Råådalen i 2 timmar..

Efter att ha ätit sill, jordgubbar, glass och grädde idag igen så kände syrran att hon behövde en rejäl promenad.. Jo tack, en rejäl promenad kan man säga att det blev.....
Vi började promenaden med att gå till raus kyrka, vi gick igenom kyrkogården (spooky) och sedan kom vi in i Råådalen. Vi gick och gick och gick innan vi tog en liten paus på ca 5 min. När vi satt där och kollade oss omkring så kom vi fram till att ingen av oss visste var vi var... Bra jobbat systrarna Svensson!! Efter att ha yrat runt ett tag så kom vi fram till att det bästa var att gå samma j-a långa väg tillbaka som vi kom ifrån för att kunna hitta hem så det gjorde vi.. Stackars Shiro var så törstig så jag trodde han skulle dra ner mig i ån men det gick bra. Nu har han druckit nästan en liter vatten och däckat på baksidan. Tror även att jag ska ta mig en liten siesta, bakfylla och en promenad på 2 timmar tar faktiskt på krafterna;)
Tjingeling!!
Syrran och Shiro

Shiro och jag

Syrran och Shiro igen


Glad midsommar.... i efterskott;P

Vi glömde ju önska er alla en riktig glad, fin och trevlig midsommarafton och det hoppas jag verkligen att ni hade för det hade vi..:)
Mamma, pappa, Krasses mamma och syrran med familj studsade över till oss på eftermiddagen för att käka lite sill och dricka nubbe. Vi hade "knyte" så alla hade fixat till något..
Super trevligt hade vi..
Tjingeling!!

Krasses mamma, syrran, pappa o mamma

Krasses mamma och Shiro:)

Krasse

Krasses mamma och Jag (Fråga mig inte vad jag håller på med)

Jag och Krasse


Huset

Minns ni att jag skrev om ett hus som vi hade varit och tittat på.. Vi trodde att huset var sålt eftersom skyltarna var bortplockade men mäklaren ringde oss och frågade om vi fortfarande var intresserade, beslutsångest big time... Måste ringa besked på måndag, gissa om vi har saker att tänka på och prata om i helgen.........
Tjingeling!!

(Bilden tagen från hemnet.se)


Räkfrossa

I Tisdags hade jag och Anna räkfrossa och skräckis-filmkväll. Hade köpt 2 kg räkor och eftersom Krasse vägrade äta räkor så fick Anna och jag äta räkor till de nästan kom upp igen. Gott var det och super kul hade vi precis som alltid:)
Tjingeling!!


Shiro var såklart oxå med;)


Nytt lack

Köpte nytt nagellack häromdagen när jag var med syrran och handlade.. Mamma sa att jag liknade en ödla när hon fick se resultatet och Git på jobbet frågade typ om jag skulle på halloweenfest.. Hahaha...


Pigga.... noooot...

Ungefär så här pigga e killarna varje kväll..... Kul.....


Fullrulle-dag

Sååå fint väder vi hade igår och idag e det kallt som i Antarktis (nä men nästan);P
Igår hade Shiro och jag en fullrulle-dag. Vi låg och solade nästan hela förmiddagen tills pappa ringde och frågade om vi ville följa med till farmor och farfar. Shiro och Jag tog mini-bilen och körde upp till mamma och pappa (hade blivit för långt för lille Shiro och promenera hela vägen till farmor och farfar i den värmen) och sedan promenerade vi upp. Vi promenerade igenom hela Ramlösaparken och där var det skönt och Shiro tyckte det var skitkul. Väl uppe hos farmor och farfar gottade Shiro sig i deras stora trädgård innan det bar iväg hemåt igen.
När vi sedan var hemma igen så kom Krasses mamma på besök så vi satt och drack några öl och snackade lite skit medans Shiro låg däckad i skuggan under carporten. Blev sen ytterligare en lång promenad när vi skulle följa Krasses mamma en bit hem. Gissa om det känns i benen idag att man promenerade igår:)
Nu ska jag ut och plantera lite blommor men vi hörs lite senare. 
PoZZ o KjaM
Tjingeling!!

Blev en liten rump-bild på Shiro när han kollar in farmor och farfars granne;)
 


Sömntutor och studenter

Jaha.. Shiro ligger och snarkar på baksidan och Krasse ligger och snarkar bredvid mig i soffan, skiiit kul fredagkväll...... Själv e man ganska klarvaken och inte ett skit finns det att glo på på dumburken.. Nattarundan har man redan gått med Shiro, det blev en riktig "powerwalk" eftersom även Shiro var super pigg..
Sitter och tänker på hur kul alla studenter har som festar som djur nu, gissa om man saknar det, synd att man inte kan ta studenten mer än en gång;P
Imorgon hoppas vi iaf på fint väder så att man kan ligga och steka sig lite, behövs faktiskt eftersom man ser ut som en fårost (lika vit)=)
Nä, får väl ligga och bläddra lite tv-kanaler och försöka somna jag med då...
Ha det bäst så länge allihop!!
Tjingeling!!


Trevlig kväll med Ola!

Ojojoj.. Nu var det ett tag sedan jag bloggade men så blir det när man jobbar mycket.. Jobbade även hela helgen när det var så super fint väder så även det missade jag.
I fredags hade vi besök av en av Shiros bästa kompisar, vår gamla granne Ola. Vi grillade, drack gott och hade som vanligt en super trevlig kväll.
Nu kanske man borde tänka ut något att äta till middag, det har ju varit så varmt så man har inte orkat röra sig men nu börjar magen kurra;)
Tjingeling!!

Shiro och Ola


RSS 2.0