Strandhäng med systersonen...:)


Nybadad...

Vaknade upp till skitväder på min enda lediga dag denna veckan och var inte på mitt bästa humör imorse men efter en lång och mysig promenad med Shiro i Bruceskog blev allt mycket bättre. Efter en smarrig frukost blev det bad för Shiro som för en gång skull stod helt stilla och njöt:) men efteråt var han sur som en citron iaf. Nu efter att ha solat lite i stormen blir det snart duschen och en sväng till päronen, det är ju faktiskt fredag;)
Tjingeling!!

En nybadad Shiro...!


Dax för uppdraget "rasta syrran" :)

Dax för Shiro och mig att rasta syrran. Blir en låååång kvällspromenad så jag hoppas hon har löpardojjorna på;)
Blir nog lite kaninsök för Shiro också på fältet:)
Tjingeling!!


Kryddlådan och Git...

I lördags var en underbar varm dag och vad händer då...?? Jo jag bara måste ju få plantera:) åkte till "plantagen" och smällde 1000 spänn (gubben blev ju mindre glad;P). När jag fått ihop min låda och skulle börja plantera ringde telefonen, det var Git:)

Git: läget?, tänkte komma upp på en kopp kaffe!!

Jag: härligt, men jag dricker öl!!

Git: åhh, det hade varit gott!! Då kommer jag upp och dricker öl ist.:)

Så gick det med min plantering men faaaan vad kul vi hade, blev en liten grillning på det oxå;) Så det gör vi absolut om snart igen:)

Planteringen blev iaf klar på söndagen och så här blev det! Slänger även in en bild på Gitan i min nyinköpta halmhatt som hon var så söt i:)

Tjingeling!!


Nya strumpor och ny väska;)

Som jag skrivit innan här på bloggen så finns det en kvinna i Ramlösa som äger en djuraffär och som beställer in allt hon hittar med samojeder på, hon vet ju att jag är TOKIG i samojeder:) Så nu är jag ägare till dessa finisar:)
Tjingeling!!


RSS 2.0