GOTT NYTT ÅR!!!!!

Shiro och Jag önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!!


Wiiiiii... En till leksak....


Hmmm... Vad kan detta vara för skoj!?


Många "klappar" till Shiro...

Tjena!
Måste börja med att be om ursäkt IGEN eftersom att jag varit dålig på att uppdatera min blogg. Hann inte ens lägga in att vi önskar er allihop en riktigt god jul. Måste faktiskt skylla på att det har varit väldigt stressiga dagar så jag har inte ens haft igång min dator på flera dagar. Hoppas verkligen att ni alla haft en underbar jul med många "klappar". Shiro fick en massa "klappar". Det var allt från godis till leksaker men roligast var det att riva julklappspappret i så små bitar det bara gick=) 
Har varit mycket träning för oss också nu de senaste dagarna när det inte regnat. Försöker få honom att sitta lugnt och stilla när det kommer andra hundar och gå fint givetvis. Måste säga att han är en väldigt smart och duktig hund. Det går sakta men säkert framåt och vi ger oss aldrig.
Imorgon blir Shiro 8 månader, vi vägde honom idag och vågen slutade på 25 kg. samma som han vägde för 1 månad sedan. Han har ätit ganska dåligt denna månaden eftersom det har varit många löptikar i området som gjort honom helt tokig. En liten Shiro som är kär o galen=P Tjingeling!! 


Shiro!


En liten söt nos med snö på=P


Kan det vara en kanin han kollar in!?


Shiros första upplevelse i snö... I like it!!


Stå på näsan=P

"Bättre sent än aldrig"=P. Här kommer lite bilder på Shiro i snön. Började snöa som bara den igår när jag var på jobbet. Kom ut och skulle ta en fika lite senare på kvällen och fick se att allt var helt vitt och fint. Blev sååååå j-a glad. Efter att jag fått gräva fram bilen och kommit hem så tog jag ut Shiro på en lång promenad. Shiro var helt galen och tyckte det var skit kul med snö.
Idag tog vi en promenad hem till mamma och käkade lite frukost. Hann även med att ta lite bilder på Shiro och stå på näsan rakt ner i snön på vägen hem till mamma. Men eftersom jag var klädd som en dunderklump så ramlade jag mjukt och tack gode gud för att det inte var en "kotte" ute som såg mig utan det var bara lille Shiro som tittade lite undrande på mig.=) Inga armar eller ben brutna!
Nu är det snart tid för ännu en promenad i det vita, skriver kanske lite till ikväll. Tjingeling!!


Luciadagen!

En lika underbar dag som igår.. Sol, kyla och långa promenader.
Promenerade hem till mamma och pappa och tog lite foton och väl hemma hos päronen slank det ner några lussekisar för det är ju faktiskt Luciadagen idag. Krasse sprang på väla-köpcenter under tiden precis som alla andra i Helsingborg.
Efter att vi kommit hem så kom våra gamla grannar på besök, Camilla, Ola och Ida. Vi tog en liten fika och satt och snackade. Ola gav mig lite tips om hur jag kunde använda den nya kameran för att få så bra bilder som möjligt, tack Ola.
Efter en trevlig eftermiddag så fick det bli en liten runda till med Shiro. Det snöade lite när vi skulle gå och Shiro tittade lite undrande på flingorna. Efter att ha studerat dem ett tag så upptäckte han hur kul det var att försöka fånga dem, han såg riktigt söt ut.
Under dagen har jag, Shiro och borsten även hunnit med en brottningsmatch och Shiro blev fluffig och fin. Julbad ska det bli så fort det blivit plusgrader igen. Nu ligger han och sussar så sött på baksidan och nu är det nattinatti för min del också, ska ju upp mitt i natten och ta mig till jobbet.
Ska se om jag hinner med att lägga in lite nya bilder imorgon efter jobbet. Tjingeling!!


Filmkvällen..

En helt underbar dag har det varit idag. Strålande sol och kallt, perfekt för långa promenader. Jag och Shiro har varit ute i det fina vädret och även Krasse tog en tidig morgon promenad. Nu ligger Shiro helt utslagen på soffan och väntar på att hans kycklingfile ska bli färdigkokt.
"Päronen" var här igår på en liten filmkväll. Vi käkade lite och sedan satte vi igång "Flickan som lekte med elden". Efter en hektisk dag både på jobb och hemma så slutade filmkvällen med att Krasse, Jag, Pappa och Shiro somnade och fick aldrig se slutet medan mamma höll ut in i det sista=) Skulle kunna tro att filmen inte var bra men så var inte fallet utan vi var helt enkelt helt slut.
Krasse är på väg hem nu med en ny system kamera så inom kort kommer det komma måååånga bilder på Shiro=) Tjingeling!!


Alla 3 trötta....

Shiro ligger och tuggar för fullt på sitt ben i soffan, Krasse sitter vid sin data och jag sitter vid min data. Ja, vad ska man göra en tråkig och regnig kväll som denna. Tvätta eller diska får man inte heller eftersom det är brist på vatten efter läckan. Men det är gansa skönt att bara sitta efter en jobbig och lång dag på jobbet. Har precis varit ute med Shiro så han är också trött. Han har varit hos mamma hela dagen och hittat på bus som vanligt=)
Annars har det inte hänt så mycket. Hade bilen på besiktning idag och den "lille silver baggen" gick igenom så nu kan jag och Shiro fortsätta åka på äventyr.
Till helgen är man ledig och det ska bli sååå skööönt. De har sagt att det kanske ska snöa så det hoppas vi på. Då ska vi ut och busa Shiro och Jag. Tjingeling!!


Falukorv!

Tjena. Jobbade till kl. 11:00 idag, skönt. Åkte och hämtade lille gangstern hos mamma efter jobbet och gick en lång runda i Ramlösa parken vilket uppskattades av Shiro. När vi kom hem så tog vi en liten "lur" båda två.
Var ute en runda till med Shiro och träffade lektanten Linda, ingen blev lyckligare än Shiro. Upp, ner, höger och vänster, han blev så glad att han inte riktigt visste var han skulle ta vägen. Han susade rundor precis som en hel cirkus.
Var på tjejkväll på Scandlines båtarna med några från jobbet igår vilket var väldigt trevligt. Krasse och Shiro fick stanna hemma och ha det mys. Under dagen när jag jobbade hade de tagit en tur till Willys i Löddeköpinge och hälsat på. Personalen där tyckte att Shiro var så söt så de hade gett honom falukorv som senare på kvällen kom ut i ICKE så fast form så det var bara att duscha hund kl. 22:30 på kvällen efter en härlig tjejkväll, underbart.
Nä, nu är det matlagnings dax. Blir chili con carne ikväll och Shiro får lite stekt köttfärs, det gillar han. Tjingeling!!


RSS 2.0