Nu är alla hemma igen=)

Tjena...

Blev ingen uppdatering igår eftersom jag var trött som en gris efter jobbet. Krasse var och hämtade sin mamma från flygplatsen i Köpenhamn (kom hem från Bulgarien) och jag passade på att käka en färdigrätt hos päronen som jag köpt med så jag slapp sitta själv, skulle ju ändå hämta upp Shiro som de passade under tiden vi var borta.

Klockan blev mycket innan vi kom i säng för Krasses mamma hade köpt en hiiiimla massa presenter med sig från Bulgarien, som jag kollade på, åt och testade=) Ska lägga upp lite bilder sen..

Syrran med familj kom hem idag från sin semester så då blev det ytterligare presenter, I like=) Kommer upp bilder på det oxå..

Nu körde Krasse hem sin mamma efter att vi haft en super mysig pizza-kväll och en massa att prata om.

Blir tidig nattning för mig ikväll oxå, ska ju upp och jobba imorgon igen och Krasse den lille grisen e ledig..

Natti natti alla...

Tjingeling!!


Trevlig kväll..

Hello...

Igår var vi hos päronen och käkade på kvällen,super trevligt. De grillade flintastek, så j-a gott.. Inte varje dag man orkar grilla en sådan. Mycket god dricka och snask bjöds det oxå på, nice.

Moffmoff (pappa) hade köpt en ny leksak till Shiro som var helt överlycklig, en anka som pep både fram och bak och som han sprang runt med hela kvällen=)

Idag ska man jobba extra mellan 15-21, booooring.. Hade hellre suttit och solat eller nått. Innan jobbet har jag lovat hjälpa pappa med sin iPod som fortfarande strular, funkar den inte nu så får han lämna tillbaka den.

Dax och fixa till sig nu så ses vi ikväll..

Tjingeling!!

Ps Krasse har fått igång sitt företag nu så kolla gärna in på hemsidan som jag länkat till...


Shiros nya leksak=)


Ren och fin...=)

Shiro är nu duschad och jag är helt slut;)
Ska ta mig en god kopp kaffe på framsidan i solen och bara slappa nu.. Shiro håller fortfarande på att dra sig och rulla rundor på mattan som en tossing.

Ska hem till päronen ikväll och käka god middag, det ser vi fram emot. Mammas mat e alltid bäst..

Men ni blir inte av med mig så vi ses lite senare..

Poss o kjam..

Tjingeling!!


"Me dont like"


Färdig duschad, nu ska han bara torkas..


Sur vovve som gömt sig under bordet


Hatar att vara blöt...


Funderar på vad man ska hitta på för skit som hämnd;)


=)


Hmmm... Vad hände???

Nu har något hänt med min blogg.. Fattar inte vad jag tryckt på...!? Varje gång som jag laddar upp en bild så kan jag se bilden och flytta på den hur jag vill men nu kommer det bara upp en konstig text.. Hände efter att jag använde Krasses iPhone och bloggade från den, j-a skit... 

Hur som helst så ska lillemannen badas idag, Shiro alltså (inte Krasse;))
Ska bada honom i "Super White-shampo" som jag brukar göra då blir han riktigt vit och fin.
Får se om man lyckas denna gången med att tvätta honom runt öronen, pappa gnällde sist att han inte var ren där=) E ju så rädd att han ska få vatten i sina öron och dra på sig en öroninflammation..

Nu ska jag kasta i mig en macka och sedan blir det en "match" i duschen med Shiro.. Återkommer med bilder från duschningen om jag lyckas få till några i stridens hetta... hahaha...

See ya...

Tjingeling!!


Dax för bad....


Testing:)

Testar att göra ett inlägg med krasses nya telefon;) verkar som att den funkar som den ska... Tihi.. Har jobbat hela dagen så mer än så här blir det inte idag men vi ses imorgon, då e man dessutom leeedig.. Sov sött allihop för det ska jag göra:) får nog ta o skaffa mig en sån här telefon, var ganska skoj faktiskt.. Tjingeling!!

Shiro=gangster;P

Hej hopp i lingonskogen...;P
Sitter och väntar på att päronen ska komma hem.. De ska ringa när de är på väg så ska Shiro och jag sticka dit med lite matvaror som jag inhandlade efter jobbet. De måste ju ha något att äta när de kommer hem...=)

För övrigt har man bara jobbat idag och tagit en liten tupplur tillsammans med Shiro på mattan i vardagsrummet;)
Jag vet... Jag har konstiga ställen att sova på men som sagt "alla sätt är bra utom de dåliga"

Krasse btw sitter bara med sin j-a iPhone.... Går knappt att få kontakt med honom..

Shiro den lille busen ligger förtillfället och sover inne i köket eftersom det inte går att vara ute, blåser full storm nästan så man flyger med när man sticker ut näsan.

Shiro blev nog lite sur på mig imorse när jag stack till jobbet.. Utan att Krasse hade märkt någonting (tog som vanligt igen sin skönhetssömn) hade Shiro lyckats dra ner mitt täcke på golvet, slita upp ett ganska stor hål i tyget och dragit ut en hel del av innanmätet.... Fyyyyy faaaan vad galen jag blev på Krasse när han berättade det...
"Hur kan han ha klarat allt detta utan att du har vaknat??" Undrade ju såklart jag..
Svaret blev "Jag måste ha sovit hårt" Suck....
Nu har jag lugnat ner mig och jag tror och hoppas att Shiro inte svalt någon stoppning, det såg inte ut så i.a.f. när vi kollade på det hahaha.... GANGSTER VOVVE!!!

