Vidrig...

Hej allihop!! Måste bara skriva om vår allas kära Hanna widerstedt som är grymt vidrig... Hur tänker denna människa och är hon på riktigt???

http://widerstedt.com


Slappat...

förutom lite städning, tvättning och långa promenader har Shiro och jag bara slappat heeeela dagen. Känns skönt eftersom man ska jobba hela helgen, blääää... Inte alls upplagd för det men man hinner kanske ändra sig.. Skulle inte förvåna mig om det börjar snöa denna helgen bara för att jag jobbar, då blir jag förbannad....!! Vill ju oxå leka i snön;)
Hittade en underbar bild på Shiro när han var en liten plutt som jag bara måste lägga upp:)

Nu blir det lite solarium med mamma...

Tjingeling!!


Fin middag

Eftersom Krasse stack iväg med grabbarna och kollade fotboll så passade jag på att bjuda lilla Lotta på finmiddag efter att ha jobbat kväll... Hahaha... Poss o kjam..
Tjingeling!!


Promenad till min lilla mamma

Underbart väder har det varit idag med strålande solsken och frisk luft så Shiro och jag har verkligen promenerat långa rundor. I eftermiddags tog vi även en promenad till mamma där vi fick god fika;)
Shiro hade fullt upp ute på fälten med både kaniner och andra hundar..
Tjingeling!!


Flytt i africastyle

Min lilla Lotta kom precis med en "gottepåse" till lilla mig:) eftersom hon snart ska flytta till ny, fin och stor lägenhet så passade hon på att plocka lite i lådor och garderober. Blev en hel påse med africastuff till mig som jag bara älskar:) tack min lilla "nan", love u;)
Tjingeling!!


SHIRO


Härlig morgonrunda...

Shiro och jag har precis kommit in efter en härlig och snöig morgonrunda. Shiro njöt och vi hoppade runt i en timme tills båda två var så blöta att vi fick vända hemåt:)
Hoppas, hoppas, hoppas att det ligger kvar under dagen...!
Nu e det dax för lite frulle, börjar bli lite hungrig;)
Tjingeling!!


Nytt program

Hittade ett nytt häftigt fotoprogram så nu blir det mycket "lek" och många foto;)
Tjingeling!!


Tråkigt

Just nu har Shiro och jag tråkigt.. Man kan ju inte vara ute i detta jäkla väder, Shiro hatar det dessutom. Istället ligger han på golvet och ylar efter tjejer och jag sitter bredvid Krasse som fastnat för någon kass dokumentär om Playboy:/

Får väl ta mig i kragen och dra på mig regnkläderna och gå ut med Shiro;)

Tjingeling!!


Blivit kär...

Har gått och blivit riktigt kär.. Klickade rundor på lite olika sidor på nätet och titta vad jag hittade..... Kärlek vid första ögonkastet...


Bara måste ha denna väst, kruxet är bara att det kostar en j-a massa pengar att skicka hit den från USA och västen är ju inte heller billig..

Tjingeling!!


Sällskap på nattarundan:)

Har precis gått en lång runda med min lilla Lotta. Kallt var det men härligt och dessutom super trevligt med sällskap.

Annars, jobbat som en galning, fikat hos mormor och haft mys hos päronen (som vanligt på fredagar);)

Shiro spanar töser på baksidan och Krasse har "däckat" i soffan så jag får väl glo på tv, pilla med småfingrarna på telefonen eller surfa;)

Har förresten köpt en ny bok... Vaaaa, jaaaa, fröken Svensson ska läsa en bok.. "3096 dagar" heter den, en historia berättad av Natascha Kampusch, ni vet hon som blev inlåst i en källare i åtta år i Wien. Har precis börjat på den men den verkar faktiskt spännande, måste ju läsa något som är Spännande redan från början annars funkar det inte helt enkelt:)

Hoppas att ni får en helt underbar fortsättning på fredagskvällen för det ska jag ha.. Poss o kjam;P

Tjingeling!!


Snöööö...

Wiiii, ÄNTLIGEN kom det lite snö. Bara synd att det försvinner lika fort som det kommer..:/ Shiro och jag hann iaf ut och busa lite.. På med alla "lasarna" och ut snabbt som attan, Shiro sprang som en galning och tyckte det var underbart.
Försökte få till några bilder men det blev inte riktigt bra.. Mycket vitt på bilderna så Shiro syns kanske inte så bra, men han finns där;)
Tjingeling!!


The human centipede II

Då kör film nr 2... Ännu har ingen börjat ullka upp pizzan vi precis ätit men vi får se hur länge det varar, fyyy vad rälig film...
Tjingeling!!


Härligt

Shiro och jag gick en jätte lång och underbar promenad i Ättekullaskogen precis. Kallt men solens strålar värmde gott. Synd bara att man ska jobba hela helgen, hade hellre varit ute i den finna med Shiro.
Tjingeling!!


Fyyyy.....

.......faaaan vilken äcklig film, trodde jag skulle spy mellan åt... Meeeen, vi ger oss inte;) nästa tisdag kollar vi på 2:an. Kan inte låta bli att tänka på att snubben som gjort denna filmen måste vara ganska skruvad i huvudet, vem fan kommer på en sån här grej...
Efter en massa gap, skratt och skrik i soffan vaknade shiro till liv och som vanligt fick "djurfotografen" Lotta till en underbar bild;)
Tack för en super kul kväll tjejer, lite läbbig var den allt;)
Tjingeling!!


Skräckis

Efter lite käk blir det skräckis med Anna och lilla Lotta;)


Gris mellan benen!

