Ont i benen...

Tjena..

Idag har vi varit lediga, Shiro och Jag.. Vi tog en lång morgon promenad med lektanten precis som igår fast rundan igår var snäppet värre.. Hade träningsvärk i benen imorse.

När vi kommit hem så ringde mamma som hade köpt frukostbullar så det var bara att snöra på sig skorna igen och iväg. Super god frukost med nybakade bullar, mmmm...

Annars, har bara suttit och tagit det lugnt måste ju vara utvilad imorgon när det bär iväg till "Gekås" i Ullared... Wiihooo, jag blir som ett barn på julafton varje gång jag ska dit.. Krasse e överlycklig att han slipper och får sitta hemma med Shiro istället, hihihi...

Nu ska man ta en dusch och förbereda inför morgondagen, måste ju ha lite färdkost med oss...

Tjingeling!!


Någon som e sugen på lite kel....?


Valet 2010

Idag e det valdagen.. Ska man eller ska man inte..
Hade ett snack med pappa igår som absolut tyckte att man skulle rösta och gör man inte det så ska man inte gnälla på slutresultatet och det e ju sant..
Får nog ta oss i kragen och gå och rösta..

Fixade med pappas iPod igår på hans nya laptop och det funkade skit bra.. Jag hade slitit mitt hår om det inte fungerat nu heller men det gjorde det..

Blev en del dricka när vi satt där och super god mat. Krasse somnade i vanlig ordning på soffan kl. 22:00 och vi andra fortsatte, hahaha...

Nä, nu får man väl snart ta och lyfta ändan från soffan och göra sin "plikt" ;P

Tjingeling!!


Nästan snorfri...;)

Har varit hemma från jobb i 2 dagar nu och börjar känna mig lite bättre.

Tänkte att Shiro behövde springa av sig rejält nu när de har blivit kassa promenader de senaste dagarna så vi körde hem till farmor och farfar och deras gigantiska trädgård.. Gissa om Shiro sprang, speciellt efter bollen som jag stod och kastade. Till slut blev han så trött att han kastade sig på gräsmattan och vägrade röra sig.. Synd bara att jag inte fick med mig kameran.

Ikväll blir det en runda hem till päronen.. Blir mammas goda rostbiff med potatisgratäng (hemmagjord), ingen gör den som hon.. Mummms...

Just nu ligger Krasse i soffan och kliar Shiro som bara myser, ögonen spelar nästan pingpong i skallen på honom..
Har försökt få iväg honom att handla lite men det går vääääldigt trööögt..

Tjingeling!!


Hatar snor...

Jag som lovade er en bättre uppdatering nu när jag var ledig, fyyy på mig.
Vaknade av att både Krasse och Shiro stampade rundor i huset som 2 nervösa hönor. Fick asa mig upp och gå ut en runda i regnet med Shiro. Väl hemma igen så låg vi i soffan alla 3 och bara kollade tv, sååå skööönt.

Lite senare på eftermiddagen när det blivit lite bättre väder så gjorde jag lite nytta. Plockade bla bort staketet på framsidan och satte fast en lina istället vilket gjorde Shiro fullständigt tokig men efter ett tag så gick det bra.

Sitter och bloggar från Krasses data nu eftersom jag inte orkar sätta igång min egen och jag kan ju säga er att det uppskattas inte utav Krasse som sitter och stressar mig här bredvid.

Har btw gått och blivit förkyld nu oxå men det var väl ganska väntat eftersom halva arbetsplatsen går och snorar;) och även min kära sambo....

Nattinatti..

Tjingeling!!


En skit ilsken Linda på strumpesock...

Nämen tjena...

Nä, jag har inte glömt bort bloggen, har bara varit astrött.... zzzz...

Jobbat hela helgen har man gjort, tråkigt men sant.

Dax för oss att plocka bort "staketet" på framsidan nu eftersom Shiro har fattat hur man tar sig ut och hade jätte kul med barnen utanför på gatan. Fick springa på strumpesock fram och tillbaka på gatan för att få fast honom så nu blir det en lång lina istället. Fick även avreagerat mig genom att skrika rakt ut att detta inte var någon j**la djurpark och som tur var var där inga barn i närheten, de hade redan sprungit iväg efter att ha sett en skit ilsken Linda komma springande nerför gatan i strumpesock.. Hahaha...
Grannarna rakt över fick lite underhållning till lunchen iaf.. ;P

Vi ses imorgon allihop, e ledig då så då blir det lite bättre uppdatering. Ska försöka åtminstone...

Tjingeling!! 


Allt ska ju klart vara med samojedens fina ansikte:)

Halloj..

Idag fick vi shoppat lite..
Mormor och jag drog till coop efter att jag lämnat Shiro till mamma. Under tiden Shiro sprang runt i päronens trädgård så hann vi handla en hel del och vi hann t.o.m. in i djuraffären som ligger precis vi mamma och pappa.

Nu e det bara så att jag har bara såååå svårt för att inte handla något när jag går in i en djuraffär, så det blev en del. Köpte en stor påse torkad oxlunga som Shiro bara älskar, vomhamburgare (något nytt som vi får se om han gillar) en penna, ett annteckningsblock och drink-underlägg och allt var ju givetvis med samojedmotiv;P

Efter en fika hos mamma så körde vi mormor hem med alla varorna och körde sedan hem till vårt.

Syrran ringde strax efter kl. 18 och ville gå en promenad. Vi gick bland åkrar och i skogar samtidigt som vi hade en massa att snacka om så vi promenerade lite över en timme, gissa vem som dök med huvudet före ner i gräsmattan när vi kom hem och snarkade efter 2 minuter... Hihihi...