Tjingeling!!


"Tömma" hjärnan e skönt=)

Halloj allihop...
Idag är man inte kaxig, trött som en gnu. Somnade ungefär kl.01:30 och klockan ringde kl.04:30... "Detta e inte sant....!" tänkte jag. Det borde vara förbjudet att gå upp så tidigt..
Killarna snarkade ikapp medans en annan fick masa sig upp.
Efter ca. 3 timmar på jobb och en himla massa kaffe började jag nog vakna till liv=)

Efter jobbet åkte jag till mamma och pappa för att ta posten och sedan åkte jag ner till mormor för att hämta upp Shiro och en grillad kyckling, nice=) Krasse hade nämligen fått för sig att han skulle åka till Väla och inhandla en ny telefon och vad kom han hem med!? Jo en iPhone, blev inte jätte överraskad eftersom han gått och tjatat om den här manicken ett bra tag...

Nu sitter han i soffan och har inte en susning om hur den fungerar...;P Så, den tekniska i familjen alltså moi har fått hjälpa den stackaren att komma igång..

Lille Shiro ligger här hos mig under köksstolen och sover.. Tog en lång och skön promenad innan som gjorde honom jätte trött.. Helt underbart är det att ta en lång promenad efter jobbet, man "tömmer" hjärnan lite (tro det eller ej men lite vett finns där faktiskt och det behåller vi);P
Tjingeling!!


Så här glad e Krasse för sin nya iPhone...=)


Tidig morgon imorgon...

Hemma från jobb igen...=) Käkade nästan precis en Billys pannpizza, sådär gott men det e Krasses favorit så man får väl offra sig ibland...;) Har även hunnit med en runda med Shiro..

Ikväll blir det till att nanna kudden tidigt, ska ju upp och jobba kl. 6:00 imorgon bitti=( Ska faktiskt in i bageriet imorgon och på söndag, var ett tag sedan man var där så man får se hur det går;P

Skrev ju innan i förra inlägget att jag inte hunnit äta frukost... Min frukost bestod av hamburgare och pommes från Sibylla-kiosken, snacka om en kanon frukost.. Tihi... Killarna på jobb (Christoffer och Benji) var så snälla att de handlade med sig mat till mig efter att de själva ätit..

Dax för mig att hoppa in i duschen nu och sedan nanna kudden, see ya imorgon..
Tjingeling!!


30 min. på mig=)

Tjena...
Nu har jag ungefär 30 minuter på mig att ta mig till jobb=) Meeeeen, det ska vi nog klara..
Har varit på en ganska lång morgonpromenad med Shiro eftersom det var lite svalare idag, sköööönt..

Just nu får jag en utskällning av Krasse för att jag inte har hunnit äta frukost. Han står och gapar om att jag inte kommer klara av min arbetsdag utan mat i magen och det e ju sant, han e för go min lille Krasse=)

Nä, dax att röra på sig nu så jag inte blir sen till jobbet men vi ses ikväll...

Poss o kjam

Tjingeling!!


Dax att stick till jobbet och visst ser jag ganska glad ut;P


Sinnessjuk sko....;P

Näää, har inte hunnit duscha ännu.. Jag blev fast vid datan och har kollat lite bloggar.. Jisses säger jag bara.. För er som inte vet så pågår det en tävling där man kan designa sin egen sko och sen få folk att rösta på den. Vart man än vänder sig och vilken blogg man än kollar på så får man upp dessa designade skor. I alla fall 9 av 10 bloggar typ, helt sinnessjukt...=)
 Alla skriver att man ska rösta på deras sko.. 
Nu ligger mina pojkar och snarkar i soffan och NU ska jag masa mig in i duschen....;P
Poss o kjam...=)
Tjingeling!!


Alla har rest bort=(

Hej allihop...
Idag har det varit dåligt uppdaterat, beror på att jag jobbat kvällen idag och hann inte skriva innan jag stack hemifrån (lyckades sova liiiite för länge men jag kom iaf i tid till jobb;))
Lämnade av Shiro hos mormor i morse eftersom mamma och pappa inte kommit hem ännu, känns som de har varit borta ett år även om det bara gått 7 dagar.. Tycker de kan komma hem nu=)

Syrran med familj stack oxå iväg tidigt imorse.. Fick ett sms i eftermiddags att de låg och gottade sig i solen på stranden och att det var helt underbart. Tror ni man är avundsjuk....!? Nääää, jag åker mycket hellre till jobbet och svettas som en gris, nooooot..

Blev super glad när jag loggade in på min blogg och såg en massa nya ansikten som hade kollat läget och läst min blogg, verkligen super skoj.. Hoppas att ni fortsätter att titta in och läser om våra äventyr=)

Dax för mig att försöka bli ren igen med hjälp av duschen så ni får ha det godis så länge.. KramiZar till er allihop..
Tjingeling!!


