Pålsjöskog=duschen.....

Vilken helg!! Otroligt fint väder så  det har blivit många promenader. I lördags var jag och mamma på en liten shoppingtur. Under tiden gick pappa en lång runda med Shiro och Krasse kollade in nya bilar. Lite senare på kvällen kom Krasses mamma på besök och käkade lite middag.
Söndagen var händelserik. Vaknade av att det var väääldigt tyst i huset, blev genast orolig och satte mig upp med ett ryck. Ingen Krasse och ingen Shiro. Hmmm.. Krasse går inte ut frivilligt tidigt på morgonen. Men efter en liten stund kom Krasse och Shiro in genom ytterdörren, de hade varit ute på en morgonpromenad eftersom det var jätte fint väder.
Lite senare på eftermiddagen åkte jag, mamma, pappa och Shiro till Pålsjöskog där vi gick en lååång runda. Shiro var helt till sig eftersom det var helt nya dofter som han inte känt förut. Eftersom det var i skogen och snön börjat smälta så kan ni ju bara tänka er hur en vit samojed ser ut efter en sådan runda i leran. Det blev duschen när vi kom hem så nu är han vit och fin igen men han uppskattade inte att bli ren. Nu har stackaren sovit sedan han kom ut ur duschen, det tar på krafterna att brottas i duschen;) Tjingeling!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0