Vet sin plats...;)

Killarna vet sin plats.... Golvet....;)


Nattinatti...

Efter en lång dag med möte, jobb och en gubbe som förföljt oss hem så säger Shiro och Jag nattinatti.. Självklart blir det ett avsnitt av "Bones" innan lampan släcks ;) 
Tjingeling!!
 

"Små grodorna, små grodorna...."

En kort arbetsdag blev det idag men kändes ändå att man fick mycket gjort.
Efter jobbet hämtade jag Shiro hos mamma, käkade och ringde Cecilia som jag planerat att ta en promenad med. Under promenaden hade vi så mycket att snacka om så vi bara gick och gick utan att igentligen veta VART..!! När vi sen såg oss omkring så kom vi fram till att vägen aldrig svängde åt den riktningen vi skulle till så det var bara att vända på klacken och ta samma väg tillbaka. Shiro lufsade på men såg även han trött ut i slutet:) Promenaden tog (i rask takt) 1timme och 35 minuter, NU ÄR JAG TRÖTT!!

Tittade precis ut genom fönstret och såg att Shiro såg sådär lite nyfiken och frågande ut så jag var ju såklart tvungen att kolla läget.. Två nuppande grodor precis utanför dörren, piii, äckligt.

Nu blir det sängen och ett avsnitt av "Bones":)
Tjingeling!!

Kanske inte den bästa bilden men här är Shiro och grodorna;)


Trött som en potta....

 
Hej hopp.. Känner mig sjukt sliten, när t.o.m. Stammisarna på jobb säger "men lilla vän, du ser jätte trött ut" då vet man att man inte inbillar sig (eller så ser man bara allmänt för jävlig ut);) Annars, jodå, jobbar och har jobbat en hel del och haft super mycket att göra. Inte för att jag klagar, jag har hellre mycket att göra än att inte ha något alls att göra. 
 
Under tiden jag jobbar så har Shiro turen att få umgås med mamma, blir låååånga promenader och god mat (som brukar bestå utav stek, oxfilé, fläskfilé och lite kycklingfilé;))
 
Nu blir det lite av min (för tillfället) favorit serie "Bones", sen blir det nog bingen tror jag:) 
Sov gott allihop för det ska jag göra;) 
 
Tjingeling!! 
 
 

En vanlig dag...!

En vanlig dag på Raus, killarna baaaara gottar sig;)


Underbar helg...

Haft en kanon helg på 3 hela långa dagar (behövde det). Hunnit med en massa känns det som plus att jag fått vila:)
I lördags bar det bl.a. iväg till söta Zoja där det blev en lång fika med massor av snack och turkiskt kaffe som jag drack för första gången (riktigt gott).
Idag har Shiro fått sig ett bad och efter det gick vi en lång runda med Cecilia i ättekullaskogen. Nu ska jag bara segla ner i soffan med min kaffekopp och fortsätta kolla på min serie som jag inte kan släppa, "Bones" (tack gode Gud för netflix);)

Tjingeling!!

Turkiskt kaffe och söta Zoja:)


RSS 2.0