God fortsättning.....

GOD FORTSÄTTNING ALLIHOP!! Jodå, bloggen lever fortfarande men har legat och vilat ett tag;)
Har varit en massa stress och julfirande både på det ena och det andra stället.. Från fredag till söndag gjorde vi f-n inget annat än att äta och dricka.. Kan inte titta på en köttbulle eller sillbit nu utan att må lite urk, men super trevligt har vi haft.. Systersonen och Shiro fick en massa julklappar på julafton och var jätte nöjda båda två..
Idag har det inte hänt mycket, vi har mest tagit det lugnt Shiro och Jag, man behöver sådana dagar efter en helg med fullt ös.. Shiro stackaren är så rädd för smällarna som de redan satt igång med så han vågar inte ens ligga ute, sötnosen ligger och snarkar på divanen i vardagsrummet:)
Nu måste jag försöka klura ut vad jag ska laga för mat (booring) och sedan blir det en lång promenad med Shiros favvis;)
Ha det godis...
Jag lovar att det inte ska ta så lång tid igen mellan bloggandet...
Tjingeling!!


julbord

drickan flödar o humöret e på topp.. super bra julbord med underbara människor.. tjingeling!!

Stryka, inte min grej....:)

Käkat frukost, varit på en promenad med Shiro och nu ska Jag ställa mig och stryka...... Jag som e så flitig när det gäller att stryka, om det händer 1 gång om året så e det högt räknat:)
Ikväll blir det julbord i Tyringe, ska bli super kul... Bara det inte börjar snöa som fan när vi ska köra, nog för att man gillar snö men inte när man kör..
Lille Shiro ligger på framsidan och hoppas varje minut att det ska komma förbi en snygging.. Nä, nu e det dax att sätta lite fräs om man ska hinna bli klar idag men om nu Krasses telefon fungerar så uppdaterar jag under kvällen..
Tjingeling!!


Irriterad...

Varför har jag alltid sån otur...?? Fick beställt kläder till lördag från nätet men givetvis har kläderna inte kommit så nu har jag haft en irriterande eftermiddag där jag försökt hitta kläder som passar.... Ville haft en jätte fin kjol men den hann ju såklart inte komma, gissa om jag e irriterad...
Annars har vi haft en trevlig eftermiddag Shiro och Jag... Vi har varit hos mamma en snabb runda men eftersom hon blivit ännu mer sjuk så blev det inget bak..
Sitter just nu och väntar på att Krasse ska komma hem med en god pizza och bara längtar till morgondagen då vi ska på julfest i Tyringe..
Tjingeling!!

En "irriterad" Shiro som vill ha uppmärksamhet:)


Julbak

Hemma igen efter en massa julbak och god glögg... Super trevligt har vi haft och vi fortsätter imorgon:) Shiro och jag tog en lång runda i Ramlösaparken som en liten paus från allt bak lite senare på eftermiddagen, det var superfint i parken med all snön men tyvärr så fick jag inte med mig kameran ut. Nu ska jag ta mig en skön dusch och sedan gå nattarundan med Shiro, kommer nog somna tidigt idag känns det som..
Till helgen bär det iväg till Tyringe på julbord med Fredde, Nettan, Daniel och Ove och det ska bli superkul, längtar... För Shiros del blir det övernattning hos mamma och pappa från lördag till söndag.
Tjingeling!!


Mandelmusslorna i ugnen, mums....


Lite tidsfördriv;)

Nu jäklar snöar det som om hela himlen öppnat sig, wiiiiiii... Ilike....
Nu sitter vi här Shiro och Jag och väntar på att mammi ska höra av sig så vi kan börja promenera bort mot Ramlösa, under tiden så har Shiro och jag fördrivit tiden genom att ta lite bilder på oss;P Vi synes lite senare... Tjingeling!!


 


Ny frilla hos Pernilla...

Efter att nästan inte ha sovit ett piss inatt (pga hostan) så fick jag masa mig upp på morgonen eftersom Shiro var ganska nödig, stackaren fick stå och fläta ben tills han fick upp mig;P Efter rundan så stack vi hem till mammi som skulle passa Shiro under tiden jag satt hos Pernilla och blev fin i håret..
Väl hos Pernilla så fick hon nästan fria tyglar till att göra vad hon ville, mina krav var att hon inte fick snagga mig och att jag fortfarande ville vara övervägande blond. Jag tyckte att lilla Pernilla gjorde ett kanon bra jobb och jag blev super nöjd.. Tack söta Pillan...:)
Efter fixet av frillan så mumsade jag och mamma på vars en "napoleon" bakelse och tog en varm kopp kaffe, det var fina grejer det.. Imorgon har vi planerat lite julbak mamma, Shiro och Jag..
Lovade lite före och efter bilder på frillan så de kommer här..
Ha det najs, nu ska jag kolla vad min lille Shiro gör... Kanske har han äntligen fått fatt i en fin tik som gått förbi;)
Tjingeling!!

Före!! Vi kom på efter att Pernilla klippt av en hel bit hår att vi inte tagit något foto men bättre sent än aldrig;)


Före


Efter


Efter


RSS 2.0