Nannig Shiro...

Efter att jag ätit en hel del onyttigt under kvällen och sedan gått natta-rundan med Shiro så blev jag lite rastlös och kom på att jag faktiskt tog lite foto på Shiro imorse... En ganska trött liten Shiro:)


Dax för mys...

Hade en super trevlig kväll igår, det känns idag;P
Fick låna Krasses iphone igår men inte f-n kunde jag reda ut hur man la in bilder från den till bloggen, förbannad var jag.. Tyvärr blir det ett inlägg utan bilder igen:( Sorry...
Lille Shiro har varit som en "dö sill" idag, kanske e han oxå lite bakis efter igår men 2 låååånga rundor har vi hunnit med idag.. Var även hos päronen en runda och pappa såg inte speciellt pigg ut han heller, hahahaha... 
Nu ska jag gosa ner mig i soffan med Chips, godis och isvatten och bara gotta mig...

Ha det mys för det ska jag ha..

Tjingeling!!


dricker fortfarande öl;)

sitter fortfarande o dricker öl "Falcon oktoberfest" riktigt god e den... hoppas ni har det lika trevligt som vi:) tjingeling!!

super trevligt

sitter just nu och dricker öl o är sååå j-à mätt efter en massa smörgåstårta. super trevligt har vi o runda under fötterna e vi... glömde ju såklart kameran hemma i all stress men fick låna "bullens" iphone, även om det inte blir super bra bilder så e det ju bättre ä inget.. poss o kjam, nu ska jag dricka lite mer öl:) poss o kjam.... tjingeling!!

Ojojoj.....

.....Kass uppdatering, jag vet.. Fick en "utskällning" på jobb igår för att jag inte hade uppdaterat:)

Blir inte mycket till skriveri nu heller eftersom jag e lite stressad, ska till mamma och pappa på kalas eftersom min lille daddy fyller år och jag har varken duschat eller kollat vad jag ska ha på mig... Blir så när man ligger och sussar till kl 11:30, har i alla fall hunnit med en rejäl runda med Shiro i skogen så jag vaknade till liv... Krasse var även ute med Shiro kl 9 imorse, jag sa till honom att ska han gå upp innan kl 9 så får han gå ut med Shiro och det gjorde han;)
Nä, nu får jag hoppa in i duschen och försöka få till det med kläderna men jag lovar att jag återkommer med uppdatering med bilder...

Poss o kjam allihop och ha en underbar lördag..

Tjingeling!!


Kniv + lök = indiandans

Har haft 2 sköna lediga dagar så imorgon är det tillbaka till verkligheten...
Under dessa 2 dagarna har vi hunnit med en hel del kel, många promenader (varje gång lyckades vi hamna i världens j-a ösregn) och Jag har lyckats skära mig ordentligt i fingret när jag skulle hacka lök.. Gissa om det gjorde ont, grannarna fick iaf se mig dansa indiandansen under carporten med handen i luften inlindad i papper..
Även Shiro tittade lite konstigt på mig men somnade ganska snart igen. Det slutade lyckligt och jag slapp åka till dårhuset (sjukhuset) och lappa ihop det.

Idag har Shiro och Jag bara tagit det lugnt och gjort vad vi känt för, sååå nice...

Har även gjort hemmagjord vaniljglass idag, gissa om den blev gooood... Även Krasse som e kräsen tyckte den var super..

Poss o kjam på er....

Tjingeling!!



Shiro spanar brudar genom fönstret.....:)



Tårta och whisky

Nu har vi ätit och snart e det dax för lite film.. "Copout" heter filmen med Bruce Willis, verkar ganska bra men vi får väl se.

Jag, mamma och pappa tog en promenad till mormor idag eftersom det var hennes namnsdag.. Pappa och Jag tog en liten omväg med Shiro runt hela Ramlösaparken medans mamma gick raka vägen ner till mormor, gissa om vi var trötta och svettiga när vi kom fram..
Efter några whisky och en jäkla god tårta så började vi vandra hem igen men denna gången gick vi raka vägen hem som även den tar lite tid.
Lilla Shiro har legat ute och nannat sen vi kom hem, han blev nog lite trött tror jag;)

Tror faktiskt att jag ska gå natta rundan snart så att jag bara kan ligga i soffan med täcket och kudden och bara trycka i mig onyttigheter, lät gött va!!

Ha det godis allihop!!

Tjingeling!!


Filmkväll

I Tisdags hade jag och Anna filmkväll som vi brukar ha lite då och då... Super trevligt hade vi men jag tror att Anna såg max ca. 20 min. av filmen eftersom hon och Shiro busade som galningar hela kvällen;) Anna hade köpt med sig en present till Shiro som han sprang runt med hela kvällen och var överlycklig för:)
Tack Anna för en super trevlig kväll.. 