När Shiro blev lagom uttråkad bestämde han sig för att hoppa ut genom fönstret från vardagsrummet=)


skoj hade han=)


Krasse och Jag satt och tog vars en öl på baksidan...;)


Shiro var oxå med men han satt och spanade brudar=)


Skummisar på området.....=/

Tjena.. Har druckit ungefär 1 kanna kaffe redan så nu är jag iiiiinte trött längre utan snarare hyper...;P

Pratade lite med grannen imorse (de nyinflyttade) eftersom vi hört lite konstiga ljud från baksidan på kvällarna och Shiro har reagerat genom att morra. Det är ju kolsvart på baksidan eftersom det inte finns några lampor förrutom den som sitter på huset så man ser ju inget när man tittar ut. Det visar sig att hon har fått sin moppe bestulen som stod UNDER carporten och BAKOM bilen. Hon tyckte det var konstigt att hon inte hört något eftersom hon är uppe nästan hela nätterna med sin nyfödda. 
Oops, vi har sovit med öppen dörr flera nätter pga värmen.. Men sen sa hon att vi nog inte behövde vara oroliga eftersom det nog inte finns många som går in till någon som har en så stor hund som man inte känner. 
Shiro är faktiskt duktig måste jag säga, han vaktar mycket mer än vad Oliver gjorde och släpper absolut inte in någon utan att vi hör det.. =)
Btw så ligger vakthunden och snarkar på framsidan i vanlig ordning;)

Sitter och funderar på om man kanske skulle ta och äta lite frukost=) Skönt med lediga dagar så man slipper stressa, man tar dagen som den kommer helt enkelt=)
Tjingeling!!
 


Shiro och Krasse busade igår, det slutade med att de hamnade under bordet i vardagsrummet med MIN sko...=)


....okej, jag släpper den väl då!!


Jävla oansvariga människor...

Mmmm.. Nu sitter man här och gottar sig med chips och isvatten som Gubben fixat till mig.. Han e snäll han..=)

Träffade Shiros andra "tjej" Ella när vi var ute och gick sista rundan för idag, en rottweiler som Shiro bara älskar. De leker super fint ihop och är lika spralliga båda två. Dock fick det inte bli alltför tufft eftersom stackars Ella hade skurit upp tassen idag på stranden=( Tack vare att det finns idioter som skräpar ner överallt och förstör. J-a oansvariga människor....

Nu ligger lille Shiro under min köksstol och försöker sova, förstår inte varför han ligger i denna värmen i stället för att gå ut på baksidan.. Men, men han får själv bestämma.. Liten kelgris e han och det gillar vi=)
Tjingeling!!


Syster yster och jag..


Rusande tjurar=)

26 grader visar termometern och det är full sol.. Lite blandade känslor har jag så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta;) Kommer säkert bli ännu varmare i eftermiddag. Oavsett väder så känns det skönt att vara ledig idag.
Tog en liten promenad med Shiro imorse och gick förbi bonden och hans djur. Han har släpt ut tjuren i hagen bland alla korna nu och lika j-a rädd blir jag varje gång den tittar på mig=/
Det fick mig att tänka på när jag och min söta kompis Michaela körde moppe upp till Hökön till hennes pappas gård. Vi tog en liten runda där uppe med mopederna och möttes plötsligt av en flock ungtjurar... Även om där var staket (ett litet skit staket som de lätt kunde hoppa över) så blev jag skit rädd när de började jaga oss.. Mikkan skrek "KÖR" så vi for iväg med tjurarna efter oss och jag trodde att jag skulle dö.. Men när väl staketet tog slut så stannade tjurarna och vi kunde andas ut och jag kunde svälja ner hjärtat igen.. Kul när man tänker tillbaka på alla galenskaper man varit med om och jag och Mikkan har varit med om en heeeel del=)

Har precis tagit en kopp kaffe med syster yster som kom förbi och är skit nervös och stirrig inför deras resa på torsdag. Gottegrisarna ska åka till Menorca och bara njuta.. För en annan blir det ytterligare ett hus att vattna blommor i;P

Nu ska jag in i duschen, åka ner till mormor och sen vattna mammas och pappas blommor.. Förhoppningsvis har gubben kommit hem från jobb när vi är tillbaka=)
Tjingeling!! 


Måste sträcka på benen ibland=)


Första dagen på jobbet efter semestern, tröööött....

Tjena...
Man kan ju inte påstå att det var en mjukstart på jobb idag, full rulle som vanligt och trött är man..
Shiro fick vara hos mormor ett par timmar idag tills Krasse hämtade upp honom efter jobb. Själv jobbade man till kl. 21....
Blir inget långt inlägg idag eftersom jag  är så trött att jag knappt ser skärmen på datan, så är det första dagen på jobbet efter semestern.
Imorgon är man ledig och då ska jag inte göra mycket.. Promenera, mysa och busa med Shiro ligger som alltid på schemat men annars ska vi nog bara ta det lugnt.
Nä, får skriva mer imorgon istället måste duscha och nanna kudden nu..=)
Tjingeling!! 


Mätt som en plätt=)

Skriver en liten snutt innan det är dax att nanna kudden.
Shiro har just nu damp och skuttar rundor i soffan hos Krasse=) Litet flipp han får innan han ska nanna..
Shiro och jag var som sagt hos lilla mormor ikväll och käkade, fortfarande mätt och behöver nog inte äta på en hel vecka så som jag tryckte i mig;P Efter den goda maten och lite snack så promenerade vi hem till päronen där vi hade ställt bilen. Passade då på att vattna alla mammas blommor vilket tog 45 j-a minuter och för att inte tala om hur många ggr jag sprang ut och in för att fylla på vattenkannan... Huu jeda mig... Tack snälla Sofia för att du underhöll mig i telefonluren under tiden...=) Men det är inte slut ännu, ååh nä... Såklart att syrran ska utomlands med familj på torsdag, då har jag plötsligt 3 hus där jag ska springa och vattna blommor... Mammas o pappas, syrrans och vårt eget. Ni tror väl inte att Krasseman orkar springa med vattenkanna och vattna blommor hahaha.. Gör han det så lovar jag att jag ska ta foto på honom och sätta det i bloggen...=)
Nä, nu är det faktiskt dax för mig att säga god natt... Även om jag inte börjar förrän kl. 12:00 imorgon så måste jag vara utvilad.. Syns imorgon på kvällen allihop..
Tjingeling!! 

