Trädäck e gott=)

Hej hopp... Har varit en jobbig helg med jobb och många minusgrader. Inte nog med att det nästan var -13 grader ute imorse så skulle man in i -22 grader i frysen på jobb, brrrrrr.... Men Shiro trivs som fisken i vattnet=)
Nyår gick väl sådär med Shiro. Varje gång himlen lystes upp så skulle han vakta, stående på bakbenen skällde och morrade han. Benjamin från jobbet firade med oss så vi gjorde en super god oxfile som även Shiro fick ta del av och han tyckte det var riktigt smaskigt. 
Nu under helgen när vi jobbade så var Shiro hos mamma och pappa som vanligt. Han hade varit lite uttråkad där han låg ute på framsidan så han hade roat sig med att tugga lite på deras trädäck. Pappa var inte så glad=) 
"Päronen" hade tagit med Shiro in till stan och promenerat idag. Han tyckte det var jätte häftigt men han gillade inte när dörrarna in till "Åhlens" åkte fram och tillbaka när folk gick in och ut, mamma sa att han liknade en liten spindel som hoppade runt=) Nu är det snart dax för sista rundan för idag men jag vill inte väcka honom, han sover ju så sött. Tjingeling!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0