Quilla o Shiro

Har precis kollat på youtube o sett flera klipp som Rosa lagt upp på Quilla o Shiro när de leker med varandra. Gå in på youtube och sök på "Quilla o Shiro" så ser ni 2 underbart söta hundar:) Tack Rosa! Det var super härligt och kul att se:) tjingeling!!


Bowling

Tjena! Vaknade upp imorse av en kräkande Shiro, stackaren var riktigt dålig och jag kunde inte förstå varför. Fy bubblan vad han kräkte men mår som tur e bättre nu. Strax efter lunch så stack syrran, jag och systersonen på bowling. Trodde inte att det skulle vara så mycket folk där en söndag men ack så fel jag hade. Det kryllade med folk men vi lyckades få plats ändå:) skoj hade vi och syrran vann precis som förra gången;) nu är det soffläge som gäller;) Tjingeling!!


Besök

Daniel kom på besök:)


Tårtaaaaaa

E på pappas födelsedagskalas och nu e det dax för mammas goda tårta "Snövit";)


Filmtime;)

Krasse kollar film med sina rosa brillor Hihihi...


Fler färger;)

Fler färger på glasögonen:D


Just nu...

Jag o lilla Lotta testar glasögonen till vår nya 3D-tv;) visst e vi söta Hihihi;P


Oxå med:)

Josef ville oxå vara med;)


Kaffepaus

Tar en behövlig kaffepaus med Malin på jobb;)


Filmtime

Nu blir det kaffe, gottis och skräckis;)


Frossa

Räkfrossa med Anna;)


Shiros kompis e här;)


Nani jakt;)

Shiro jagar kaniner för fulla muggar


:)

Hihi... Hittade en rolig kamera-app som förvränger bilderna, var ju bara tvungen att fota mitt hjärtegryn;) tjingeling!!


Natti

En trött Shiro säger gonatt;)


Mormors uterum börjar likna något;)

Nu börjar det ta form;)


Fredagsfest;)

Syrran med familj trillade in, riktigt trevligt.. Bild med syrran och mig;) tjingeling!!


Utbildning

Hej hopp.. Hemkommen efter en tuff dag i Malmö med utbildning på schemat. Måste faktiskt erkänna att jag var väldigt negativ och irriterad när vi körde dit men blev väldigt positiv överraskad och fick en massa kul och nyttiga saker att tänka på:) Tack Malin, Git och Linn för att ni gjorde vistelsen i Malmö skit kul och vi får inte glömma bilresan, skrattar fortfarande när jag tänker tillbaka Hihihi...;) Shiro har även han haft en tuff dag hos mamma med 3-timmars powerwalk runt hela Ramlösa:) tjingeling!!


Mormors uterum

Det håller på att byggas för fullt på mormors baksida, hon ska få ett uterum och Shiro var inte sen med att inviga det OFÄRDIGA golvet;)


Shiro och Quilla

Hela helgen har det varit underbart väder, kallt och friskt.. Det gillar vi:) Snart kommer förhoppningsvis den vita snön oxå, då blir det helt perfekt...;)
Var uppe hos Rosa och Quilla igår, hundarna lekte som galningar och Shiro blev så trött att han sov nästan hela eftermiddagen.. Fick även dra upp honom imorse för att gå morgonrundan:)
Idag blir det en lång promenad hem till mormor med en liten blomma eftersom det är hennen namnsdag idag, det roliga är att hon inte har en aning om att vi kommer eller att vi vet att det är hennes namnsdag...;) Älskar att överraska:)
Nu kommer en bildbomb på hundarna från igår..
Tjingeling!!

Shiro o Quilla






Fina Quilla

Törstiga efter allt bus;)



Rosa hade en jättefin ko i trädgården men Shiro vågade inte gå fram förrän jag hade klappat den på mulen, hahaha.. Lite mesig är han allt;)



Ser väl bra ut;)


Mätt

Har precis ätit en underbart god middag hos päronen och druckit lite vuxen dricka;) tjingeling!!


Buse

Maria busröker


Mys med bullen


Trött Shiro

Shiro pustar ut efter att ha jagat kaniner
för fulla muggar;)


nygrillad..

Såååå skönt med solarie när man fryser som en naken isbjörn.. Är "nygrillad", varm och avslappnad.. Förrutom att man ser ut som en nykokt kräfta och luktar som en grillad gris så är det helt underbart..
Haft söta Lotta på fika (givetvis glömde jag ta bild:().. Vi hade en massa att snacka om och hade super trevligt som alltid:)
Har precis fått Krasse till att åka och köpa mat från Burger King och mina underbara chiliiiii cheeeeees, i lööööv them... Efter maten blir det en runda med Shiro och sedan duschen, ska bara bädda ner mig efteråt och mysa.. Hoppas på att det kommer någon bra serie som man kan somna till..
Ha det godis allihop;P
Tjingeling!!

Mina goooodingar, mummmms....

Från festen...

Tjena! Har ju glömt lägga upp lite bilder från festen i fredags.. Mycket dricka, super härliga människor och jäkligt glada humör;) Tack allihop:)
Tjingeling!!


Lotta och Shiro myser:)


Mys i soffan;) (Lotta, Dennis, Krasse och Shiro såklart


Turturduvorna;) Sååå söööta.....:)


Daniel

....Och moi (=Jag, för er som inte kan franska hihi...)


Filmtime o mys

Dax för film o mys med Goa vänner


Just nu.....

Lotta o shiro kelar;)



RSS 2.0