Susse-time....:D

Heeeelllloooo... Här sitter man, trött som en gris och färdig för sängen... Har inte ens orkat dricka en öl under kvällen, dålig stil, men det tar vi igen imorgon efter jobbet... Just nu springer Krasse och äter en massa smått skit och Shiro ligger i sin säng och ser ut som "sju svåra år"..
Annars har det varit lugnt och inga konstigheter har inträffat, hände tillräckligt i tisdags tycker jag:)
Sussa gott allihop för det ska jag göra, natti natti...
Tjingeling!!


Bilder som jag lovat:)

Tjena..
Haft en skön dag idag med massor med promenader i det fina vädret och en härlig fika hos mamma..
Inga konstigheter har hänt idag, fast dagen e ju inte slut ännu;P

Fick för oss att vi skulle äta "McDonalds" igår när kl var runt 23:00... Eftersom Krasse druckit vin hela kvällen så var det jag som fick ge mig ut på vägen igen men denna gången MED körkort:) Undertiden fick Shiro en bonus-runda med Krasse..
Allt gick bra och jag fick maten med mig från "McDriven" och skulle köra hemåt.. (Måste bara tillägga att detta e en ganska nybyggd "McDonalds" som jag aldrig kört till innan).. Innan jag skulle köra iväg så såg jag till att läsken och maten stod som det skulle för att inte riskera att få läsk-översvämning i bilen..
Hade lite dålig sikt när jag började köra eftersom det var mörkt och det snöade lite men jag tänkte för mig själv att det bara var att köra rakt fram och sedan vänster så det gjorde jag.. Helt plötsligt så såg jag något på vägen och det tog tvärstopp, lyckligtvis så stod läsken fortfarande rakt upp men jag höll på att dö av skräck ändå tills jag såg att jag kört rakt upp i refugen... HELVETES J***A idioter, vem fan sätter en refug där.... Efter att ha samlat mig lite så började jag be till gud att ingen hade sett mig och tog mig därifrån fort som fan...
Inte nog med att jag var skärrad och ilsken som ett bi när jag kom hem så frågade Krasse varför det tog så lång tid... Det jag hade till svar just då lät ungefär: "Håll käft och ät din hamburgare"
Efter maten så tyckte jag att det var lika bra att slänga huvudet i kudden för det hade varit en alldeles för händelserik dag:D

Lovade er lite före och efter bilder på frillan så här kommer dem.. Ha det godis allihop... PoZZ o KjaM
Tjingeling!!


Före


Före



Efter


Efter



Söta Pernilla


Polisen och isbjörnen...

Hej allihop!!
Har varit en stressig dag idag.. Orkar inte lägga upp bilderna på frissan idag men jag lovar att jag gör det imorgon.. Blev jätte nöjd iaf både med klippningen och färgningen, tack söta, underbara Pernilla..
Dagen började iaf med en lång promenad med Shiro som inte var på G utan gick som en bakfull snigel.. När vi väl lyckats komma hem så fick jag göra mig iordning och slänga i mig en macka innan det bar iväg till mamma för lite hund-passning.. Körde i god tid till Pernilla och kom nästan 30 min för tidigt men bättre det än att komma försent..

Inne hos Pernilla så satte hon igång med att färga och klippa, själv så satt jag och mös med en kopp kaffe som Pillan fixat till mig. När allt var klart och håret var fönat så visade sig att mitt hår inte tagit till sig färgen så vi fick färga det en gång till, slutresultatet blev iaf kanon och jag blev jätte nöjd..

När jag hade hämtat Shiro och kommit hem så kom Krasse hem och sa att han skulle på vinprovning nere i stan, efter att ha duschat och gjort sig klar så fick jag köra ner honom till stan och gissa vad som hände då.......
Jag ska då ha sån jäääävla otur..... Eftersom jag skulle ta en lång promenad med Shiro och lektanten direkt efteråt så tog jag ingen plånbok med mig, givetvis så stod snuten runt hörnan (har aldrig sett Krasse få på sig bältet så fort) och vinkade in mig...

Polisen: "Körkortet tack!!"

Jag: "Eeeeeeeeeee *host* det har jag inte fått med mig..."

