pyssel..

Lördag, ledig.. Härligt:)
Blev en runda i Ättekullaskogen i morse med Shiro, efter det frukost och sen blev det solning med systeryster:)
Nu har det blivit lite pyssel! Fick en blomstergrupp i julas som hade växt sig alldeles för stor och varje blomma fick en egen kruka (hoppas nu bara att de fortsätter växa).
Snart blir det en lång promenad med Shiro och syster:)
 
Tjingeling!!
 
Mina "nya" blommor..
 
 

Grodjakt = powernap

Då har man varit duktig igen...;) Styrketräning direkt klockan 10:00 med papi. Måste erkänna att det var lite väl tidigt för mig att gå och träna, jag som gärna ligger och trynar med doggen till kl 10-11.. Men nu är det gjort iaf och vi körde hårt som tusan.. Somnade inte direkt tidigt igår heller... Låg och glodde på tv eftersom jag inte kunde somna och när klockan slog 01:00 så var jag bara tvungen att kolla vad det var som lät så konstigt och som fick Shiro att studsa upp och ner.. Tro det eller ej men i hallen möter jag en stor j-a groda!! Paniken började ganska snabbt infinna sig samtidigt som jag hörde Krasse snarka och lät som ett helt j-a godståg.. 
"Nä, det här måste jag klara själv" tänkte jag. Hämtade en matlåda (som jag aldrig kommer använda igen) och jagade den här förbannade grodan som inte gjorde annat än studsade upp och ner. Skam den som ger sig, efter ca 10 min. så var han infångad med locket på och utanför dörren. När grodan hämtat sig från skräckupplevelsen hoppade han glatt vidare mot nya hus;) Tror ni jag klarade av att somna efter det!!?? Hell no... Tror jag ska ta en liten powernap nu;P
Tjingeling!!
 
 
 
 

syns..

Hahaha, brukar borsta Shiro i Ättekullaskogen ibland när vi är ute på promenad.. Tror ni folk kan följa våra spår...!?:P
Tjingeling!!
 
 

Här igen...

Då va vi här igen, pappa och Jag..
Trotsade förkylningen och körde ett ordentligt träningspass.. DET VAR JOBBIGT, men man kände sig nöjd efteråt.. Efter träningen hjälpte pappa mig med Shiros hundkoja. Ingången behövde bli lite större eftersom jag misstänker att min lille goding har klaustrofibi och inte vågar trycka in sig i kojan så vi gjorde ingången lite större och hoppas på att vill ligga där nu:)
Nu sitter jag med slingblondering i håret och ska snart in i duschen, dock körde jag en snabb-variant med bara lite slingor uppe på och hoppas på ett hyfsat resultat, ska bli spännande:)
En liten bild på en del av brunnshotellet i Ramlösa där pappa och jag tränar, "må gott gym"..
Tjingeling!!
 
 

beats by dr.dre…..

Världens bästa hörlurar kröp in genom dörren med gubben.. Efter att jag fått hörlurar för ett tag sedan men som inte fungerade som dem skulle så fick Krasse bytat dem till ett par helt andra.. Super bra ljud, med mic och det bästa av allt, trådlösa!!
 
Perfekta för långa promenader med Shiro.
Jag bara älskar mina dr.dre..:) 
 
Tjingeling!!
 
 

En aning tjurig...

Lång dag på jobbet, fortfarande förkyld och en aning tjurig.. Har iaf landat i soffan nu efter jobb, käk och en regnig kvällspromenad med Shiro.. Trodde faktiskt att våren var på väg efter en lång, grå och regnig vinter men icke sa nicke... T.o.m. Shiro ligger på framsidan under taket och tjurar med korsade tassar, har faktiskt inte sett någon annan hund ligga på detta viset och så här ligger han ofta:)
Nu blir det några serier "One tree hill" (som min kära arbetskollega/vän Cecilia så snällt fått mig att fastna för och serien är ju BARA 9 säsonger lång) innan det blir bingen.. Ska ju till jobbet imorgon igen!!
Natti natti!!
Tjingeling!!
 
 

Zzzzz...

