Första Advent!

Första advent var det ja, nu går det undan. Snart kommer den vit-skäggiga gubben med öl mage och röda kläder och knackar på dörren=) Det har varit en bra dag med promenader, mys och lek. Shiro och jag har gått flera långa rundor på fälten och i skogen idag och vi träffade även på "Maskot" när vi promenixa. Maskot är en stor vit samojed precis som Shiro fast 8 år äldre. Tyvärr fick de inte leka med varandra denna gången eftersom Maskot fått en kraftig ögoninflammation. Tråkigt..
Klippa klor och borsta päls har vi också hunnit med idag, men en riktig brottningsmatch hade vi som vanligt när jag skulle borsta honom.
Imorgon är det måndag och då fyller Shiro 7 månader, ska vägas då och se vad vi hamnar på denna gången=)
Nä, nu är det dags för en runda till med lille Shiro. Ut i regnet ska vi men som de brukar säga när man har hund "det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder" Tjingeling!!


En dag i bilen=)

Vilken dag.. Kaos på jobbet idag, precis som alla andra dagar men idag var det illa. Slutade i alla fall kl 11:00 och då åkte jag direkt hem till mamma och hämtade Shiro (vi hann med en liten turbo fika också=)) Efter det hämtade jag och Shiro mormor som vi körde upp till Netto. Från Netto bar det av hem till mormor som skulle passa Shiro medan jag hämtade upp farmor och åkte och hälsade på farfar. Körde hem farmor efter en fika uppe hos farfar och sedan hem till mormor för att hämta Shiro. Väl hemma hos mormor så fick jag veta att mormor fått en akut tid till tandläkaren för att hon bitit av en tand. Vi satte oss i bilen alla tre och körde ner till stan igen och väntade sedan på att mormor skulle bli färdig som vi sedan körde hem. phuuu.. När vi äntligen kommit hem så gick vi en lång runda Shiro och jag. Måste säga att under alla turerna där Shiro var med så sa han inte ett dugg, han var super snäll och duktig. Nä, nu är det natti natti. Shiro ligger och snarkar på baksidan och Krasse ligger bredvid mig i soffan och snarkar. En lång dag har det varit men vi har en duktig och tålmodig Shiro. Tjingeling!!


Tugga pinne är alltid poppis!


Sorry!

Hej svejs.. Fick en "utskällning" av Benjamin idag på jobbet=). Han tyckte att jag skulle bättra mig när det gäller att uppdatera min blogg och det kan jag hålla med om. Sorry... Jag lovar att jag ska bättra mig!! Tack Benjamin för att du sparkade mig i ändan;P
Shiro har varit hos mamma idag i vanlig ordning och hämtades av lilla mig strax efter kl 13:00. Mammas kommentar "Ska du hämta gangstern nu"=) Det är en busig rackare men så underbart snäll.
Nu ligger han och sover på rygg ute på baksidan, helt slut efter hans och mammas långa promenad i Ramlösaparken. Så fort han vaknar så är det en promenad igen som gäller. Nä nu har jag lite saker att stå i så kanske skriver jag lite senare igen. Tjingeling!!


Älskar att spana kaniner!


Den nya mattan!

Vaknade kl.07:00 av en blöt nos i ansiktet. Släppte ut Shiro på baksidan och somnade om. Vaknade sedan kl.09:30, gick upp och sörplade i mig en kopp kaffe. Vi gick en lång runda Shiro och Jag. Tog en vända både förbi bondgården och de öppna fälten med en massa intressanta kaniner=) Väl hemma så tog Shiro en liten tupplur och jag passade på att hämta en matta som jag hade beställt. Shiro blev fullständigt skogstokig i mattan som påminner om en stor björnfäll. Han har legat och rullat rundor på mattan och stoppat nosen ner i "pälsen"på mattan. Resultatet!? POPPIS!! 
Syrran ringde senare på dagen och ville att vi skulle promenera en runda med Shiro så det gjorde vi.
Nu är vi mätta och belåtna efter middagen allihop och Shiro har gått ut och lagt sig under carporten. Hoppas att det blir bättre väder imorgon för just nu regnar det som "spö i backen". Tjingeling!!
 


Shiro och Jag!


Sprutan!

Den omtalade sprutan är tagen!! Det gick snabbt, lätt och kändes ingenting. Sitter och väntar på att bli sjuk nu=p
Shiro har varit hos mamma som vanligt när vi jobbar och hittat på bus. Han hade grävt lite nya hål i rabatten och släpat ut alla prydnadskuddar på gräsmattan, allt för lite uppmärksamhet=) 
Lotta var här och fikade igår och Shiro blev fullständigt kär i henne. Han sprang runt henne hela tiden och slickade henne i öronen så fort hon satte sig i soffan. Mysigt tyckte både han och Lotta ända tills han nästan käkade upp Lottas guldöronhänge, då var det inte lika mysigt längre tyckte Lotta=) 
Imorgon är det jobb från kl.6:00 till 11:00 sen är det helg.. Skönt att vara ledig hela denna helgen också. Ska gå långa promenader med Shiro då.
Nu är det mat dags för oss alla 3.. Tjingeling!!


En glad Shiro!


En nannig Shiro!


Jobbet igen.... Suck....!

Jaha... Hela semestern låg man sjuk och man är fortfarande sjuk men en aning bättre. Började jobba idag igen efter semestern. Stressigt som bara den och tusen saker att göra som vanligt. Shiro har varit hos mamma på eftermiddagen när krasse skulle åka och byta till vinterdäck och där hade han röjt som vanligt. Gräva upp deras rabatter är hans specialitet.=) Nä, mer blir det inte idag.. Är trött som en gris.. Har precis varit en lång runda med Shiro nu också som stupat i trädgården.. Förresten, ska ta svininfluensa sprutan på torsdag.. Läbbigt... Vad gör man, antingen så tar man den inte och blir kanske jätte sjuk eller så tar man den och blir kanske jätte sjuk av vaccinet.. Ungefär som att välja mellan pest eller kolera... Tjingeling!!


Shiro hade bara ögon för Anna under vår filmkväll för ett par veckor sedan!


Mmmmmums!!


Prata allvar måste man ibland=)


Lektanten Linda!


Influensa!!

Tjena allihop!
Här var det influensa som bara den. Hostar, snorar och har feber. Hoppas det inte är svininfluensa bara. Inget skoj när man har tagit semester och allt.
Regnar gör det också som bara den varje dag. Snöade gjorde det faktiskt i onsdags även om det inte var så mycket. Shiro låg och tittade på flingorna och undrade nog vad i helsike det var för något vitt, det var ju första gången han såg snö.
Var ju meningen att vi skulle ställa ut Shiro i Malmö på söndag men tyvärr blir det nog inget med det. Det är nog inte så poppis att åka till en utställning med influensa och dessutom tror jag inte att jag hade klarat av det, orkar inte så mycket eftersom man är sjuk. 
Lektanten Linda var och hälsade på igår och lekte med Shiro, han blir sjukt glad när hon kommer. Han ligger och ålar sig på mattan vid hennes fötter och ska hoppa upp och pussa henne i heeela ansiktet.
Nä, nu får jag försöka lägga in lite fler bilder, det var ju ett tag sedan... Vi ses kanske ikväll igen.. Tjingeling!!


RSS 2.0