag för det och känner mig samtidigt rastlös och uttråkad...
Nä, blir nog klickerträning med Shiro, frukost och dusch innan vi eventuellt kör en Shiro-tvätt:)

Tjingeling!!


En gammal bild på min lille Shiro



Myskväll med Josse

Haft en härlig myskväll med Josse med en massa tjej- och hund-snack;) Nu väntar vi på hennes nya, söta valp Lotus som anländer på torsdag nästa vecka:) ska bli as kul:) (tyvärr inga bilder ännu eftersom appen FORTFARANDE inte fungerar!!!!)
Tjingeling!!

En dag kvar.....!!

Fortfarande fungerar inte appen till min blogg så tyvärr blir det inte mycket uppdateringar för tillfället:/

En dag kvar att jobba sen är det semeeeeeester...:D Ska bli såååå härligt, semestern är verkligen efterlängtad kan jag säga.. Synd bara att det nästan är höstväder men man kan inte få allt..
Blir en massa mys, långa promenader och utflykter.. Shiro och Jag ska ta vara på varenda sekund av vår semester, gubben får däremot jobba en vecka till innan han har semester;)

Nu är det dax för duschen, blir en runda med Shiro och sen bär det av mot jobb...

Ha det gött!!

Tjingeling!!


Dåligt blogg.se

Har inte kunnat blogga på ett tag eftersom blogg.se strular som vanligt, kommer inte in via appen på telefonen:( förhoppningsvis blir det bättre snart annars får jag byta till en annan blogg för detta börjar bli riktigt tröttsamt!! Tjingeling!!

Häckhoppning....

....nää, inte riktigt! Men jag och pappa klippte deras häckar igår. Ooooom jag har träningsvärk idag, ugh... Shiro var såklart också med;)
Idag är det strålande solsken och underbart väder, då tar vi och jobbar heeeela dagen och heeeela kvällen.. Suck!! Hur kan ni tro att jag längtar till semestern..!?;)
Tjingeling!!


RSS 2.0