 


Somnade över köksstolarna....;)

Vaknade för 2 timmar sedan... Lyckades somna tvärs över köksstolarna eftersom jag inte orkade flytta på mig, där sov jag gott i 3 timmar.. Som de säger: "Alla sätt är bra utom de dåliga"=)
Har fortfarande inte varit hos mamma o pappa men ska dit nu tänkte jag, Shiro och Jag.. Efteråt ska vi till mormor och äta sill och knudor, man får passa på för Krasse vägrar äta det och man orkar ju inte ställa sig och göra 2 olika sorters middagar..
Uuuusch och fyyyy... Imorgon ska man till jobbet, blääääääää... Vill vara ledig ännu mer ju...;)
Tjingeling!!


2 trötta sötisar myser i soffan=)


Tusen tack för en super kul kväll!!!

Hade en super duper trevlig kväll igår...
När allt var fixat igår med vattning av blommor, duschning m.m. så stack Krasse iväg för att hämta upp Christoffer och som sedan kom och hämtade upp mig och Shiro. Sen bar det iväg till Påarp. Vi samlades hos Carina och Benji som hade fixat jätte god mat och dricka och vi hade en jätte trevlig kväll. Shiro hade även han super kul eftersom det hela tiden var lek, bus och dans för hans del. Tusen tack Carina och Benji för en trevlig kväll...
Idag vaknade jag ganska tidigt och tog en powerwalk med Shiro som även han var super pigg.. Dock inte nu...=) Snarkar som vanligt på framsidan.. Har hunnit med att plocka undan lite, fixa och äta frukost och nu sitter jag här. Snart dax att ta sig hem till päronens lya för att i vanlig ordning ta post/tidning och vattna blommor. 
Sista dagen på semestern är det idag och deppig är man.. Skulle utan problem kunna vara ledig i 3 veckor till (som jag har sparat till senare tillfälle) och bara ta det lugnt.. Men, men... Back to reality... Suck.. Ska bli kul att få träffa alla arbetskamrater.
Tjingeling!! 


Hade lite tråkigt medans jag väntade på att Krasse skulle bli färdig så jag tog en bild på mig själv, vilket inte händer så ofta;P


Christoffer bjöd upp Shiro till dans...=)


Shiro tackar Christoffer för dansen med en puss=)


Sen bjöd Benji upp till dans....=)


Shiro hittade något intressant....Hihihi....;P


Benji och Shiro leker med vattensprutan..=)


Hemligt.....=)

Tjena...
Usch, där fick jag för att jag hade sovit gott igår natt... Sovit såååå dåligt inatt för Shiro har bara stampat rundor hela natten.. Han lever som en liten fladdermus nu, på natten.. Nu ligger han och snarkar på framsidan så det hörs hela vägen in i köket, hihi...=)
Vi gick en lång runda imorse eftersom det var lite svalare. Frågade Krasse om det var kallt ute när han satt på framsidan och rökte och han sa ja.. Så utan att titta på termometern så klädde jag mig ganska ordentligt eftersom jag hatar att frysa. När vi kommit en bra bit hemifrån så trodde jag att jag skulle dö av värmeslag.. Det var så varmt och jag svettades som en gris.. Gissa om han fick höra det när vi kom tillbaka...;P
Ska snart hem till päronen och ta posten och kolla blommorna, Shiro får oxå hänga med i bilen så han kan springa lite i trädgården.
Kl.18:00 blir det fest hos några kompisar, vill ni veta vilka!? Det säger jag inte ännu Hihihi...
Tjingeling!!


Behagligt...=)


Päronen ringde precis, de var fortfarande i Tyskland och kommer inte vara framme förrän kl. 06:00 imorgon om allt går som det ska..
Tog mig faktiskt i kragen och åkte och handlade innan.. JA, jag åkte faktiskt till Maxi denna gången för jag orkade inte köra hela vägen till min kära arbetsplats.. Kommer se "Wille Willan" på måndag för då är det tråkigt nog slut på semestern. 
Har precis kommit in efter kvällsrundan med Shiro. Innan promenaden åkte Krasse och hyrde en film som vi snart ska se. Hann med några öl oxå efter att han kommit hem=P och lite lek och mys med Shiro såklart som piggnade till när solen försvann. Nu är han super nöjd och ligger rak lång på plattorna här på baksidan=)
Dax och röra sig in i soffan kanske. Sitter nästan i mörkret utomhus i bara linne och jeanskjol, så behagligt det är ute nu.
See ya imorron...=)
Tjingeling!!


Fika på Råå....

