Veterinären!

Tjenamoss.. Idag har det varit full rulle.. Jobbade långt pass idag på jobbet och efter det bar det såklart av till mamma för att hämta Shiro som var i full gång med systersonen Liam. Vi tog en snabb fika och sedan satte vi oss i bilen ner till veterinären. För er som inte vet så har Shiro haft en liten ögoninflammation som han fått ögonsalva för så detta var ett återbesök. Som tur var hade det blivit mycket bättre i det ena ögat men även det andra ögat hade fått sig en släng av bakterier.. suck.. Vi får alltså fortsätta med salvan som Shiro är så förtjust i=P.
Var med farmor hos läkaren igår och under tiden passade farfar Shiro. Shiro blev överlycklig när han fick komma ut i deras gigantiska trädgård och sparka boll med farfar. När vi kommit hem så stupade han på gräsmattan och sov ett bra tag.
Jaha, då ska man lämna Shiro ensam hemma en timme imorgon. Mamma kommer ju och hämtar honom som vanligt men det är lika spännande att se vad han lyckats hittat på under den timmen. Sist tuggade han sönder köksinredningen. Stolarna i köket, gardinerna, mattan och växterna har också fått sig en runda=). Men han är ju bara så söt. Synes imorgon allihop!! Tjingeling!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0