Shiro vädrar snygga tjejer=)

Tjena! En skön ledig dag har det varit fast med lite tråkigt väder.
Vi började med en morgonpromenad där vi träffade lektanten som hakade på, Shiro blev överlycklig. Efter promenaden kom vi hem och Krasse stack till frisören eftersom det även var hans lediga dag idag. Strax efter kom syrran över på en kopp kaffe. Efter lite fika och städning blev det en promenad till och Shiro vädrade snygga tjejer (löptikar)=)
När Krasse kommit hem stack jag till Willys och handlade lite att fylla kylen och frysen med, det behövdes.
Nu har vi kommit hem efter en riktigt lång runda med syrran, Shiro sprang rakt ut på gräset och somnade efter att ha vädrat och jagat kaniner=) Det var riktigt skönt att promenera, det varken regnade eller blåste.
Såret som Shiro fått av fästingen har läkt mycket fint och syns knappt längre men nu håller vi extra koll på om han har fått några äckliga "ovänner". Avskyr fästingar!!! Blääääää.... Tjingeling!!


Shiro bara myser...


I love it....


Kom igen då!!!!


Fullt ös i farmor och farfars trädgård!


Hatar fästingar!!!!

Vaknade av en blöt nos i ansiktet när klockan var 08:00. Lille Shiro började stampa runt i köket vilket är ett tecken på att han är nödig. Under tiden vi promenerade så ringde Krasse och frågade om jag kunde komma tidigare till jobbet eftersom det var kaos. Shiro och jag satte oss i bilen efter promenade och körde hem till mamma. Väl hemma hos mamma gjorde vi en skrämmande upptäckt..... Mamma hittade en fästing på Shiros hals som hade kröpit in under huden på honom och när den trillade av så blödde det som bara den. Så nu har man ett sår och hålla reda på, lille stackaren har sån otur.
Vi var hemma hos farmor och farfar i söndags. Shiro bara älskar deras gigantiska trädgård. Han sprang som en galning ända tills han blev helt vinglig i benen och inte orkade stå knappt. Tog en massa foton som jag ska lägga in. Nu får jag vara lite social, vi har ju vår arbetskamrat Christoffer här på besök. Tjingeling!!


Nyplanterade blommor utanför krukorna....=)

Halloj.. Iskallt var det imorse när Shiro och Jag skulle gå promenaden. Solen lurar en som bara den=( Men efter en kall promenad fick vi en god frukost hos mamma innan jag stack till jobbet. Väl på jobbet gick allt fel som bara kunde gå fel, saker åkte i golvet (bla. 2 liter olja som var ett h-e att torka upp) och det gick ovanligt trögt. Kanske var jag inte riktigt på humör eller så var jag fortfarande stel efter promenaden=P
Efter en trög och butter arbetsdag så kom jag äntligen hem till mina föräldrar för att hämta lille Shiro. När jag promenerade in på mammas och pappas framsida mot ytterdörren möttes jag av mammas nyplanterade penseer, men inte låg de i krukorna inte. Blommorna låg på stenplattorna med rötterna uppåt och krukorna var tomma. Japp, lille Shiro hade varit i farten IGEN!!=) Efter ett mindre skrattanfall så gick jag in och åt lite tårta med mamma och mormor som fyllde år. Gött med tårta!! Tjingeling!!


Hittat en till boll=)


Shiro fick fatt på mammas vante som han inte släpper i första taget=)


Jag tar den.....!


Många promenader....=P

Började dagen med en lång promenad i det fina vädret med Shiro. Vi sov till kl.10:30 båda två konstigt nog men utvilade var vi när vi vaknade iaf.
Efter promenad, frukost och lite plock hemma gick vi hem till mamma. Vi satte oss i deras uterum och målade (mamma målar tavlor och jag ritar) medan Shiro låg och gottade sig i trädgården. Det blev både mat och fika där innan vi gick hemåt igen, gott var det=)
När Krasse kommit hem från jobbet åkte jag och mamma till Väla för att leta present till mormor som fyller år imorgon. Efter ungefär 10 promenader fram och tillbaka på Väla så hittade vi något som vi tyckte var fint och sedan bar det av hemåt. Jag hittade faktiskt ett armband i en av smyckesbutikerna som jag föll pladask för och som jag bara var tvungen att köpa. Det visade sig att 25% av pengarna som jag betalade för armbandet (399kr kostade armbandet) gick till olika hjälporganisationer. Så inte nog med att jag fick ett armband som jag tyckte om, jag gjorde en god sak också.
Väl hemma gick jag och Shiro en lång skön runda medan solen gick ner. Snart dax för kvällsrundan innan man ska nanna kudden vilken den lilla tussen redan gör ute på altanen. Tjingeling!!


Mamma och pappa firade Påsk hos oss!


Kräksjukor och iPod..

Nu var det ett tag sedan igen.. Skyller faktiskt på sjukdom och trötthet denna gång. Semestern var super skön men den slutade väl inte riktigt som jag tänkt mig. På lördag morgonen väckte lille Shiro mig kl 06:00, då hade han lagt en ganska stor kladd på mattan framför tvn. Detta har inte hänt sedan han var valp så jag förstod att han mådde dåligt. Efter att ha kastat ut mattan (som inte luktade hallon) gick vi en liten runda och mycket riktigt, lille Shiro var vääääldigt dålig. Efter sprutbajs och kräkningar som pågått i 2 dagar ringde jag till veterinären som tyckte att vi skulle komma ner. De tog en massa prover och konstaterade att det var en bakterie som gick bland hundar just nu. Han fick medicin och speciellt foder som skulle hjälpa magen.  Efter ca. 6 dagar blev lille Shiro bra igen men fy bubblan vilket jobb. Man var ju tvungen att mäta upp både mat och vatten för att kunna hålla reda på hur mycket han ätit och druckit och för att inte tala om de nattliga rundorna man fick gå och sedan upp till jobbet på morgonen. Tack och lov mår mår bus-tussen bra igen.
Efter nästan en vecka med hund-kräksjuka så var det dax för människo-kräksjuka, nu var det min tur!! Mådde också vääääääldigt dåligt men det höll inte i sig mer än 2 dagar som tur var.
Krasse var och köpte en iPod till mig häromdagen och vilken underbar manick det är. Sätter man den i öronen så känns det som man kan gå dubbla rundor med Shiro och jag tror han är lika tacksam som jag=)
Nä, nu får man väl ladda lite ny musik innan man ska gå kvällsrundan med Shiro. Tjingeling!!


RSS 2.0