Hemma igen... Har varit hos mamma och pappa och kollat blommorna som verkligen INTE behövde vattnas.. Mamma hade dränkt alla igår så de stod i vatten=)
Tog en fika med Lina oxå nere i hamnen på Råå som bestod av super god glass men som bara rann ifrån oss i värmen=) Det var super trevligt, inte varje dag man hinner träffas eftersom man jobbar så olika. När det blivit lite svalare och Diva slutat löpa får även hundarna träffas=)
Kollade in i kylen nu när jag kom hem och fick känslan av att vi behöver handla men ingen av oss orkar ta tag i det;P Kanske lite senare när det verkligen kniper och man blir sugen på något.
Nu verkar det som om Shiro behöver en liten promenad, han har börjat stampa rundor i köket vilket är ett tecken på behov=)
Tjingeling!!


Söta Lina...


Hamnen på Råå....


Saknar gottegrisarna redan....

Gomorgon allihop, eller gomiddag....=P Idag känner jag mig riktigt utvilad, kan vara för att jag svimmade av utmattning igår och sov som en stock.. Kändes lite svalare inatt oxå.
Nu sitter mina söta föräldrar tillsammans med sina goa vänner på en buss som ska ta dem till Kroatien. Gottegrisar=) JAG SAKNAR DEM REDAN..... De kommer inte hem förrän om 10 dagar....
Syrran har jag inte sett röken av vilket är skumt eftersom vi bor 2 hus ifrån varandra, dubbelskumt.. Men, men..
Måste ta mig hem till mammas och pappas lya sen och vattna deras 1500 blommor eller nått, kommer ta minst en timme att vattna alla.. Hahahaha... Mamma skulle blivit florist eller nått som är så tokig i blommor=)
Idag får man ta vara på det fina vädret, de har ju lovat värsta ovädret imorgon och dessutom utfärdat en varning.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen för sen ska jag till råå och träffa söta Lina, ska ta en glass och snacka lite skit. Killarna får stanna hemma och gotta sig i skuggan. See ya Later...=)
Tjingeling!!


Shiro hittade mammas plastkrukor i trädgården....=)


Sprang för glatta livet men krukan i munnen=)


Så tar vi nästa, undra vad man kan hitta för skoj i den...!?


Ännu en sömnlös natt.... suck....

Hej hopp.... Idag har det varit full rulle. Vaknade vid 10-tiden och som vanligt var jag trött som en gris efter ännu en sömnlös natt. Gick en runda med Shiro som inte heller var speciellt pigg innan jag kastade mig i duschen, åt frukost och sedan åkte hem till mamma och pappa för att hjälpa pappa med det sista på hans iPod. Guuuuuuud vilken j-a tid det tog. Något gick fel när vi skulle ladda på musiken så det slutade med att vi satt över 3 timmar innan vi slutligen fick ordning på det. Efter en snabb fika så åkte mamma och jag ner till mormor för att fixa hennes nya telefon, vilket gick snabbt och smidigt.
Shiro roade sig med mammas plastkrukor som han hittade i trädgården eftersom han var lite uttråkad, då blev det fart på oss alla och han hade skit kul=)
Nu ligger den lille gangstern ute på sin gräsmattan och kollar på alla barnen när de leker men han orkar inte röra en fena efter en lång och händelserik dag=)
Tjingeling!!


Stranden...

Det blev ändrade planer ikväll. Sandra fick förhinder och kunde inte komma så efter en god pizza så bestämde vi oss för att åka till hundbadet. Där var hur många hundar som helst men Shiro brydde sig varken om hundarna eller vattnet, han sprang bara med nosen i marken och sniffade. Efter en runda på stranden så åkte vi och hyrde film. En skräckis (igen) som verkar ganska bra. "Long weekend" heter filmen och för en gång skull kom jag ihåg titeln, inte dåligt;P
Väl hemma så tog vi en promenad i skogen eftersom Shiro varken haft tid att göra det lilla eller stora=)
Nu ska jag kasta mig i duschen och sedan blir det film och mys.
See ya imorgon.. Kanske tidigare om jag inte kan sova;P
Tjingeling!!


Solnedgången... Helt underbart...


Shiro sprang som en galning längs strandkanten men bada ville han INTE...=)


Shiro och Krasse på stranden...


Vill absolut INTE gå hem...=)


Shiro och Jag i skogen=)


PIZZA!!!

Hemma igen. Vi lyckades fixa pappas nya iPod Nano men fyyyy vilken tid det tar att installera allt.... Har lite kvar men det sista tar vi imorgon så pappa kan ta den med sig på resan på fredag. Vi gick hem Shiro och Jag efteråt och nu sitter vi och väntar på att Krasse ska komma med pizzorna.
Lite senare skulle Sandra titta förbi så vi kan sitta och prata lite skit, det ser vi fram emot.
Hungrig är man och trött, tror jag får ta och dricka några liter vatten nu som man inte druckit på hela dagen...
Vi ses lite senare=)
Tjingeling!!


Fästingar, heeeeej dåååå.....

