Biffar och tvätt....!

Nu har vi ätit kalvfärsbiffar, potatisgratäng och bearnaisesås.. Det var gött...! Nu sitter man åter i soffan och bara jäser framför tvn och väntar på att gå nattarundan med Shiro och sedan se Big Brother..
Shiro blev nybadad idag och det var inte poppis men det gick ganska bra, trist bara att det e skit väder ute.. Det räckte med en runda sen var han smutsig på undersidan igen, men, men....
Idag e sista dagen på semestern tråkigt nog och imorgon börjar allvaret.. Men det ska bli jätte skoj och träffa alla sina arbetskamrater igen..
Tjingeling!!


Trött och nybadad Shiro..:)


Måste ju fönas oxå..


Tråkigt...

Fy vilken tråkig dag... Regnet öser ner och det e kallt igen.. Ligger nerbäddad i soffan och glor på burken framför mig och försöker komma på något roligt att hitta på..
Shiro ligger och surar på framsidan och Krasse flyger som vanligt till höger och vänster, kommer hem, sticker iväg, kommer hem, sticker iväg...
Lite senare i eftermiddag ska vi iaf bada Shiro, haha vi får se hur det går denna gången;D
Tjingeling!!


Stranden....

Pappa ringde i eftermiddags och frågade om vi inte kunde ta en promenad i det fina vädret nere på stranden.. Eftersom Shiro och Jag aldrig tackar nej till promenader så följde vi självklart med, stackars mamma hade ont i foten och kunde inte följa med..
Väl nere på stranden (Örby) tog vi en lååång promenad. Det var ganska varmt så jag tänkte att Shiro kanske ville doppa tassarna lite men eftersom han e en badkruka så hade jag inte så stora förväntningar;) Men tänka sig, Shiro fick ett flipp när han såg vågorna och började hoppa upp och ner som en kanin och springa fram och tillbaka vid strandkanten och även i vattnet.. Gissa om han hade skoj!!!:D
Nu följer ett litet bildregn på Shiro när han jagar vågorna..
Tjingeling!!









Besök..

Igår hade Krasse lite besök från Tyringe på kvällen, då passade jag och Shiro på att promenera upp till päronen, det blev en härlig plankstek med oxfile till middag och lite annat smått och gott, även Shiro fick rå oxfile..:)
Lite senare kom Krasse och hämtade oss så att även vi kunde träffa killarna från Tyringe.. Shiro fann sig till rätta direkt och det blev mycket klapp och kel..;)
Tjingeling!!


En sväng till farmor och farfar..

Snacka om konstigt väder.. Tänk att det kan gå från full storm och kyla till nästan vindstilla, värme och strålande sol, underbart..
Igår tog vi en sväng till farmor och farfar och Shiro bara älskade det... Han sprang som en galning tills han nästan stupade i trädgården:)
Tjingeling!!


HERE I COME.....!!




WIIIIHOOO...


Avundsjuk....

Aaaaaaa... Pappa gick och köpte en sprillans ny bil idag, jag e avundsjuuuuk men glad för lilla pappi.. Jag vill oxå ha ju...;D


Vilket väder...!


Ungefär så här såg det ut på min och Shiros promenad som vi försökte oss på precis.. Stackars Shiro trillade omkull varje gång han lyfte på benet och skulle försöka kissa, inte nog med det så kollade han surt på mig varje gång precis som om det var mitt fel..
Jag tror att folk i området kommer få leta upp sina utemöbler som far omkring överallt och man ska nog vara glad över att man inte fick en takpanna eller gren i skallen, det går ju för fan inte att vara ute överhuvudtaget..
Kanske skulle börja städa skåpen i köket nu när man ändå inte kan gå ut, ööörk vad tråkigt....
Tjingeling!!


Shiros nya stora intresse.....

Shiros nya stora intresse, slita sönder tennisbollar;D





Tjohooo...

En heeeel veckas semester har jag och Shiro framför oss, ska bli helt underbart..
Vi började veckan med att promenera hem till mamma och pappa för att måla om deras kök, mamma och jag målade medans pappa tyckte det var skönare att ta ut Shiro på en lång promenad i Ramlösaparken;) Ska faktiskt ta en promenad upp till päronen sen och kolla slutresultatet när alla möbler kommit på plats..

Igår var jag hos min söta lilla Pernilla som gjorde mig fin i håret.. Kom faktiskt ihåg att ta med kameran så det blev nåra före- och efter-bilder.. Det blev lite mörka och ljusa slingor och en klippning med lite lugg som omväxling.. Lika nöjd som alltid blev jag Pillan;) Tack darling..

Tjingeling!!

Före



Efter


Efter


Efter


Söta Pillan

 


RSS 2.0