Polisen: "Varför inte det?"

Jag: "Skulle bara köra min sambo några kvarter bort och sedan gå med hunden" (kände mig jävligt korkad med    det svaret)

Polisen: "Tycker du att det e en bra anledning till att inte ha körkortet med?"

Jag: "Nä"

Efter att ha blåst i alkoholmätaren så frågade polisen mig vad jag hade i baksätet där Shiro satt nyfiket och tittade på.. Då kunde jag bara inte hålla mig...

Polisen: "Vad e det?"

Jag: "Det e en isbjörn" (Krasse började asgarva och även polisen kunde inte hålla minen och började skratta)

Jag: "Nä det e en samojed"

Polisen: "Oj, de kan vara jävliga de hundarna.. Du kan köra nu men nästa gång har du körkortet med..."


Ojojoj... Nu är snart dax för sängen, ska bara gå en runda till med Shiro.. Natti alla söta...

Tjingeling!!


Trött....? Eeeee, jaaa....

Jaha, då var man hemma från jobbet igen och sitter i soffan.. Har hunnit äta, promenera med Shiro och duscha... Gissa om jag e trött nu...!!??
Imorgon blir det till att gå upp i tid om jag ska hinna i tid till Pernilla.. Ska bli jätte skönt att få klippa sig och färga om håret.. Men som vanligt får ni före och efter bilder när jag kommit hem..
Nä, nu e det faktiskt dax för tvn och soffan.. Lär väl somna efter 5 minuter men sånt e livet;P
Vi ses imorgon allihop!! Nattinatti!!
Tjingeling!!


Hallööö...

Halllööö... Det e faktiskt den 23 januari och absolut inte tid för några j-a raketer men ändå så envisas några idioter med att skjuta.. Iiinte kul när man går helt ensam i mörkret i sin egen lilla värld, höll fan på att skita på mig och även Shiro som hoppade en meter upp i luften och började morra..

Lyckades iaf resa mig från soffan och laga lite mat innan... Nu e jag helt dööö igen och mår faktiskt lite som en fiskpinne. Hoppas man inte blir sjuk igen, tycker det räcker med det nu..

Imorgon e det jobbedax igen men har eftermiddags-passet så Shiro och Jag får sova lite längre, sköönt..
Längtar tills på tisdag för då ska jag till min söta lilla Pernilla igen och få fixat hårbollen... Vet ungefär hur jag vill ha det denna gången så vi får se om hon fixar det, men det gör hon alla gånger så duktig som hon e..

Nä, nu ska jag lägga mig rak lång i soffan och kolla om jag kan sno kontrollen till tvn från Krasse innan det e dax för natta-rundan...

Här kommer lite bilder på Shiro men kameran gör faktiskt så han ser lite gulaktig ut på vissa ställen, ska ta i dagsljus nästa gång.. Men jag lovade er så här kommer de...

Tjingeling!!




Vit, fin och skit sur;P

Tjena!! Har haft en jobbig arbetsvecka med en massa att göra.. I fredags efter jobb så kunde man börja slappna av och känna att man hade 2 lediga dagar framför sig, nice.. I fredags efter kl 21 så tittade Benji och Carina förbi med lite pizza som vi mumsade i oss tillsammans med några öl, mycket trevligt.. Shiro blev helt kär i Carina och skulle bara sitta och bli kliad och leka med sina leksaker..

I lördags så blev det SHIRO-TVÄTT!!! :D Det uppskattades iiinte av Shiro som sprang och gömde sig under bordet när han förstod vad som var på gång, men vi lyckades både få fram honom från bordet och bada honom.. Nu e han så vit, fin och skit sur;P Har klippt klorna och borstat honom i flera omgångar.. Eftersom han håller på att fälla vinterpälsen så e det sjuuuukt mycket hår i heeeela huset, Krasse sov nästan med dammsugaren under armen:)

Idag vaknade vi inte förrän kl 12... Krasse hade varit ute en runda med Shiro på morgonen som sedan somnade om och vaknade tillsammans med mig.. Det första jag såg på morgonen var en stor svart nos och två svarta ögon som bara stirrade på mig... Jag fick masa mig upp och bakade scones eftersom vi hade glömt och köpa bröd, fyy bubblan vad gott det var..