Solen skiner och det är skit varmt nu. Mamma ringde precis så snart kommer pappa och hämtar oss så jag kan hjälpa honom med hans nyinköpta iPod Nano.
Har förresten köpt ett nytt bärnstenshalsband till Shiro. Eftersom jag inte vill utsätta Shiro för en massa gifter för att bli av med fästingar (som man lik förbannat får sitta och plocka ändå) så fick jag ett tips av en ägare till 2 labradorer som jag känner. Han sa att av allt han testat på sina hundar så var detta det absolut bästa. Jag var väldigt skeptisk till en början men nu har vi använt detta halsband i ca. 2 veckor och fyyyy f-n vad bra det är. Efter att ha suttit och plockat fästingar dagligen på Shiro så har vi inte hittat/plockat en enda. Detta halsband är abolut inte skadligt heller för varken hund eller människa och kan användas från år till år. Tyckte det var dyrt när jag köpte det eftersom jag inte visste om det skulle fungera (500kr) men det var värt varenda krona. Detta halsband tycker jag att alla hundägare ska testa. (Mamma, pappa och jag har testat i stort sett allt mot fästingar under våra snart 17 år som hundägare).
Nu får jag skynda mig så inte pappa behöver stå allt för länge och vänta=)
Tjingeling!!


Halsband till Shiro=)


The sun is back....

Lite piggare idag, kanske för att jag sov bättre nu när det har blivit svalare. Men, när jag tittade ut genom fönstret så såg jag att solen is back. Det blev en kortis runda med Shiro imorse som ligger rak lång på plattorna här bredvid mig nu och sover.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, känns faktiskt skönt att kunna säga så. På måndag är man tillbaka på jobbet och då finns det ingen brist på sysselsättning. Vi ska njuta extra mycket nu Shiro och Jag under dessa dagar vi har kvar.
Kanske åker vi till hundbadet lite senare så han får bada lite.
Nä, får åtminstone pela i mig lite frukost.
Tjingeling!!


Super trevlig kväll med Anna=)

Hade en super trevlig kväll med Anna. Vi såg en bra film och åt gott. Shiro blev överlycklig när Anna kom och kastade sig över henne innan hon hann komma in.
Som vanligt kommer jag inte ihåg titeln på filmen vi såg men det var en bra skräckis (kunde varit lite läskigare=))
Nu ligger Shiro på baksidan och spanar på kaninerna utanför staketet på gräset och Krasse sitter som vanligt framför datan i soffan (vad annars;))
Tack Anna för en kul kväll, det gör vi om snart tycker jag...
Tjingeling!!


Ostbrickan... Moooomsigt=)


Shiro låg och spanade in ostbrickan=)


Anna hakade oxå på "Heineken";P


Väntan på Anna...

Liten tjuvstart innan Anna kommer;P
Krasse är på väg för att hämta upp Annabanana nu. Hon har hyrt film, köpt godis och chips... Nice.. Sen är det bara ostbrickan som ska fram, kan det bli bättre. Lille Shiro kommer nog överösas med pussar och kel eftersom Anna är tokig i honom och lika tokig är Shiro i henne=)
Tjingeling!!


Tjuvstart....=)


Trevlig överraskning...

Sovit som en fiskbulle inatt igen. Somnade nog inte förrän kl. 3 inatt och vaknade säkert 15 ggr. Shiro har sovit gott nu när det blivit lite svalare.
Tog en lite längre morgonpromenad idag med Shiro som var ganska pigg. När vi kom hem så möttes vi av en trevlig överraskning... Camilla och Ola hade kommit på besök. Vi satte oss ner och drack kaffe, läsk och lite öl och hade som vanligt en massa att prata om. Alltid lika trevligt att träffa våra gamla grannar.
Shiro däremot somnade som en stock efter rundan=)
Har faktiskt varit duktig nu... Jag har plockat undan, dammsugit och moppat (vilket verkligen behövdes). Märks att man orkar mer nu när det blivit lite svalare. Snart ska Krasse åka och handla, Anna kommer ju ikväll på lite skräckfilm och förhoppningsvis ostbricka om hon gillar det. Nä, nu kallar duschen.. See you later;P Tjingeling!!


Camilla och Ola!


Mååånga pussar=)


Himskt när det mullrar...

Fy bubblan vilket åskväder som är på väg hit. Hela himlen lös upp när Jag, Shiro och Krasse var ute och promenerade precis. Det small/smäller ganska bra också. Buhu, I dont like......=( Men regnet gillar vi=) Kanske det äntligen blir lite svalare efter detta. Shiro ligger i sin säng och flåsar, gillar inte heller att det smäller eller att bli blöt.
Fortfarande mätt efter hamburgaren men tror ni man är sömnig nu, icke..
Nu smög sig Shiro ut och la sig vid ytterdörren på baksidan men skulle det behövas så kan han bara ta ett skutt in genom dörren igen=) Tjingeling!!


McDonalds...

Kvällsmat... McDonalds, perfekt när man inte orkar göra något och gott är det. Nyttigt......? Näääääääää.... Men skit i det;)


Mmmmmums!!


Shiro äter knorris (grisknorr) under bordet hos mamma och pappa=)


Alla 3 hoppas på regn, Shiro och Jag längtar efter snön;)

Fyyyy f-n, hett, hett.... Detta är inte roligt längre.. Det är så varmt så man kan varken sova eller äta. Stackars Shiro har inte ätit på hela dagen och ligger rak lång i skuggan här på baksidan. Själv sitter man här på baksidan och kan nästan inte andas. Dricker lite kaffe i hopp om att man kanske, men bara kanske blir lite piggare och orkar göra något. Har precis kommit ut ur duschen men det var inte lönt att duscha känns det som...=)
Idag har jag varit på stranden. Vi körde ner Krasse och Jag efter att ha lämnat Shiro hos mormor. Efter att det var fullproppat med folk och bilar på Råå så slängde Krasse av mig på stranden eftersom vi inte hittade parkeringsplats och körde till banken ist. På stranden hittade jag mamma, pappa, Mia och Liam. Badade en gång (första doppet för i år eftersom jag är badkruka;P) innan jag ringde till Krasse igen som fick komma och hämta mig. Det gick verkligen inte att ligga där, min skalle kokade. Åkte hem till min mormor där jag fikade och fixade lite saker till henne innan vi promenerade hem till mamma och pappa för att hämta upp min bil som stått där ett tag.
Nu sitter vi på baksidan alla 3 och hoppas och ber för regn. Läääääääängtar till vintern och snön så man kan bli en någorlunda normal människa och fungera... Tjingeling!!


