Måndag...

Måndagen avklarad!! Varför är måndagar alltid lite trista och händelselösa!? Sitter nog i huvudet och man vet att man har en hel arbetsvecka framför sig..!! Har haft en bra dag på jobb iaf med massor att göra så tiden gick alldeles FÖR fort idag.
Efter matlagning, dusch och kvällspromenad så sitter jag nu i vanlig ordning nerbäddad i soffan och myser med killarna:)
Blir en lång arbetsdag imorgon och förhoppningsvis lika mycket att göra som idag så det blir lite mys till och sedan sängen.
Tjingeling!!

Killarna myser och Shiro får sin kvällsmassage av Krasse:)


Härlig vinterdag..!

Idag har det känts precis som en härlig vinterdag. Kallt, friskt, blå himmel och helt vindstilla. Shiro var väldigt morgonpigg idag så vi gick en lång promenad redan kl 9:00 imorse (kl 8:00 om man kommit ihåg att vrida tillbaka klockan 1timme, vilket jag såklart kom på efter halva rundan;)) 1 timme och 30 minuter var vi ute och gick ner i Ramlösaparken där vi fick gå på ett täcke av nedfallna löv och överallt var det höstligt orangefärgat. På eftermiddagen hann vi även med en runda i Bruceskog, måste ju passa på när vädret varit så härligt:)
Nu är det dax för film, har bäddat ner mig i soffan och myser för fullt med en massa gottis;) Shiro myser han också på baksidan:)
Tjingeling!!


Hihihi...

Kunde varit Shiro den lille gangstern;)


Skötselhelg!

Trivs fortfarande som fisken i vattnet på mitt nya jobb:) Mycket att lära och ganska svårt men det går sakta men säkert framåt;)
I helgen var Shiro, Jag och systersonen hos päronen för att hjälpa till med trädgårdsarbete. Jag klippte häckarna, systersonen räfsa löv och Shiro var hejaklack. Till slut var vi så trötta allihop så systersonen slog dig ner i rullebören (som vi säger här i skåneland);) och Shiro fick ligga vid sidan om men lika nöjd för det var han.
Nu är det natti-time för mig, har en lång dag på jobb imorgon igen.
Tjingeling!!

Shiro och systersonen

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1357710/images/2012/pic_5086fee39606ee354c485185.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1357710/images/2012/pic_5086fee89606ee3557aa2ebe.jpg" class="image">


Förresten..!

Har fått en ny design på bloggen som söta Emilia fixat till mig:) Blir ev. En ny header också om jag lyckas få ihop lite nya bilder. Tusen Tack Emilia!!:) kolla hennes blogg här www.eemiliakarlssson.blogg.se


Nytt jobb!!!

Ojojoj, så här trött har jag inte varit på länge. Skallen fungerar inte överhuvudtaget efter all ny info på mitt nya jobb, error...:/ Men stört-härliga och trevliga människor har jag som arbetskollegor så det känns gött:)
Hittade en bild på nätet och tänkte direkt "Det här behöver både jag och Shiro";)
Tjingeling!!


Sista dagen på jobb!

Usch, känns konstigt..! Var nere med lite tårta till mina underbara vänner och kollegor på Willys idag eftersom jag på torsdag börjar mitt nya jobb på Coop, vilket ska bli j-t kul:) Men jag kommer sakna alla jäääääätte mycket på Willys!! Ett underbart gäng som man delat mycket med under nästan 10 år. Fick ett presentkort av alla som jag köpte mig ett halsband för av "Efva Attling". Ett halsband som jag gillat sen det kom ut men som jag inte unnat mig, varför vet jag inte, det har bara inte blivit av helt enkelt. Det slutade iaf med ett halsband som jag gillar jätte mycket och ett härligt minne från alla mina vänner på Willys:) Många kramar till er!! <3


Blommor och krukor...?

Jag förstår inte varför Shiro envisas med att sova bland mormors blommor och stoppa huvudet i krukorna..!? Han är så försiktig så ingenting förstörs men han ska tvunget in och lägga sig i djungeln;)
Tjingeling!!


Shiros hus:)

Åhh, när vi väl hittat ett annat boende med större trädgård så ska Shiro få ett litet hus med utkiksplats precis som detta:)


Inget förtroende för polisen...