Nu ska jag försöka lyfta rumpan från soffan och göra något vettigt, vad vet jag inte men Shiro behöver en runda till nu iaf.. Återkommer med bilder på Shiro så ni får se så fin han e nu när han e nybadad..
Tjingeling!!


Raggsocka....!? Neeee, sula istället...

Hej hopp... En dag med massa promenader har det varit idag. Började på morgonen med en promenad till mamma för lite frukost (det var länge sedan nu;P), fortsatte sedan ner till mormor men tog en runda genom hela ramlösaparken. Väl hos mormor fick vi pusta ut och koppla in den nya telefonen hon köpt innan vi gick igenom hela ramlösaparken igen tillbaka till mamma... Pust, fick en kopp kaffe till hos mamma innan vi promenerade hem..

Hemma började jag jaga undan alla dammråttor med dammsugaren och Shiro somnade som en gris.. Fixade lite kyckling, ris och currysås innan det var dax igen... Träffade lektanten och gick en runda på nästan 1 timme, börjar undra om jag har några ben kvar eller om jag slitit upp dem helt....!
Ska ta en låååång, vaaaaarm och underbar dusch nu, ska bara vänta tills Shiro har tuggat klart på min raggsocka som sitter halvägs ner på foten nu..:/
Tjingeling!!

Får man inte tugga raggsocka så tar man Krasses innersula till "Lacoste-dojjorna", hahaha..



Ett par skridskor någon.....?

Jaha, då satt man här igen efter en timmes promenad med Shiro och lektanten och en god middag..
Satt och kollade igenom en del bloggar, ganska kul och läsa andras även om man inte känner dem, speciellt den HÄR tjejen... Kolla in hennes blogg, riktigt rolig och lite speciell, skrattade för mig själv när jag läste den:D Nu blir det soffan ett tag innan man ska gå natta-rundan med Shiro..
Förresten, finns den någon som kan låna mig ett par skridskor när jag ska ut med Shiro, skojja min dojja vad halt det e.. Man ska vara glad att man inte ligger på ortopeden efter denna dagen och detta vädret;P
Tjingeling!!

Puss på er..


Något extra...

Efter att ha varit ute 2 lååånga rundor med Shiro så kände jag att jag var värd något extra på min lediga dag dessutom... Ser ni hur Shiro ligger och plirar in genom fönstret, tihi... ;P
Tjingeling!!


Insåg att det kanske var lite onödigt....

Blev inget Xbox, fick lite ångest när jag såg hur mycket allt skulle kosta som jag ville ha och eftersom jag inte har jätte mycket tid över för att spela så kändes det lite onödigt.. Blev istället ett nytt spel till mitt Wii... Super Mario Bros, sååååå j-a kul... Precis som det gamla nintendot man hade som liten.. Hahaha... Kommer jag någonsin växa upp?!
Tjingeling!!


Kanske om jag fjäskar lite....

Ojojoj... Nu har jag fått för mig att jag ska köpa ett Xbox.. Undra vad Krasse säger om det, hihi... Får fjäska lite för honom när han kommer hem, om det går:)

Shiro har förresten vaknat och varit i farten igen på framsidan.. Han underhöll sig själv genom att tugga sönder mina ljung som stod på bordet på framsidan, hur i hela friden han fick fatt i dem är en gåta men ingenting e väl omöjligt för en lite samojed som heter Shiro:)
Tjingeling!!


2011

Nu har jag f-n lyckats gå och bli sjuk igen.... Hostar gör jag och snorar... Vi var flera stycken som satte igång med snorandet efter att vi haft inventering på jobbet på nyårsdagen.... Kanske en sväng av den nya svininfluensan...:P
Shiro har bara fullt upp med att jaga sina fruntimmer finns ju gott om sånna här uppe hos oss:)
Annars har det inte hänt så mycket förutom att vi har klivit in i ett helt nytt år som vi hoppas blir toppen..
Shiro och Jag hoppas att ni får ett underbart 2011!!!
Tjingeling!!


RSS 2.0