Skummisar på området.....=/

Tjena.. Har druckit ungefär 1 kanna kaffe redan så nu är jag iiiiinte trött längre utan snarare hyper...;P

Pratade lite med grannen imorse (de nyinflyttade) eftersom vi hört lite konstiga ljud från baksidan på kvällarna och Shiro har reagerat genom att morra. Det är ju kolsvart på baksidan eftersom det inte finns några lampor förrutom den som sitter på huset så man ser ju inget när man tittar ut. Det visar sig att hon har fått sin moppe bestulen som stod UNDER carporten och BAKOM bilen. Hon tyckte det var konstigt att hon inte hört något eftersom hon är uppe nästan hela nätterna med sin nyfödda. 
Oops, vi har sovit med öppen dörr flera nätter pga värmen.. Men sen sa hon att vi nog inte behövde vara oroliga eftersom det nog inte finns många som går in till någon som har en så stor hund som man inte känner. 
Shiro är faktiskt duktig måste jag säga, han vaktar mycket mer än vad Oliver gjorde och släpper absolut inte in någon utan att vi hör det.. =)
Btw så ligger vakthunden och snarkar på framsidan i vanlig ordning;)

Sitter och funderar på om man kanske skulle ta och äta lite frukost=) Skönt med lediga dagar så man slipper stressa, man tar dagen som den kommer helt enkelt=)
Tjingeling!!
 


Kommentarer
Postat av: anna ljungkvist

saknar uppdatering!

2010-07-21 @ 22:12:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0