Utsikten från "Killeröd Cafe"....


Shiro försöker bekanta sig med fåren i Killeröd=)


Hovshallar..


Mamma och Shiro i Hovshallar...


Hovshallar och Killeröd...

Hej hopp.... Idag åkte jag, mamma och Shiro till Hovshallar. Vi hamnade i ett j-a ösregn på vägen dit men när vi väl kommit fram hade det slutat regna. Vi gick en runda med Shiro och kollade utsikten men bestämde ganska snart att vi skulle gå tillbaka till bilen och hämta våra mackor som mamma hade gjort och sätta oss ute, även om det blåste och var ganska kallt.. Det slutade med att vi fick sitta i bilen alla 3 och äta våra mackor eftersom att hela himlen öppnade sig på nytt. Där satt vi, Jag och mamma med vars en köttbullemacka och Shiro i baksätet med en leverpastejmacka=) Efter promenad och lite käk så fortsatte vi till "Killeröd Cafe" i Killeröd och fy bubblan vilken underbar utsikt, det var nice.. Shiro passade även på att bekanta sig lite med fåren som höll till i hagen bredvid oss när vi fikat. Först morrade han allt han kunde på dem men förstod ganska snabbt att de varken morrade tillbaka eller hoppade på honom=) På vägen hem så somnade lille Shiro i baksättet på bilen efter en hel dag med bara äventyr.
Har faktiskt hunnit med att köpa en ny säck hundmat, leksak och gottgott till Shiro också som blev lycklig.
Snart dax för sista rundan för idag innan vi ska nanna kudden, är trött som en gris. Blev ju som sagt en lång dag idag och upp tidigt ska man imorgon och ta sig till jobbet. Tjingeling!! 


Sol, solariet och ogräs....=)

En helt underbar dag har det varit idag. Solen verkar ha hittat till Hbg, äntligen. Även om solen sken så fick jag den ljusa iden att jag skulle åka ner och lägga mig i solariet efter morgonrundan med Shiro så det gjorde jag. Hem kom jag som en nykokt kräfta, Krasse fick sig ett gott skratt.
Efter att Krasse stuckit iväg på lite ärenden så började Jag rensa ogräs och klippa gräsmattan. Shiro hjälpte också till men tröttnade ganska snabbt, sen var det roligast att käka upp halva skaftet till räffsan och gräva ner sina ben i rabatten. Efter all städning utomhus så tog vi en promenad till mormor där Shiro fortsatte det roliga med att försöka hoppa upp och slita ner mormors rena tvätt som hängde på tvättlinan i trädgården, som tur var utan resultat men det var nära ögat=) Vi promenerade hem igen och tog en liten tupplur innan det var dax för nästa runda med syrran, som alltid på tisdagar när systersonen spelar fotboll. 
Nu sitter Krasse i ena hörnet i soffan och kollar på någon tråkig dokumentär, jag sitter i soffan efter att ha varit på "nattarundan" med Shiro och blir bara rödare och rödare (känns det som) och Shiro ligger utslagen under bordet på altanen. Dax att krypa till sängen snart kanske, det ska ju bli en lika fin dag imorgon har de sagt och då blir det full rulle för Shiro och mig igen=) Tjingeling!!


Skräckisar är bra=)

