Krasse dricker mycket läsk=)

Hej hopp...
Verkar som mitt senaste inlägg sprungit och gömt sig, kan inte hitta det någonstans.. skumt...!
Ovanligt stressig dag på jobbet, jag och Anna fick springa som galningar och plocka upp varor på hyllorna men det kändes inte som att det minskade ute på lagret. Så medan man sprang maraton på jobb låg Krasse och Shiro i soffan och bara mös, fuskigt.. Men det blir mys för mig och Shiro imorgon.
PET-flaskorna fortsätter Shiro att använda som tuggleksak.. Kastar ungerfär 2 st söndriga flaskor om dagen (Krasse dricker mycket läsk);) Men lille Shiro tycker det är jätte skoj, de studsar ju så roligt från vägg till vägg när man biter i dem och de flyger iväg.
Nu ligger lille gangstern på golvet i vardagsrummet med alla leksaker och tuggisar omkring sig, man blir ju trött av att ställa till oreda=) Tjingeling!!


Buskar, "golvmoppar" och PET-flaskor.....

Tjena... Jaaa, jag vet.. Krasse undrade också varför i h-e jag hade en blogg när jag inte uppdatera den ordentligt.. Förlåt..
Shiro fortsätter växa, 27 kilo stannade vågen på häromdagen. Tanterna med små "golvmoppar" som tyckte Shiro var så söt för ett tag sedan hoppar in i första bästa buske med hunden i famnen när vi går förbi=)
Ingenting söndertuggat i huset nu på ett tag men han har upptäckt PET-flaskan... Han har säkert 10 olika leksaker och 10 olika tuggben men det som får hans uppmärksamhet är PET-flaskan.. Vi slipper asa flaskorna tillbaka till affärerna iaf. de är inte speciellt "pant-dugliga" när Shiro är färdig med dem=)
Nu väntar vi på att syster yster ska komma på fika, vi ses snart igen.. Jag lovar....=P Tjingeling!!


RSS 2.0