Vinst för Spanien!?

Sitter hemma med killarna nu och kollar fotbollen. Fredde och hans son Daniel från Tyringe är här, de har grillat och sitter och dricker öl. Precis som det ska vara=) Men jag saknar Nettan...=(
Shiro och jag stack till mamma och pappa, vi grillade gott och kollade lite på fotbollen (pappa och jag)=) Innan det blev alldeles för mörkt började vi promenera hem, pappa följde oss en bra bit.
Annars har vi bara solat och svettats hela dagen. Shiro har tagit skydd i skuggan och sovit som en gris=)
Nu gjorde Spanien mål och vilket j-a liv det blev på killarna i soffan, t.o.m. Shiro rusade in och undrade vad som stod på=) Ser ut som det blir vinst för Spanien... Tjingeling!!


Klibbigt....

Efter ett bra tag igår så somnade jag. Idag är man trött som bara den. Krasse fick gå ut med Shiro idag, jag orkade helt enkelt inte resa mig från soffan. Klibbigt är det ute, klibbigt är det inne.. Shiro har redan fått bada i vattenslangen på framsidan och gräset fortsätter växa big time=)
Syrran kom förbi med en parasoll om vi fick för oss att komma ner till stranden med Shiro och bada. Han kan ju inte ligga och steka i solen direkt. Men just nu orkar vi ingenting. Krasse ligger by the way och snarkar i soffan, klarar inte heller av värmen fast att han är van vid varmare temperaturer. En dag som denna önskar man att man hade ac hemma, men sån lyx har man inte. Nä, kanske skulle jag också ta en liten tupplur=) Tjingeling!!


Kan inte sova men Shiro sover som en liten gris=)

Det här är inte klokt, temperaturen visar 22 grader och det är mitt i natten. Kan inte sova och håller på att bli tosig... Shiro däremot håller på att snarka som en gris på baksidan, stänger jag ytterdörren blir det 100 grader varmt här inne. Får sova med dörren öppen till baksidan och hoppas att ingen tar sig in under natten. Har övertalat Krasse också att han ska sova här nere på soffan med mig så det känns lite tryggare=)
Hade de bara visat några bra filmer på tv så hade man kunnat somna till en sådan men givetvis är det bara skit som vanligt. Räkna får funkar inte, har försökt ett antal gånger.. Kanske går ut och lägger mig bredvid Shiro på de svala plattorna på baksidan helt enkelt=) Natti... Tjingeling!!


Bus med vattenslang....=)


En puss som tack till Krasse för nedkylningen med vattenslangen....=)


Shiro har tagit plats bredvid vattenskålen...


Jag duktig....=)

Frukosten avklarad, det blev havregrynsgröt med mjölk och lite jordgubbssylt. Blommorna är planterade i krukorna och t.o.m. upphängda på staketen på baksidan, duktigt av mig. Gräset..... Näää, det orkar vi inte idag i denna värmen.Det är redan gult, långt och fint så det gör inget att det blir lite längre;P 
Shiro sover fortfarande på framsidan men bytar plats hela tiden. Äter gör han inte i denna värmen men dricker en massa, vilket är tur.
Krasse sitter som vanligt i soffan framför datan och orkar inte heller göra många knop.
Kanske ska man ta en svalkande dusch.. Det är nog inte fel, Shiro hade också behövt en...=)
Nu står termometern på 29.3 grader I SKUGGAN... Tjingeling!!
  


Tröööööött......

Fattar inte vad det är med mig idag, trött som bara den. Har inte ens orkat göra frukost ännu. Gick en runda på ca. 30 min. med Shiro imorse och märkte att han inte orkade gå mer. Nu ligger han helt utslagen på framsidan. Har bara suttit i köket framför datan hela förmiddagen (inte likt mig när det är fint väder ute). Kanske var det ölen igår som fortfarande sitter i, även om det inte var så fasligt många=) Sitter och tittar på vår väder-guide, den visar 27.5 grader I SKUGGAN.. Jag vet, jag som har gnällt om att det var så kasst väder innan ska inte gnälla nu när det har varit jätte fint men kan det aldrig vara med måtta.
Kollar på vårt gräs på framsidan som jag inte heller orkat göra något åt och som snart är 30 cm högt, kanske dax att gå ut och klippa det;) Har blommor som jag fått av mamma och pappa som måste planteras i krukor nu när pappa hjälpt mig att borra håll i botten på krukorna. Suck... Kanske ska börja med frukosten...=) Tjingeling!!


Ven..


Kolla in så vackert (Ven)


Ven..


Pappa och Shiro på Ven!


Resan till Ven!

