Hmmm...


Bilden är tagen av Denise Andersson


Börjar bli lite nannig efter besök och lek....=)


Bilden är tagen av Denise Andersson


5 veckor gammal...


=)


Bilden är tagen av Ola Stelzer


"Alla sätt är bra utom de dåliga" när man är varm.....=)


Bilden är tagen av Ola Stelzer


Vilken goding........


Bilden är tagen av Ola Stelzer


Här kommer lite bilder.....

Vi lyckades föra över bilderna så här kommer lite "gos"-bilder på Shiro som liten "knatte"=)


Vi tittade på varandra alla 3.....

En vacker dag med snö och sol har det varit idag. Shiro och jag tog en lång promenad hem till mormor och fikade. Vi tog promenaden förbi industriområdet där vi träffade på "skummisarna" med lastbilen sist men inga "skummisar" idag. Vi träffade däremot på någon annan som kom farande ut från skogen mitt framför oss på gångbanan. Vi tittade på varandra alla 3 och efter några sekunder fattade jag att det var en jätte stor röd räv. Den var jätte fin. Lika snabbt som den kom ut ur skogen sprang den tillbaka igen. Shiro blev tosig och ville springa efter räven men det ville inte jag=)
Blev även en promenad till ICA Maxi idag efter att Krasse lyckats få med sig 3 gröna bakpotatis hem så vi köpte en påse pommes ist.=P 
Nä, nu ska vi se om vi kan lyckas föra över bilder på Shiro när han var liten till min data från Krasses. Tjingeling!!


Snö, snö, snö.............

Snö, snö och mycket snö... Det gillar vi=) Shiro snurrar rundor ute på vårt trädäck på framsidan i snön och bara myser. Han har varit hos päronen och lekt med systersonen Liam idag, de busade i 3 timmar ute i snön utan paus. De var lika trötta båda två efteråt. Två långa rundor hade han även varit ute på med pappa.
På lördag är det bad och fön som gäller för Shiro, smutsig som bara den är han. För tillfället har vi en brun vovve ist. för vit.
Nu är det snart dax att laga lite mat. Jag gör det enkelt för mig, spagetti och köttfärssås. Steker samtidigt lite köttfärs till Shiro, det gillar han. Tjingeling!!


Trädäck e gott=)

Hej hopp... Har varit en jobbig helg med jobb och många minusgrader. Inte nog med att det nästan var -13 grader ute imorse så skulle man in i -22 grader i frysen på jobb, brrrrrr.... Men Shiro trivs som fisken i vattnet=)
Nyår gick väl sådär med Shiro. Varje gång himlen lystes upp så skulle han vakta, stående på bakbenen skällde och morrade han. Benjamin från jobbet firade med oss så vi gjorde en super god oxfile som även Shiro fick ta del av och han tyckte det var riktigt smaskigt. 
Nu under helgen när vi jobbade så var Shiro hos mamma och pappa som vanligt. Han hade varit lite uttråkad där han låg ute på framsidan så han hade roat sig med att tugga lite på deras trädäck. Pappa var inte så glad=) 
"Päronen" hade tagit med Shiro in till stan och promenerat idag. Han tyckte det var jätte häftigt men han gillade inte när dörrarna in till "Åhlens" åkte fram och tillbaka när folk gick in och ut, mamma sa att han liknade en liten spindel som hoppade runt=) Nu är det snart dax för sista rundan för idag men jag vill inte väcka honom, han sover ju så sött. Tjingeling!! 


RSS 2.0