Första semesterdagen!!!!

Första semesterdagen.... wiiiiiii.... så j-a skönt... började dagen med en lång promenad runt hela raus, tog nästan en timme. Vi åt en god frukost Shiro och Jag och efteråt städade vi. Lektanten Linda ringde och frågade om vi skulle gå en "långis" så det gjorde vi. Vi tog rundan förbi bonden och runt i Ättekullaskogen, det var super skönt väder när solen tittade fram. Även denna rundan tog en timme och den avslutades hos mamma där vi fick en kopp kaffe och lite fika. Shiro var så trött så han höll på att somna sista biten hem till mamma. Efter fikan hos mamma gick vi hemåt och började så smått plocka fram utemöblerna som låg fint inpackade. Shiro tyckte det var super kul och skulle hjälpa till.
Efter att vi alla ätit kvällsmat så gick vi en runda till och efteråt lekte vi med Shiros nya favorit, den rosa bollen. Lite borstning har vi också hunnit med och gudarna vad han fäller just nu. 
Pratade med en kompis häromdagen, Michaela som bor i Åre. Hon håller på med en hundsport som fick mig att bli väldigt nyfiken och intresserad. Läste en artikel i tidningen "Hundsport" där hon var med. Sporten kallas "Kickbike". Man står på en cyckel som påminner om en sparkcykel, hunden springer framför med en lina och drar en framåt samtidigt som man hjälper till och "sparkar" cykeln framåt med ena benet (låter kanske lite luddigt men det verkar himla kul). Ska ta reda på mer om sporten och Shiro behöver bli lite äldre innan han får lov att börja dra. 
Nu ligger mitt lilla hjärtegryn och sover som en gris=) See Ya imorgon=P Tjingeling!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0