Inte riktigt på humör..!!

Sitter hos mams och har precis ätit en mega frukost. Känner mig inte riktigt på humör idag, vet inte varför men det ändrar sig säkert när jag kommit till jobb;)
Ha en bra dag alla!
Tjingeling!!


Rena!!!

Nu ska vi bli rena och fina Shiro och jag.. Var precis nere i djuraffären och införskaffade mig lite nya päls/hårprodukter. Tycker det är jätte häftigt att både jag och Shiro kan använda dem även om det först och främst är till Shiro. Tjejen i djuraffären sa att hon själv använde "k9 silkesdroppar" till sitt eget hår eftersom håret blir som silke och dessutom luktar jätte gott:) Coolt!! Så nu ska vi gnistra i pälsen Shiro och jag och dessutom lukta gott;P
Tjingeling!!


Fisk-spa...!!

Fisk-spa med min lilla nan:)
Kittlar jäklar i det;)


Halvsovit...

Halvsovit i soffan så nu går jag och nannar på riktigt precis som denna lilla filur;)
Tjingeling!!


Lång helg!

Hoho, jobbat, jobbat och jobbat som bara den:) Börjar komma in i det nu känner jag även om jag har mycket kvar att lära! Idag hade jag ett (enligt mig själv) mördar pass som började kl 7:00. Som de flesta vet är jag iiiiiingen morgonmänniska och kl 7:00 är ju "miss i nassen";) En trött Linda är resultatet efter denna dagen och snart är det nattinatti. Jobbar bara imorgon också och sen börjar min helg, långledig med andra ord, härligt:)
På lördag blir det fiskspa med lilla Lotta vid lunchtid och på eftermiddagen/kvällen sticker vi till Köpenhamn för lite julskyltning på "tivoli", ska bli super kul:D För övrigt ska jag baaaara mysa med min Lill-tuss Shiro <3
Tjingeling!!


Vinter <3

Åh vad jag längtar efter vintern..!! Älskar den vita snön och hur det knarrar under fötterna när man går på den, HOPPAS att vi får lite snö detta året:) Är sååå trött på blåst och regn!


Bus med fina Quilla...<3

Det blev en lång skön promenad i förmiddags och en massa bus med fina Quilla, gissa om Shiro är trött!?;)
Nu väntar vi på att Anna ska komma på fika:)
Tjingeling!!

Quilla


Morgonpromenad!

Haft ett tufft pass idag på jobb med myyyycket att göra men kul som fasen och tiden gick väldans fort:)
Tog en tidig morgonpromenad med Shiro på fälten idag, kanin-span?! Helt klart;)
Nu är jag jäääätte trött och säger nattinatti för imorgon ska jag vara utvilad, då är det fest:D
Tjingeling!!


RSS 2.0