PW...

Hej hopp!
Tre lediga dagar framför oss, så härligt och behövligt.
Blev en riktig pw med Shiro och systeryster imorse. Fint väder och frisk luft, inte den här varma, äckliga och tryckande värmen. På vägen stötte vi på en liten spion som satt och kollade in oss i trädet;)  Så söt så jag var tvungen att ta en bild. 
Nu blir det lite städ och sen bär det av till päronen med hela gänget:) 
Tjingeling!!
Honung..

Blev en tidig morgontur med systeryster och Shiro.. Vi gick vid bonden runt hagarna och tittade på alla djuren. Träffade faktiskt på bonden själv och passade på att köpa honung från hans egen biodling, bästa honungen jag någonsin smakat kan jag lova! 
Eftermiddagen har jag ägnat åt städning tråkigt men sant. Nu blir det duschen och sen får vi se vad dagen/sena eftermiddagen har att erbjuda;)
Tjingeling!!

Bondens egen honung

Shiro kollar in hästarna i hagen

Vilken dag....:)

Idag har det gått som på räls på jobbet, helt underbart:) Ville nästan inte gå hem när klockan slog 17:00...!! Vi fick så mycket gjort och alla var pigga och glada, så jäkla kul!! Imorgon blir det en ledig dag sen kör jag 5 arbetsdagar inklusive helgen. 
Sitter för tillfället och väntar på att monsunregnet ska lugna sig så att jag kan gå en låååånga runda med Shiro och Cecilia;)
Tjingeling!! 

Två av mina underbara arbetskollegor:)<3I brist på annat...

....nu när jag är sjuk så passade jag på att beställa hem lite nya parfymer och en bodylotion av mina favorit märken:)
Elizabeth Arden bodylotion och parfym och en parfym från Ed Hardy.. Beställde från en sida på nätet och allt var under halva priset!! Då bara måste man ju;P
Tjingeling!!

Bodylotion


Elizabeth Arden Parfym


Ed Hardy Parfym

Jofama...

Wiii, fick hem en ny jacka idag från Jofama!! I'm in heaven...!!!:)
Tjingeling!!
<3


Härligt...

Härligt väder att promenera i har det varit idag!! Har blivit 3 rundor i Ättekullaskogen och runt hagarna.. Efter andra rundan blev Shiro och jag sååå trötta så vi tog oss en tupplur i soffan båda två:) En helt perfekt ledig dag!!!:)
Tjingeling!!

 

....

Morgonpromenaden avklarad i en knäpptyst Ättekullaskog, så härligt.. Shiro strosade rundor och hälsade på både fåren, kossorna och hästarna. 
Nu blir det frukost och uppladdning inför kvällsjouren på jobb. Tänkte även försöka klippa gräset som är sådär en halv meter högt:O
I övrigt så känner jag mig grymt sliten efter en fruktansvärt jobbig helg på jobb faktiskt.. Med en stundande inventering, mycket plock och jätte mycket kunder (vilket är skitkul) så känner man att man absolut hade kunnat vara ledig en vecka eller två och ta igen sig;)
Har iaf en ledig dag imorgon och tänker inte göra ett skit:D 
Tjingeling!!

Ättekulla
RSS 2.0