En skön och ledig dag!!

Vaknade idag av en blöt nos i ansiktet och klockan var ca. 08:15, då ville lille Shiro ut i trädgården. Kl. 08:45 ringde mamma och kollade så vi hade vaknat båda två. Vi förberedde oss och promenerade iväg. Efter en lång promenad i skog och på fält så satte vi oss vid ett maffigt frukostbord hos mamma, det var nice.. Efter käket så bar det av hemåt igen och väl hemma somnade vi båda två och snarkade i nästan 3 timmar. Vi träffade en av Shiros bästisar på promenaden vi tog efter tuppluren. Bella, en berner sennen som är helt underbart snäll och 50 kg tung. De lekte i ungefär en halv timme och sedan var de lika trötta båda två. Som sagt har det varit en jätte skön dag och Shiros sår ser bra ut och verkar läka som det ska. Vi höres imorgon allihop.. Tjingeling!!


Veterinären IGEN!!!!!

Fick åka till veterinären igen.. Shiro blev påhoppad av en annan hund idag som bet honom över ögat. Som tur var så blev inte själva ögat skadat men han fick ett ordentligt jack i ögonbrynet som blödde som bara den. Inget roligt alls. Ringde till veterinären som tyckte att jag skulle komma ner. Rakad och med ett rentvättat sår så fick vi komma hem igen.
Pigg som vanligt har han varit lille Shiro efter allt ståhej så det känns skönt ändå.. Äntligen hade vi avslutat ögonsalvan för ögoninflammationen men måste nu fortsätta med att tvätta sår morgon och kväll.
Ska promenera hem till mamma och äta frukost imorgon så vi hoppas att vi inte träffar på fler elakingar.
Hörs imorgon.. Tjingeling!!


Brysselkål!!

Vilken härlig dag.. Var ute med Shiro vid 10-tiden imorse och vilket väder. Vindstilla, soligt och knäpp tyst i skogen och på fälten. Vi gick en lång runda..Just nu håller Krasse på att stor städa och Shiro hjälper till med att dra ut alla sakerna från garderoben, enligt honom är allt gott att tugga på=) Roligt är det ju också såklart.. Han hittade mammas brysselkål häromdagen när hon vände ryggen till. Hon hade köpt ett kilo brysselkål i nät som hon hade stoppat i en påse på golvet. Den här påsen hade Shiro hittat och fått tag på. Han hade tagit ett ordentligt bett i nätet och ruskat om det så brysselkålen for över hela trädgården. Resultatet blev att mamma och jag fick springa och leta små mini kål på gräset, grannen hade säkert också fått lite gratis kål. Jag skrattade så jag höll på att dö.
Vädret håller fortfarande i sig så nu får man passa på att promenera. Vi synes kanske ikväll.. Tjingeling!!


Veterinären!

Tjenamoss.. Idag har det varit full rulle.. Jobbade långt pass idag på jobbet och efter det bar det såklart av till mamma för att hämta Shiro som var i full gång med systersonen Liam. Vi tog en snabb fika och sedan satte vi oss i bilen ner till veterinären. För er som inte vet så har Shiro haft en liten ögoninflammation som han fått ögonsalva för så detta var ett återbesök. Som tur var hade det blivit mycket bättre i det ena ögat men även det andra ögat hade fått sig en släng av bakterier.. suck.. Vi får alltså fortsätta med salvan som Shiro är så förtjust i=P.
Var med farmor hos läkaren igår och under tiden passade farfar Shiro. Shiro blev överlycklig när han fick komma ut i deras gigantiska trädgård och sparka boll med farfar. När vi kommit hem så stupade han på gräsmattan och sov ett bra tag.
Jaha, då ska man lämna Shiro ensam hemma en timme imorgon. Mamma kommer ju och hämtar honom som vanligt men det är lika spännande att se vad han lyckats hittat på under den timmen. Sist tuggade han sönder köksinredningen. Stolarna i köket, gardinerna, mattan och växterna har också fått sig en runda=). Men han är ju bara så söt. Synes imorgon allihop!! Tjingeling!!


Utställning!

Har precis anmält Shiro till en utställning i Malmö. En utställning för valpar och förhoppningsvis kommer några syskon till honom att vara där. Uppfödaren Christina kommer också att vara där så det ska bli jätte kul att få träffa alla, det tycker säkert Shiro också. Så den 8 november så får han visa vad han går för=) Ska bli skoj.

Har blåst som sören idag. Shiro gillar det inte alls eftersom han trillar omkull varje gång han lyfter på benet för att kissa och det kommer en vindpust. Hihi, men han ser jättegullig ut varje gång.
Har inte hänt så mycket annat idag, vi har packat ihop utemöblerna både på fram och baksidan. Känns inte som att det blir mer väder så man kan sitta ute=(
Nu är det tid att promenera med Shiro sista rundan och sedan är det natti natti, det är ju jobb imorgon.... Suck...
Tjingeling!!


Vi saknar dig Oliver!


Hej allihop!

Det var längesedan jag skrev nu men jag har inte haft lust. Som de flesta vet så finns inte Oliver mer. Den 17 september så fick han åka till himlen. Shiro har inte heller varit på humör. Vi saknar honom jätte mycket. Han gav oss 15 underbara år.


RSS 2.0