Mycket de senaste dagarna...

Ojojoj.. Kass uppdatering men det har varit mycket nu de senaste dagarna.. Jobbat som en gnu även under helgen och imorgon väntas ett 12-timmars arbetspass och inventering.. Lille Shiro får tillbringa ganska mycket tid med mamma och pappa nu men det gör inget eftersom han trivs som "fisken i vattnet" hos dem.

Idag är det min lediga dag men har lovat att jag ska komma till jobbet ikväll IGEN och ta stängningen de sista timmarna eftersom det var lite kort om folk... 

Nu blir det duschen och sedan bär det av till mormor så ska Shiro och jag först gå en långis i Ramlösaparken och sedan plocka ner alla hennes äpplen från trädet på baksidan.. VILA.....? Det får man nog göra i graven;P 

Tjingeling!! 

Solat..

Idag har vi faktiskt inte gjort så mycket, Shiro och Jag.. Tog det lugnt på morgonen och mös innan vi gick och jagade niner;)

Senare på eftermiddagen var vi lite uttråkade så vi körde till Ramlösaparken och gick en lång runda som sedan slutade hos mormor och super god fika. Var ju tvungen att inspektera och godkänna dörrarna och fönsterna som målarna hade målat på förmiddagen och de blev godkänt.

På kvällen kände jag att jag behövde sola, finns inget bättre än att krypa in i ett varmt solarie och bara relaxa.

Nu är det dax för duschen, sen ska jag och Shiro gå nattarundan och kela soffan;)

Tjingeling!!


Jaga "niner" ;P

Ojojoj... Idag har det varit full rulle.. Dagen började med en promenad över fälten hem till mamma och käkade frukost. Efter frukosten blev det en promenad till över fälten, gissa om Shiro jagade kaniner:)

Väl hemma började jag tvätta, 5 hela maskiner tvätt blev det *pust*... Passade även på att plocka och städa lite medans maskinerna höll igång..

Efter att Shiro vaknat till liv tog vi YTTERLIGARE en runda ute på fälten. Spelar ingen roll hur trött han är för säger man "ska vi jaga niner" så fattar han att vi ska till fälten och jaga kaniner, då jävlar blir det fart på honom. Inte bara han utan även jag får en jäkla motion eftersom jag inte vågar släppa honom och får springa efter i 8 meter lina. Det värsta är bara om man inte är beredd när han får syn på kaninerna, då plogar jag fälten ganska rejält och roar alla andra som är ute på promenad:)

Har precis kommit hem efter nattarundan med Shiro. Min "tuffa" syster hakade på och var rädd för allt som prasslade i buskarna. Hon var helt övertygad om att vi skulle bli mördade på vägen, haha..

Nä, tråkigt nog är det dax för sängen nu.. Känner mig inte det minsta trött men jag får slå på något tråkigt tv-program och hoppas på att jag somnar, Shiro däremot har redan störtat ute på baksidan.

God natt alla söta..

Tjingeling!!

Shiro jagar kaniner:)



Jag ljög, förlåt.....

OOps, lovade er bilder från "surströmmingen" men insåg ganska snart efter att jag kollat mobilen att jag inte hade så många bilder som jag trodde.. Förlåt...
Antingen var de för mörka eller för suddiga..
Här kommer iaf 2 stycken som jag tog..

Tjingeling!!

Dennis och Krasse


Daniel och Anneli


Bakis...

Nu är vi hemma igen efter en skit kul fest i Tyringe. Det blev ingen surströmming för min del, klarade inte ens av lukten.
Har precis ätit eller rättare sagt försökt äta lite lasagne. Eftersom jag mår som en fiskpinne så gick det sådär men jag får väl skylla mig själv;P
Orkar faktiskt inte lägga upp bilderna från igår, fixar det imorgon eller på tisdag när jag är ledig.

Dax för mig att lägga mig i soffan med en bra film och bara mysa innan jag och Shiro ska gå nattarundan.

Ha det bäst så länge allihop, puss och kram.

Tjingeling!!


Hmm..

Kass uppdatering, jag vet! Har varit tuffa dagar på jobbet och jag har inte känt mig helt hundra. Måste erkänna att jag lekt en del med telefonen också vilket tagit en del av min tid;P
Tyvärr har jag dock inte kommit på hur man lägger upp bilder på bloggen från mobilen vilket suger fett. Inlägg kan jag göra utan problem men har inte en jävla aning om hur jag lägger upp bilder. Om någon vet så tar jag tacksamt emot tips!!

Imorgon bär det av till Tyringe och fest vilket ska bli skit skoj, undrar om jag får i mig surströmming detta året.. Förra året smakade jag det första gången och det var faktiskt inte så jävligt som jag föreställt mig.

Tyvärr blir det inga bilder under kvällen eftersom det inte fungerar men lägger upp dem så fort jag kommit hem.

Ha det gött sålänge allihop..

KramiZar till er..

Tjingeling!!


Ursäkt från tele2 på bloggen...

Jösses..
Var precis inne och kollade statistik och kommentarer på min blogg. Det visar sig att Tele2 har lagt in en kommentar (kommentaren ligger under "Vaken"-inlägget) och bett om ursäkt för det inträffade med min iphone. Blev positivt chockad. Klart att jag godtar ursäkten, är nog första gången ett företag bett om ursäkt på detta viset till mig. ETT STORT PLUS TILL ER TELE2!! kul att även ni kollar in bloggen hihi..