Shiro och jag gick precis nattarundan i regnet men innan dess bestämde jag mig för att leta upp olivers gamla regnkappa som fortfarande är som ny. Allt gick superbra och Shiro blev jätte fin.
"Nu blir han iaf inte blöt om ryggen och magen" sa jag till Krasse som också tyckte det såg bra ut.
Bara ett litet problem..... Hunden vägrar gå utan står som en staty.. Hmm..
När jag väl lockat ut honom började han gå som om han hade en 200 kilos gris mellan frambenen och så gick han i ungefär 5 min. Han vägrade kissa, nosa och tryckte sig längs benen på mig.
Efter att ha tyckt synd om honom ett tag så åkte skiten av och jag har aldrig sett en lyckligare Shiro som gjorde skutt av glädje:)
Blev en blöt men lyckad nattarunda;)
Tjingeling!!

Världen rasade samman när Shiro fick på sig regnkappan...


Spårlina

Köpte en spårlina till Shiro som vi använde både idag och igår, I love it och Shiro Loves it:) det bästa är att jag slipper springa som en galning efter honom på fältet eftersom linan är 15 meter;)
Tjingeling!!


Favorit

Nu är man duschad och ligger med favoritleksaken i favvosoffan:) Anna och Smulan lyckas alltid köpa leksaker som Shiro älskar, även denna bär Shiro med sig överallt;) Shiro säger tack för julklappen;)
Tjingeling!!


Ren och fin;P

Så här ren och fin är jag efter vår långa busrunda i "Jordbodalen"
Tjingeling!!


Vill ha!!!

Tjena!! Verkar som man rörde runt lite bland känlor hos många efter förra inlägget. BRA!!! Jag älskar när folk lämnar kommentarer i min blogg, både ris och ros.. Alla har rätt att tycka och tänka så var inte rädd för att dela med dig;)
Läste artikeln om den stackars hunden och det slutade med (som alla nog förstår) att den fick somna in på djursjukhuset. Fruktansvärd händelse, såå onödig och bilden på den stackaren kommer följa mig länge.

Shiro och Jag tog en promenad upp till päronen efter jobbet. Shiro använde för första gången sin klövjeväska som jag köpte för väääldigt länge sedan. Inte jätte poppis men efter ett tag så gick det bra men får nog köpa en storlek större till honom, den var i minsta laget. För er som inte vet vad en klövjeväska är så är det nästan som en ryggsäck för hundar som man fäster runt magen med fickor på sidorna (ska ta en bild på honom sen);)

Så, jag vet att jag tjatat om dessa gummistövlarna innan men jag kan inte släppa dem. Är ju bara såååå fina och jävligt DYRA!! Mamma sa till mig att hon skulle låta undersöka huvudet på mig om jag gick och köpte ett par så dyra gummistövlar;P Vill ha, vill ha, vill ha!!!

Tjingeling!!


FÖRBJUD FYRVERKERIER FÖR PRIVATPERSONER!!!

Nu tänker jag spy galla utav bara fan, så ni som är känsliga ska inte läsa detta inlägget (handlar bla om fruktansvärt djurplågeri).
Läste precis ett inlägg på FB som någon hade lagt ut, en bild som jag tyckte var väldigt otydlig (ser som en kratta ibland utan mina glasögon) så jag klickade upp den till min stora fasa..!!

På bilden ser man en stackars schäferhund som ligger på ett golv, dock levande och med tom blick men med en bortsprängd nos..!! Mådde så illa, började nästan gråta och blev så jävla förbannad så jag var tvungen att lägga in en lång kommentar som jag säkert kommer få mycket kritik för precis som här.

Djurplågeriet har ägt rum i Bosnien (kan kvitta vart) där BARN stoppat in en smällare i munnen på hunden, bundit ihopa nosen på den så att den absolut inte haft en chans att kunna spotta ut smällaren och sedan tänt fyr.... Ni kan ju själva tänka er hur denna stackars hund sett ut och vilka fruktansvärda smärtor den gått med dessutom i 5 DAGAR innan någon reagerat.

Jag tycker att precis som i många andra länder borde Sverige förbjuda privatpersoner att både köpa och bruka smällare/raketer eftersom många antingen är pissfulla, okunniga, ska spela häftiga eller är HELT JÄVLA SJUKA I HUVUDET (som i detta fallet). Kommunerna borde istället ordna olika platser dit man kan gå, där kunniga och utvalda människor skjuter upp raketer, på så vis tror jag att många olyckor kan undvikas och speciellt händelser som denna. Folk har ju inga problem med att ta sig till olika platser för att kolla "majbålen" så det borde inte vara så jobbigt tycker man. 

Sist men inte minst så hoppas jag av hela mitt hjärta att någon hittar dessa ungarna som gjort detta mot den stackars hunden, stoppar in en fet jävla smällare i vardera röv på dem och TÄNDER FYR!!! 

Influensa

Sorry för dålig uppdatering men jag åkte på världens j-a influensa och har inte orkat någonting förutom ligga i soffan under mitt duntäcke och glo på tv. Lille Shiro har varit hos mamma som aktiverat honom när jag inte orkat. Även idag kom hon och hämtade honom och systersonen som säkerligen busar som bara den nu:)
Känner mig faktiskt lite piggare nu men ligger fortfarande inne med världens hosta och nyser ungefär 30 gånger i timmen:/
Får väl fortsätta glo på min serie nu. Köpte hem hela boxen "Beverly Hills 90210" med hela 10 säsonger, fick hem dem i oktober och är nu inne på näst sista säsongen;)
Tjingeling!!


Nu e det över

Nu e det över med smällandet och Shiro är lugn igen:)
Känns inte klokt att det är år 2012;)
Tjingeling!!


RSS 2.0