Tjingeling!!



Leksaken från Anna...



Puss puss Anna...

 


Lite dubbelmoral??

Måste bara skriva detta innan jag ska nanna kudden....

Varför har vissa människor så svårt för att köpa kött eller kyckling som kommer från Danmark??
Vissa som man träffar på kan absolut inte köpa något som kommer från Danmark, då är min fråga:

När ni sitter på en restaurang och ska beställa in mat, frågar ni alltid vart kossan, grisen eller fågeln kommer ifrån då....?? 
Jag tror att 9 av 10 skulle svara nej, eller....!? ;P

Nattinatti alla söta.. Poss o kjam..

Tjingeling!!



BLOGGAWARD....

Jag har fått en bloggaward av min underbara vän Pernilla.. Tack sötnos!! 

Regler: När man fått en bloggaward så uppmanas man att berätta om 3 saker som ligger en varmt om hjärtat, lägga in en bild och sedan namnge 5 andra bloggare.

* Min underbara hund Shiro


* Min underbara familj (Både i Sverige och i Bulgarien)


* Alla mina söta och goa vänner

JAG ÄLSKAR ER ALLIHOP!!


Nu skulle jag vilja ge en award till följande personer: Anna  Monia  Annika  Alex  Blev bara 4 eftersom jag inte känner fler som har en blogg, hoppas de kan tänja liiite på reglerna;)

Tjingeling!!


Ny bräda och ny mössa, snart bär det av till vitare platser....

Snart dax att ta sig till jobbet, det suger lite när man tittar ut genom fönstret och ser vilket fint väder det är.. Fick iaf en timmes promenad med Shiro imorse.. Måste hinna iväg och lämna honom till mamma och pappa innan jag börjar jobba, de ska ta en lång runda till farmor och farfar så Shiro även kan springa sig trött i deras trädgård:)

Måste ju bara visa vad jag lyckades vinna på jobbet för ca en vecka sedan. Gissa om jag blev glad!!


Denna godingen vann jag, jag som inte ens lyckas vinna en ny lott på triss.. Me happy!!

Till denna ska jag ju helt klart använda min nya mössa... Skratta inte nu...........;P






Visst e den fin....... Gissa om den e varm.... Hihi..



Nä, nu börjar vi få brådis... Men ha en underbar dag allihop så ses vi kanske ikväll om jag inte svimmar efter jobbet...

Poss o Kjam...

Tjingeling!!


Shiro nybadad..

En ledig dag till har vi haft Shiro och Jag..
 
Vi gjorde ett besök hos mormor efter att vi hade gått en lång runda i Ramlösaparken, skönt var det..
Efter att vi hade varit hos mormor så åkte vi tll djuraffären för att handla lite shampo och balsam till Shiro, vi kom hem med ett shampo och ett balsam som hette "K9" och som tydligen ska vara jätte bra och det vore ju konstigt om det inte e bra med tanke på vad det kostade.. Huuu..

Efter en lång runda på Råå-strand så åkte vi hem för att sedan ta en brottningsmatch i duschen:) Vi blev lika blöta båda 2 även om det bara var Shiro som skulle duscha och shampot var kanon..


Efter en lång och härlig dag så e det nog dax för oss att säga nattinatti.. Slår vad om att jag ligger och glor upp i taket när jag väl har lagt mig för att sova, slår aldrig fel.. Lille Shiro däremot ligger redan på baksidan och snarkar gott..:)

Shiro i helgen..

Nattinatti allihop.. Poss o kjam..
Tjingeling!!


Ooops...

Såg att det var 2 veckor sedan jag uppdaterade i bloggen.. Det har hänt mycket och jag har varit super trött efter jobbet och har därför inte orkat blogga..

Hittade faktiskt en hel del i Ullared och lovar att jag ska ta foto på lite av sakerna och sätta in i bloggen...

Hade lite släkt-fest för Krasses mamma i helgen eftersom hon blivit ett år äldre:) vilket inte slutade riktigt som det skulle.. Blir så ibland när vissa människor tror att de kan bära sig åt hur som helst och bara sitta och slänga dumma jävla kommentarer, i detta fallet i vårt hus och om vår hund.. Nä vet ni vad, det går fan inte hem här... Festen fortsatte, dock en man mindre:)

Idag har Shiro och Jag haft en ledig dag, skönt har det varit.. Vi satt hemma hos mamma, käkade lite ostbricka och drack lite öl och vin.. Jaja, jag vet att det bara e tisdag men ibland får man gotta sig även om det e mitt i veckan..

Nu kallar kudden så vi får väl säga nattinatti... Lovar att lägga in bilder imorgon..

Puss på er alla söta...

Tjingeling!!




RSS 2.0