Fjäril..

Tog en promenad med Shiro och Cecilia så här på kvällskvisten uppe på Ättekulla.. Över fälten, genom skogen och förbi bonden med alla djuren.. Vi hittade en jättefin liten kompis på vägen som jag aldrig någonsin sett förut, iaf inte i Sverige! En riktigt vacker fjäril:) 
Tjingeling!!
Sjuk...

Usch, trist... Världens förkylning attackerade mig i måndags från ingenstans och fick mig till att ligga däckad i 2 dagar. Börjar dock bli bättre nu och ska till jobbet imorgon. 
Tog en härlig morgonpromenad med Shiro och träffade många av hans kompisar som han busade med:) 
Nu ligger gangstern på framsidan och väntar på frukost och jag väntar på äggen som står på spisen. 
Bjuder på några bilder när Shiro skulle gå på planka över ett vattendrag i Bruceskog, lite läskigt men han fixade det tillslut;)
Tjingeling!!
....

Sitter och njuter på framsidan i solen med en kopp kaffe.. Shiro ligger som vanligt i skuggan och snarkar så han nästan överröstar plattläggarna mitt över gatan som delar stenar för fulla muggar.. 
Tänkte ta en runda till päronen sen och måla lite med mamma i deras uterum där det mest troligt är 40 grader varmt, men det funkar säkert;P
Annars blir det en hel helg med bara jobb:/
Lägger upp en bild på en underbar solnedgång från gårdagens kvällsrunda med Shiro, dock var solnedgången vackrare i verkligheten!!
Tjingeling!!
Hektisk ledig tisdag..

Morgon promenaden med Shiro gjord, frukosten intagen, gräset klippt, rädisorna är sådda och Jag är heeeeelt slut redan:O Nu blir det duschen sen blir det till att borsta lille Shiro som för tillfället ser ut som en spansk hittehund, tovig och smutsig.. Efter det blir det nog hem till päronen och måla med mamsi:) 
Synd bara att det inte är så fint väder idag som det var i söndagskväll när jag gick på fälten med Shiro och kände av all pollen och rapsfälten fick ju inte direkt min näsa att sluta klia och ögonen  att rinna men promenaden var helt underbar iaf...;)
Tjingeling!! 
Shiro fest...

Blev lite fest igår med grillning och god dricka.. Shiro hade ju trots allt fyllt år och det är klart att han ska ha kalas;) Alla hade med sig jätte fina och goda presenter... 
Tjingeling!!
Blixt och dunder...

Blev en stirrig promenad med Cecilia och Shiro ikväll.. Super fint väder när vi började gå och efter bara 5-10 minuter så började mörka moln, åskknallar och blixtar jaga oss:O Jag trodde att jag var rädd för åska men stackars Cecilia var mycket värre. Efter mycket hyperventilerande, skrik och raska steg så lämnade vi av stackars Cecilia hemma och sprang sedan själva hem. Shiro dök in under vardagsrumsbordet och kikade försiktigt ut genom fönstret medan jag sjönk längre och längre ner i soffan. Vi fick ta hand om varandra så gott det gick när inte gubben är hemma;) 
Nu blir det sängen...ZZzzzz..
Tjingeling!!
Usch...

Snart dags att bege sig ut med Shiro på kvällspromenad. Jag kan se det framför mig.. Regnet öser ner, Shiro och Jag får hoppa över grodor och ödlor som krupit upp på gångarna för att undvika vattnet och mörkt är det så vi inte ser något... Jaja, det finns ju regnkläder och ficklampa;P
Tjingeling!!
Fäääädiiiig...;)
Work in progress...


Målar/ritar....

med mamma...:) 
Tjingeling!!

TT....

Gubben ska byta bil och vem är inte då där och försöker ge en massa tips... Jo, Jag;P
Eftersom vi redan har en liten större bil så räcker det ju med en lite mindre, sportig, snygg, snabb och underbar bil, precis som en Audi TT rs...!:D Vi får väl se vart det slutar;)
Tjingeling!!
Helg..

Usch vilken helg det har varit! Jobbat hela helgen och börjar nog bli förkyld tror jag.. Känt mig hängig och trött de senaste dagarna och nu känns det lite i halsen. Kör en stängning på jobbet imorgon och sen blir det en ledig tisdag så det ser vi fram emot.. Kände mig på lite bättre humör och lite piggare när jag kom hem till min lille gris som låg på trädäcket och väntade på mig:) Kan man bli annat än glad när det ligger en vit tuss och välkomnar en med viftande svans;)
Tjingeling!! 
RSS 2.0