Tjena.. I onsdags hade jag, Anna, Krasse och Shiro filmkväll. Vi såg "Instängda 2", fyyyyyy f-n vad äcklig den var. Jag och Anna satt med vars en kudde i soffan och skrek, Krasse satt i hörnan av soffan med stora ögon och Shiro låg på divanen och glodde surt på oss. Såg första filmen för länge sedan och tyckte det var jätte bra och därför kändes det givet att titta på den andra, båda filmerna var lika hemska uääh...
Helgen har varit trevlig förutom vädret som varit katastrof. Var iväg med syrran på "elgiganten" för att skaffa henne en ny mobil och ett abonnemang, äntligen. Det var en riktigt snygg telefon hon köpte, likadan som min fast en annan färg;P. Senare på kvällen kom hon över eftersom hon inte fattade hur telefonen fungerade så då slank det ner en och annan öl och cider=)
Idag har det iaf. inte regnat som spö i backen. Mamma, pappa, syrran och systersonen kom över på en snabb fika och Shiro fick leka av sig ordentligt. Sedan kom våra gamla grannar Camilla och Ola på fika, lika trevligt som alltid att träffa dem. Shiro blev helt tokig i Camilla och skulle bara sitta i soffan bredvid henne och pussas=)
Nu stampar han rundor i huset så vi får väl ta och gå en runda. Tjingeling!!


Och igen=)


Syrran och Shiro igen!


Syrran och Shiro, kan det vara en kanin han spanar på=)


Shiro och Jag igen=)


Shiro och Jag i skogen!


Lång och härlig promenad!!

Det blev en lång och härlig promenad i skogen med syster yster och Shiro. Här kommer lite bilder från promenaden.


Linn och Shiro fann varandra direkt=)


Tiden går fort när man har trevligt=)

Vaknade imorse av att någon flåsade mig i örat.... Det var inte Krasse utan Shiro=) Fick masa mig upp och promenera med den lille gangstern. Efter en lång runda kom vi hem och mötte Krasse i dörren som skulle åka till jobbet. Efter en skön dusch och en god frukost kom syrran med lite fika, mums... Vi satt och snackade lite "skit" och sedan var det dax för runda nummer 2. Nu sitter vi och väntar på att systersonen ska börja sin fotbollsträning så att jag, syrran och Shiro kan gå en lååång runda i Ättekullaskogen.
Linn från jobbet var på besök igår så vi åt lite ostbricka och drack några öl (ingen av oss var sugna på vin). Tänk vad tiden går fort när man har trevligt, klockan blev 02:30 när vi allihop började känna oss lite trötta=) Shiro var helt tokig i Linn så de fann varandra direkt och tyckte inte alls om när hon skulle gå hem.
Nä, känner mig lite seg nu och Shiro sover ute i trädgården så man kanske ska ta en liten tupplur innan den långa promenade;P Tjingeling!!


Lite leksugen fast att man e ren och sur=)


Nybadad Shiro!


Alla tips är välkomna...

Tjena! Igår var man i Tyskland och bunkrade upp inför sommaren;P Så nu klarar vi oss ett tag. Shiro och Krasse fick stanna hemma och mysa. Men fy bubblan vilken tråkig resa det är, hade tankat ny musik i min ipod men det var lika segt ändå.
Idag har det varit full rulle. Promenerade till mormor imorse och kallt som f-n var det, man kan inte tro att det är maj månad. Hemma hos mormor hoppade Shiro runt i köket och plötsligt sa det "klonk" i golvet. Mitt på köks golvet låg en äcklig, vidrig och fet fästing som var "full matad".. Uäääähh... Efter att fästingen fått ta sig ett dopp i toastolen så skuttade Shiro vidare och mormor började klia sig över hela kroppen och trodde det var fästingar hihi.. Vi promenerade hem och utan att Shiro hann tänka något så stod han i vår dusch där hemma. Efter lite brottning så var han ganska ren och skit sur=)
Vet inte riktigt vad jag ska göra med alla fästingar, även om man kollar Shiro noga så är det alltid någon man missar. "Frontline" (halsbandet) vägrar jag sätta på honom eftersom att vår andra hund Oliver blev jätte sjuk utav det, har någon ett bra tips så är det varmt välkommet!?
Nu ligger Shiro på gräset och nannar medan jag och Krasse tar oss vars en Passoa-drink i soffan (lite för kallt att sitta ute även om solen är framme).
Snart dax för chili con carne som bara är såååå gott.. Tjingeling!!


RSS 2.0