För övrigt fungerar min telefon utmärkt bra och jag är väldigt nöjd med den;)
Tjingeling!!


Vilket j-a väder...

Jösses vilket väder det blev idag då... Får kolla ut genom fönstret ibland så att Shiro ligger kvar under carporten och inte har blåst bort.. Ser tom ut som om häcken på framsidan ska ryckas upp med rötterna, huuu..

Tänkte just ta en liten promenad med Shiro men jag tror jag väntar tills regnet upphört iaf. Inget kul med regn och fruktansvärd blåst, speciellt inte på samma gång.

Just nu sitter vi också och väntar besök från Tyringe. Nettan och Fredde kommer på fika, ska bli super skoj.

Tjingeling!!


Vaken..

Så, då var man vaken redan och det första jag gjorde var att ringa till TELE2... Givetvis så var det en ung, snäll och trevlig tjej som svarade så jag kunde ju bara inte skälla på henne.. Hon förstod iaf att jag var sur och besviken för vad som hade hänt och lovade skicka ett nytt sim-kort så snabbt som möjligt.. Då fortsätter vi att vänta då....:(

Shiro den lille sömntutan har inte vaknat ännu.. Han plirade med ett öga när vi andra gick upp, sträckte på benen och fortsatte sova. Snart ska jag dra upp honom och promenera en runda i stormen..

Tjingeling!!


Fyyy faaan vad arg jag är...

Som jag skrev i förra inlägget så har jag nu väntat på min telefon i nästan 4 veckor.......
Telefonen kom nästan precis och jag blev skit glad, ett tag iaf.....
Öppnade luckan för att sätta i mitt sim-kort och blev rosenrasande...
Inte nog med att jag väntat på telefon-jä***n i 4 veckor så passar inte mitt sim-kort i telefonen eftersom det är för stort. Pissförbannad sätter jag mig i soffan och ska ringa TELE2 och för höra en röst som talar om för mig att de för närvarande har stängt.. Gick det att bli mer arg än vad jag var innan samtalet så blev jag det då.

Tydligen är jag inte ensam om att ha råkat ut för detta och det verkar vara ganska vanligt men guuuud vad arg jag är just nu.. Grrrrrrr.....

Snart är det dax för nattarundan med Shiro och jag hoppas nästan att jag träffar på någon bråkstake så jag får skrika lite, om inte så blir det inte roligt för TELE2 imorgon när jag ringer deras kundtjänst...

Tjingeling!!


Kung fu panda 2

Precis hemkommen från bion, såg "Kung fu panda 2" med systersonen och mamma. Tror jag skrattade mest av alla barnen i salongen;P Innan bion tog vi även en härlig fika på "Pistaschia".

Igår var det första arbetsdagen efter semestern. Det var faktiskt helt okej att jobba efter 4 veckors semester, inte alls jobbigt även om det var fullt ös hela tiden. Tyckte det var jätte kul att få träffa alla arbetskamrater igen, utan er så hade det varit skit tråkigt.

Nu sitter jag och väntar på att min nya telefon ska dyka upp i dörröppningen, har väntat i nästan 4 veckor på den nu så nu får den allt komma:)

Shiro är inte helt 100 idag. Efter att ha fått vaccinationssprutan igår så har han mått lite dåligt, kräkt och varit allmänt slö men vi får hoppas att han snart mår bättre igen.
Har även köpt en fiskolja med omega-3 fettsyror som ska vara jätte bra för päls, hud och klor. Veterinären tyckte jag skulle testa den eftersom jag tycker att hans päls inte har samma glans och lyster som innan  så vi får hoppas att den fungerar.

Tjingeling!!


Party party....

Fredagen började med en promenad med Shiro, syrran och systersonen i Pålsjöskog. Blev även en våffla och en kopp kaffe på fiket.
Senare på eftermiddagen kom Anna och vi skulle ha en lugn filmkväll, trodde vi;)
Gitan trillade in med en öl i näven och vi bara kände att vi var tvugna att haka på.. En stund senare kom även Linda förbi efter att ha hört oss ända ut på gatan;P och Dennis från Tyringe hakade oxå på..
En lugn filmkväll slutade med en skit kul partykväll, som vanligt var det spontana myyyyycket roligare än det planerade:)
Bjuder på ett litet bildregn från kvällen
Tjingeling!!

Jag och Git


Krasse, Anna, Shiro och Linda


Jag




Shiro


Krasse, Shiro, Linda och Dennis


Krasse och Anna


Jag och Dennis


Linda och Git


Allt är som vanlig igen...

Hej hopp... Har inte uppdaterat på några dagar för jag har varit trött och hängig och helt enkelt inte känt för det.
Mamma och pappa har iaf kommit hem från Österrike så nu är allt som vanligt igen, sköönt..
Krasse har börjat jobba så honom ser man nästan inte överhuvudtaget mer, som sagt, nu är allt som vanligt igen;)

Idag blir det att försöka sola så mycket som möjlig när solen äntligen tittar fram, får se hur länge den väljer att stanna idag.
Shiro stackaren gör inte många knop idag, han är varm, jätte slö och ligger intryckt i buskarna på framsidan. 

Nä, ut i solen igen...

Tjingeling!! 


RSS 2.0