Benji på besök..

Tjabba..
Sitter här nu efter en promenad med Shiro och ett snabbt besök från Benji.. Han kom förbi på en kopp kaffe och hade jätte häftiga, svarta ciggaretter med sig som han inhandlat på "7eleven" nere i stan. Smakade lite vanilj och var super goda.. (kommer upp bild på dem lite senare)

Har precis plockat undan lite och nu ligger pågarna och sover.. Vad ska man hitta på idag då, solen skiner och inte ett moln på himlen.

Var hemma hos päronen med Shiro i torsdags etersom vi blev "utkastade" för Krasse skulle ha lite folk här. Mamma och jag knåpade ihop en asgod kycklingsallad med egengjord dressing, pappa ville oxå smaka lite även om han inte gillar varken sallad eller kyckling:)
Under kvällen så hade pappa lyckats skada örat så att det blödde som fan och Shiro var inte sen med att hjälpa pappa att bli bättre. Han ville sååå gärna hjälpa honom så han klättrade upp i stolen pappa satt i, han e ju för söt min lille dunboll.

Nä, dax att kasta sig i duschen för att sedan se vad denna dagen har att erbjuda;P

Tjingeling!!


Vill ju sååå gärna hjälpa till...:)


Shiro med sin anka under bordet hos päronen.


Kommentarer
Postat av: anna ljungkvist

Shiroo vill ju hjälpa din pappa. lille shiro måste snart komma hälsa på dig o din matte o husse! så vi kan busa hela natten lång. kram på er alla från mig o smulisen!

2010-09-04 @ 21:25:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0