Nu e Krasse hemma efter sin lilla resa till Stockholm, vi har ätit och vi har gått nattarundan.. Ska faktiskt sätta mig i soffan nu och fortsätta läsa "hypnotisören", den e ju bara såååå braaaa..

Tjingeling!!





"Hypnotisören"

Ni bara måste läsa boken "Hypnotisören".. Jag e inget fan av att läsa böcker men den här e bara sååå j-a bra.. Den e så läskig att jag blir helt stirrig och tror att någon springer utanför fönstret och ska ta mig när jag läser den... Hahahahaha...


En "liten" fika....:)

En ledig tisdag har det varit idag med ganska bra väder..

Passade på att ta en "liten" fika med Linn från jobbet eftersom vi båda för en gång skull var lediga samtidigt.. Vi snackade och snackade och plötsligt blev kl. 19:00 då vi kom på att vi suttit och snackat oavbrutet i 6 timmar, vi tog ju såklart en liten promenad med Shiro i mitten någonstans;P Vi lyckades trycka i oss en hel kladdkaka med vispgrädde, singoallakex (vet ej hur många), några hallongrottor och så drack vi 2 kannor med kaffe.. En super trevlig fika var det och det kändes som att vi fortfarande hade saker att prata om när vi skilldes åt.
Tack Linn för en trevlig dag.

Nu har man nästan precis tryckt i sig en kebab med massa vitlök (fyyy fasen vad nyttig man varit idag då;P) och gått nattarundan med Shiro, gick nästan 1 timme vilket behövdes efter allt gott.

Nu känner man sig nöjd och är redo för sängen och lite tv.

Tjingeling!!

Lilla Linn

Shiro tyckte efter ett tag att vi var lite smått tråkiga och kom på den ljusa iden att han skulle börja gräva upp sitt ben som han lyckats gömma under jorden bland buskarna, gissa hur han såg ut om nosen när han var klar!?



Liten gangster...;)




En härlig söndag..

En skön söndag med underbart väder då bara mååååste man gå en lång runda i skogen..

Shiro och Jag


Krasse och Shiro


I just love it


Fullt med gulliga skalbaggar kröp rundor på stigen..


En bra dag..

Dagen igår var hur härlig som helst..
Min söta syster hade bakat en paj som hon kom över med på eftermiddagen, efter att ha ätit super god paj och druckit kaffe så kom vi på att vi nog var sugna på något annat.... Det slutade med cider, öl och en massa ostbågar med chilismak... Mummma..
Några öl senare så drog Shiro och Jag hem till päronen där vi fortsatte att dricka öl;) Kom slutligen hem vid 23-tiden och då, bokstavligen, stupade alla i säng och sov som grisar..

Idag är en ny dag.. Får se vad vi ska hitta på.. Just nu så ligger lille gangstern och sover som en gris på gräsmattan. Han tycker det e lite för varmt verkar det som nu när solen äntligen har hittat tillbaka till hbg igen. Mem, men, bättre än världens ösregn eftersom han bara hatar det..

Tjingeling!!


"Black Devils"


Ciggen som Benji kom förbi med:)


Benji på besök..

Tjabba..
Sitter här nu efter en promenad med Shiro och ett snabbt besök från Benji.. Han kom förbi på en kopp kaffe och hade jätte häftiga, svarta ciggaretter med sig som han inhandlat på "7eleven" nere i stan. Smakade lite vanilj och var super goda.. (kommer upp bild på dem lite senare)

Har precis plockat undan lite och nu ligger pågarna och sover.. Vad ska man hitta på idag då, solen skiner och inte ett moln på himlen.

Var hemma hos päronen med Shiro i torsdags etersom vi blev "utkastade" för Krasse skulle ha lite folk här. Mamma och jag knåpade ihop en asgod kycklingsallad med egengjord dressing, pappa ville oxå smaka lite även om han inte gillar varken sallad eller kyckling:)
Under kvällen så hade pappa lyckats skada örat så att det blödde som fan och Shiro var inte sen med att hjälpa pappa att bli bättre. Han ville sååå gärna hjälpa honom så han klättrade upp i stolen pappa satt i, han e ju för söt min lille dunboll.

Nä, dax att kasta sig i duschen för att sedan se vad denna dagen har att erbjuda;P

Tjingeling!!


Vill ju sååå gärna hjälpa till...:)


Shiro med sin anka under bordet hos päronen.


Födelsedag.....;P

Idag fyller bloggen 1 år.... Gud vad tiden går fort, vart tar den vägen.. Någon som vet?!


I`m back....

Jag vet... Min uppdatering suger.... Men så är det ibland.
Har inte hänt speciellt mycket under den gångna veckan mer än att man har jobbat, fixat och mixtrat..

Igår ringde mamma och undrade om vi skulle ta en lunch.. Eftersom jag varken ätit frukost eller lunch (sov för länge;P) så passade det utmärkt. Vi åkte ut till ett ställe som jag inte kommer ihåg namnet på men åt iaf en skit god sallad, Shiro var ju såklart oxå med och låg och tryckte under bordet i skuggan.
Efter lunchen så stack vi hem till mammi och fikade..
Avslutade en helt underbar dag med en skit kul inventering på jobb, nooot.. Mellan kl. 18-00 räknade vi allt i hela butiken, bra jobbat alla..

Idag har oxå varit en bra dag, körde runt mormor så hon fick handlat och avslutade shoppingen i alkoholbutiken där jag köpte mig några goda öl..

Har gått kvällsrundan med syrran nu som nästan kröp hem efter 45 minuters powerwalk, men kom igen nu syster yster...

Nu ska jag göra lite nytta (hahaha..) innan jag nannar kudden, en ledig dag imorgon oxå... Kan det bli bättre, wiiihooo..

Poss o kjam..

Tjingeling!!

Shiro under bordet när vi käkade lunch;)


RSS 2.0