Har precis tittat på nyheterna och bevittnat hur polisen slaktar en ung killes 2 hundar med ett 20-tal skott och nästan träffar honom också. Jag kan ju tala om att jag är sådär, lite, jävla upprörd och förbannad!!! Har polisen hittat en ny sport, skjuta ihjäl familjers hundar!!!??? De vågar tydligen inget annat med tanke på hur många mördare, våldtäktsmän, rånare mm som springer runt på gatan eller har polisen ett sånt sug efter att få skjuta med pickadollan att de tycker det är okej att skjuta hundar som "kommer i deras väg"!? Jag tycker det är skamligt att polisen får lov att agera på detta viset och att ingen gör något åt det. Frågan är ju också vad fan det är för tomtar som utbildas till poliser, har någon koll på det överhuvudtaget. NOLL FÖRTROENDE för polisen har jag och det ska jävligt mycket till för att jag ska kunna lita på dem igen, de har helt enkelt agerat som skitstövlar för många gånger!!!


Mys..

En riktig myskväll med killarna, Krasse, Shiro och systersonen:) God mat, chips, spelet Wii och en maaaassa godis:)


Shiros lookalikes;)

Gick en lång runda med Shiro precis och träffade på hans lookalikes, fåren;)
Så härliga djur, med ett ständigt tuggande står de där och glor på en. Shiro blir lika paff varje gång han ser tuggmaskinerna:)

Nu kommer snart systersonen, då blir det en promenad upp till päronen;)

Tjingeling!!


Nattinatti!!!:)

En trött Shiro har lagt beslag på alla täcken och säger nattinatti;)


Bästisarna busar och myser:)


Lite lugnare...;)

Har haft en lite lugnare dag idag, skönt:)
Har hunnit med att plantera nästan alla mina blommor nu, bara en stor kruka kvar på baksidan men det tar vi imorgon. Annars har jag absolut INGENTING planerat imorgon utan tar dagen som den kommer. Blir kanske ett litet höstbad för Shiro men det ser vi imorgon;)
Nu ska en trött fröken Svensson lägga sig och nanna så god natt alla goa och sussa sött:)
Tjingeling!!

Hihi, hittade denna bilden på Facebook och tyckte den passade in såååå bra på Shiro, riktig Shiro-style;)


Slutar på mitt jobb...!

Har helt glömt bort att berätta att jag slutar på mitt jobb. Har fått ett annat kanon erbjudande som jag tackat JA till och det ska bli så jäkla kul:) Det kommer bli kanon för mig och det kommer bli kanon för Shiro!! Även om det blir fler arbetstimmar per vecka så blir det mer tid till träning, promenader och mys eftersom mitt schema är helt perfekt!
Efter spring i Bruceskog, inhandling av fler blommor, fika hos mormor, besök på min nya arbetsplats, fler promenader och matlagning så slår jag mig nu ner i soffan en stund innan det är dax för nattarundan med Shiro.
Ha en fortsatt bra kväll alla för det ska jag ha;)
Tjingeling!!

En trött Shiro sover på syrrans ben:)


Trööööött...

Vilken dag...! Vaknade kl 10:00 imorse och körde raka vägen till Bruce med Shiro. Efter en lååång runda så satte vi oss i bilen för hemfärd och kom på att jag kunde köra inom "Ljusekulla" för att kolla lite höstblommor. Kom hem med 3 prydnadskål, 3 ljung och 3 små pumpor:)
Eftersom vi hade slutbesiktning på huset mellan kl 12:00-17:00 så fick jag försöka fördriva tiden med något tills gubbarna behaga dyka upp. Fick städat båda badrummen (klök-varning när jag skulle rensa brunnarna) och planterade alla blommorna:D Efter besiktningen fick det bli en runda till med Shiro innan jag ringde syrran som hängde på lite solning. Efter solningen så promenerade Shiro och jag upp till päronen för att ta deras post och tillbaka igen. Väl hemma var kl 19:30 och kanske dags för lite middag. Kl 20:10 trillade Krasse in efter ett arbetspass på 14 timmar, normalt:/
Nu har jag duschat, gått kvällsrundan med Shiro och landat i soffan. Jag tänker inte göra ett skit mer idag;) (Glömde få med att jag även hann köra ner till djuraffären en vända för lite gottis till Shiro;))
GOD NATT allihop:)
Tjingeling!!


RSS 2.0