En mycket trevlig kväll hade vi i onsdags. Liam (systersonen) och Shiro lekte jätte fint hela kvällen.
Igår var vi på Ven. Efter lite övertalning bestämde sig mamma och pappa också för att följa med så det var mamma, pappa, syrran, Liam, Shiro och Jag. Vi hade super mysigt hela dagen med jätte bra väder. Var lite orolig för vad Shiro skulle säga om båtresan eftersom det inte är så stor båt och det gungar som f-n men han var cool lugn hela tiden och jätte duktig. Väl framme på Ven gick vi en jätte runda innan vi stannade på en restaurang och käkade god pasta, Shiro fick sin egen mat som jag hade packat med=) Även 1.5 liter isvatten hade jag med till honom som han nästan drack upp. När vi väl hade bestämt oss för att åka hem och satte oss på båten så kröp Shiro in under bänkarna och somnade som en liten gris=)

Idag promenerade vi en lagom runda i värmen innan vi drog iväg till mormor på lite fika. Efter fikan så promenerade vi upp till mamma och pappa där vi fastnade på några öl;) Mamma stack iväg och handlade med mormor och Jag, pappa och Shiro satte oss under äppelträdet och drack öl med ostbågar som lite tilltugg.
Nu har vi käkat pizza och funderar på en kvällsrunda med Shiro. Kommer alldeles snart komma lite bilder från Ven. Tjingeling!!


Så fin han är i sin nya sele...=)


Nytt sele till Shiro!

Det blev inget besök hos mormor idag, tar det på fredag ist. När Krasse hade kommit hem så körde jag iväg och köpte ett nytt sele till Shiro och lite annat smått o gott. I början gillade han inte det eftersom det kändes ovant. Den nya selen gick nämligen mellan frambenen ist. för över bröstet. Han gick stel som en vandrande pinne men efter ett tag så kändes det nog ganska bra ändå och han började spralla rundor som vanligt.=)

Grillfest blir det ikväll tillsammans med fotbollen. Mamma, pappa, syrran, Mike och Liam kommer.. Ska bli skoj.. Imorgon blir det också skoj när det bär iväg till Ven. Jag, syrran, Liam och Shiro tänkte ta en liten mini resa. Nä, nu måste jag förbereda innan alla kommer. Tjingeling!!


Var det någon som sa mat.....!?


Myyyyysssss.....


Shiro och Sandra!


Super trevlig kväll med Sandra=)

Hade en super trevlig kväll igår med Sandra. Det var längesedan vi sågs så vi hade en hiiiiiimla massa att snacka om=) Shiro blev överlycklig när Sandra kom och försökte visa det genom att köra nosen i ändan på henne vilket inte uppskattades av Sandra. Men eftersom hon haft hund i hela sitt liv så visste hon hur man skulle säga ifrån så han gav henne några pussar i ansiktet ist.=)
Sitter och funderar på vad man ska hitta på en dag som denna... Inget vidare väder, blåser fortfarande full storm ute och Krasse är iväg och hjälper sin mamma med det sista inför hennes resa till Bulgarien imorgon. Kanske skulle ta en liten runda och kolla hur det är med mormor, det gör vi Shiro och Jag... Tjingeling!!


Shiro snarkar som vanligt på framsidan efter en händelserik dag=)

Filmen igår var skit, det var nog den mest meningslösa filmen jag sett på länge.. Deprimerande var den också så jag somnade efter en timme.. Kommer inte ens ihåg titeln på filmen.
Idag var vi på "Din Veterinär" och träffade Torkel Falk som är hjärt-specialist. Han konstaterade med hjälp av hjärtultraljud att Shiro hade ett kraftigt blåsljud på hjärtat men inget som var livshotande utan lille Shiro ska leva som han gjort hittills med bus, lek och hyss=) Vi passade även på att ta den årliga vaccinationssprutan vilket gick jätte bra.
Nu sitter vi och väntar på att Sandra ska komma, en gammal barndomskompis till mig och som jag gått i samma klass med i många år.. Gud vad man lät gammal nu=) Ska bli super kul.
Blåser full storm ute gör det men solen är åtminstone framme. Blåsten stör inte Shiro som ligger och snarkar ute på framsidan. Han blev trött av vetrinär besöket plus att han sparkade boll med systersonen när vi kom tillbaka.
Nä nu får man väl göra lite nytta innan man ska iväg och möta upp Sandra. Tjingeling!!


Lite trött blev man efter allt kvälls bus;)


Töserna slår både våffla och glass=)

Har passat på och steka mig nu när det varit fint väder så därför har jag inte haft så mycket tid över till och skriva i bloggen. Shiro ligger som ett sträck i skuggan hela för- och eftermiddagar men vaknar till liv när det börjar bli lite svalare, då tar han igen tiden han sovit=)

Mamma blev äldre i fredags så Jag, Shiro och mormor bjöd ut henne till Pålsjö på lite kaffe, våffla och glass. Det var uppskattat av alla, även lille Shiro som hade full koll på alla snygga tjejer som också satt och fika med sina hussar och mattar (han sket fullständigt i både våffla och glass)=) På lördagen blev hela kompaniet bjudna på kalas vilket var mycket trevligt. God mat, god dricka och trevligt sällskap. Även Shiro fick kalasa på rostbiff, kycklingfile, kassler m.m.

Resultatet på Shiros ögonlysning var mycket bra, allt u.a. Gött!!

Nä, nu är klockan mycket och vi har hyrt en film som bara måste kollas på (shiro sover som en gris på baksidan) så vi ses kanske imorgon. God natt allihop! Tjingeling!! 


RSS 2.0