Usch och fy vad trött jag är nu...!! Förkylningen blir inte bättre precis men jobbat har jag gjort så nu tycker jag faktiskt att jag förtjänar att krypa ner under täcket med en kopp te och hoppas på att man mår LITE bättre imorgon!! Måste bara tipsa om ett ört-te som jag brukar köpa på jobbet! Jag börjar dock undra vad detta teet innehåller eftersom man blir som ett spagettisnöre och vääääldigt trött efter att man druckit det, kanske därför det heter "sleepy time" ;) 
Tjingeling!! 




Kvällspromenad…!!

Trots en mega-förkylning så blev det en härlig promenad med solnedgång. Vi träffade Shiros kompis Quilla och den nya familjemedlemen Roxy, alla tre sprang kors och tvärs, pussades och busade:) Det var nog minst ett år sedan vi träffades sist och vi bestämde att Shiro och jag skulle komma upp en dag när det blev fint väder så att alla tre kunde busa vidare:)
Nu blir det duschen och sedan blir det faktiskt hämtmat från McDonalds eftersom jag inte orkar ställa mig och laga mat, tar alla chanser att ligga och vila på soffan så jag kanske är lite bättre tills imorgon och orkar jobba!
Tjingeling!!
 
 

Morgon promenad

Wooww.. Helt underbart väder!! Gick en härlig morgon promenad med Shiro i Ättekullaskogen imorse.. Vi träffade sååå många hundkompisar till Shiro som alla letade sig ut i solskenet. 
Trodde faktiskt inte att det skulle bli så här fint väder idag med tanke på att man höll på att slira rundor på alla grodor igårkväll som letar sig upp på gångstigarna när det vankas regn så att dem inte drunknar. 
Nu blir det en låååång runda i Bruceskog med systeryster och ikväll blir det melodifestival hos päronen (hatar dock denna j-a melodifestival och kollar aldrig på den annars men det är ju alltid trevligt att träffas och käka lite mat och dricka gott:))
Tjingeling!!
 
 

2:a gången..

....vi tränade idag!! Idag kändes det faktiskt lite bättre och jag fick en sjuk jävla energi.. Dock tror jag nog att vi kommer ha träningsvärk imorgon!! Körde först och främst ben och mage vilket jag behöver;P På måndag kör vi igen och då blir det nog rygg och armar.. Känns riktigt nice att man äntligen har tagit tag i saken och börjat träna på allvar:)
Under tiden pappa och jag tränade så fick Shiro sig en riktig powerwalk med mamma och nu sover han som den lilla minigris han är;)
Lite städning nu kanske innan man drar till päronen, det är ju fredag idag vilket betyder whisky-time;P
Tjingeling!!
 
 

Överlevde…!!

Wiiiiihooooo... Vi överlevde första dagen på träningen!! De enda "problemen" som uppstod var att pappa höll på att trilla pladask på löpbandet och jag höll på att spy efter 5 minuter på motionscykeln;) Tror inte jag kommer ha jätte träningsvärk imorgon eftersom vi tog det lite lugnt. Glömde helt bort att ta bilder eftersom det var himla mycket info samtidigt som jag försökte hålla spyan kvar i halsen:P Men nästa gång blir det en massa.
Har även hunnit med en mega powerwalk i Ramlösaparken med Shiro som verkligen har gått på högvarv de senaste dagarna.. 
Nu tänkte jag ta en välbehövlig dusch innan jag går kvällsrundan med lille gangstern som myser big time med Krasse i soffan:)
Ses imorgon!
Tjingeling!!
 
 

Jordbodalen

Shiro och Jag tog bilen imorse och åkte till Jordbodalen för en riktig PW och det blev det kan jag lova.. En liten försmak på vad som komma skall i eftermiddag då styrketräning står på schemat. Lite nervös måste jag säga att jag är som aldrig har styrketränat innan men jag har ju min lille papi med mig (som är en gammal tyngdlyftare) så det kan inte bli annat än roligt:D
 
Lite bilder på Shiro som älskar sin nya bil och åker som en kung:)
 
 

Länge sedan…!!

Har pysslat med en hel del under dessa månader som jag inte varit här inne, tyvärr var det bloggen som blev lidande.
Med en ny dator och nya tag ska jag försöka skärpa till mig och börja så smått igen:)
Imorgon ska pappa och jag påbörja ett nytt "intresse", styrketräning!! Får väl se hur det går;p Uppdaterar om vi brukat allvar eller flytt fältet!!
Tjingeling!!
 
 
 

RSS 2.0