Linnea och välaskog med mamsi..

Idag bjöd Shiro och jag mamma på en lite sen morsdag-lunch uppe på "cafe linnea". Det blev en härlig Caesarsallad, den bästa i hela Hbg. Innan lunchen tog vi en härlig och lång promenad i Mariapark och även fast att det var sjukt varmt så skuttade Shiro kors och tvärs mellan buskar och träd till slut var han så trött att han dök in under bordet på "Linnea"..

Lilla mamma..



Shiro under bordet;)

Efter att vi ätit en härlig lunch och druckit en kopp kaffe var vi så mätta att vi var tvugna att gå en runda till så då åkte vi till "välaskog". Hade faktiskt aldrig varit där och fan vilken härlig skog.. Blev ingen jätte runda eftersom Shiro var ganska trött och varm men vi åker helt klart dit igen och går en långis en annan dag:D
Tjingeling!!

Välaskog


Blöt runda

Efter att ha varit ute på en regnig och blöt kvällsrunda måste man ju torkas, INTE POPPIS!!!!




Kvällen

Igår kväll så stack jag, Shiro och systersonen Liam till mamma och pappa, där fick vi god mat och dricka.. På kvällen promenerade vi hem igen och lite senare trillade syrran in efter jobbet.. Vi satt och snackade lite skit och tog en drink innan hon och Liam drog sig hemåt. Efter Shiros och min mitt-i-natten-runda så trillade även en glad Krasse in efter att Barca tagit hem segern i fotbollen;
Tjingeling!!

Under kvällen tog Liam en massa fina bilder på mig och Shiro




Pålsjö

Hade en super trevlig eftermiddag med Helena och Shiro igår.. Vi började med en lång "powerwalk" i Pålsjöskog, gissa om det var svettigt.. När vi hade promenerat i ca 40 min. så kunde vi bara inte motstå doften från våfflarna på fiket så vi satte oss på en bänk och beställde in vars en maffig våffla med grädde, sylt och glass och lite kaffe givetvis:D Efter våfflan så tog vi oss ut från skogen och gick upp till Helena där vi fortsatte dricka kaffe innan det var dax för oss att dra oss hemåt;)
Tack Helena för en super trevlig eftermiddag!
Tjingeling!!

Fiket mitt i skogen


Söta Helena


Och Shiro såklart:)


Ledig helg

Nu har man 2 dagars ledigt och det ska bli super skönt..
Ska alldeles snart sätta mig i bilen med Shiro och köra bort till min söta arbetskamrat Helena för att ta en lång promenad i skogen.. Ska bli skoj..
Ikväll blir det en promenad hem till päronen med systersonen och Shiro för lite god mat :D
Tjingeling!!


Turkos falukorv...

Jaha... Då har vi kommit hem från vetten igen för tredje gången, men denna gången är det inte nosen som spökar utan hans hjärta.. Var på rutinkontroll förra veckan och kollade hans hjärta och det visade sig att det blivit lite värre. Idag har vi varit där igen och fått låna en EKG-bandspelare som spelar in alla hans hjärtslag under 24 timmar.. Just nu ser Shiro ut som en turkos falukorv och det gillas inte utav honom, han ligger och ser allmänt bedrövlig ut. Imorgon åker den av igen och skall lämnas tillbaka och därefter ser vi om han behöver medicineras eller ej.. Usch, detta e fan inte kul alls men nödvändigt för att Shiro ska kunna leva ett så friskt och bra liv som möjligt ( då ska vi inte snacka vad detta kostar.........) Vår lille Shiro ska ha det bästa, hade sålt både hus och bil för honom.. Nu e det dax för soff-mys för oss alla tre:)

Tjingeling!!



Tillbaka från farbror doktorn...

Var hos vetten med Shiro idag, efter en massa prover kom vi fram till inget mer än att det skulle kunna vara en inflammation på näsvingarna som vi fick cortison till.. Alla prover visade att allt var bra med honom, förutom nosen då.. Vetten trodde även att det kunde röra sig om allergi och att det var eksem han hade på nosen men då ska medicinen vi fick hjälpa honom.. Tack gode gud att det inte var något värre!! Har haft de mest fruktansvärda tankarna i huvudet om vad det skulle kunna vara så nu kan jag börja äta och sova ordentligt igen....
Det har varit en lång dag idag och jag känner mig ganska trött så det blir snart en nattarunda med Shiro, sen duschen och sedan kudden..
Tjingeling!!


Farbror doktorn på tisdag..

Snart dax för mig och Shiro att börja bege oss till mamma och pappa för lite fika, även farmor och farfar kommer vara där så det blir trevligt.. Krasse har som vanligt mycket att göra och kommer flänga runt överallt...

Har faktiskt bokat tid hos veterinären på tisdag. Shiro har inte riktigt varit sig själv på sistone och nu har han börjat få lite blodblandad vätska från nosen. Han äter, dricker och busar som vanligt men tycker inte det e lika kul att promenera längre, verkar nästan som att han förlorat lite av luktsinnet.. Jag själv tror på noskvalster eller en infektion av något slag men vi får se vad veterinären säger när hon kollat på honom och tagit prover. Hoppas bara att det inte e något allvarligt.

Nä, nu ska vi snart röra på oss så vi inte kommer försent:)

Tjingeling!!


Aldrig mer...

Satt och glodde på "festivalen" igår och det var fan sista gången... Alltid samma skit, visst var låten som vann bra men den kunde inte mäta sig med Sveriges bidrag tyckte jag..


Dog Smart!

Fick ett tips av Nettan och Fredde sist vi var hemma hos dem om en "Dog smart".. Det är en bricka med ihåliga klossar i som man fyller med godis. Hunden måste lyfta upp klossarna för att få tag i godisbitarna, lite hjärn-gympa för hunden.. Shiro tycker den e skit rolig och väntar med spänning varje gång jag "fyller den"...:)



Regn?

Jag tror det blir regn snart, riktigt ösregn...

Men det skiter Shiro i för han sover lika gott ändå;)


En ledig helg och ett hus att tänka på...

Wiihoo.. En heeeelt ledig helg har vi framför oss nu, så sköööönt.. Visserligen har de lovat kasst väder hela helgen men jag e faktiskt upplagd för en riktig myshelg med många filmer, massa godis och chips.. Ligger Shiro dessutom mellan mig och Krasse i soffan och myser som han brukar göra så blir det pricken över i:et:)

Kollade faktiskt på en villa idag som vi blev super duper intresserade av, vi ska prata lite i helgen om hur vi ska göra.. Köper, köper inte, köper, köper inte... Hmmm.. Blir jobbigt..!! Tomten e 950 kvadratmeter stor så gissa om Shiro får en gräsmatta att springa på;)

Nä, nu får jag fortsätta kolla Big Brother innan det e slut..
Tjingeling!!


Borstning...

Borstade Shiro lite igår, inte hans favvo grej men han låg blixt stilla.. Så här såg det ut efter att han inte orkade ligga stilla mer:)
Någon som vill ha en ny tröja kanske....;D



Förkyyyyld...

Sitter piss-förkyld, hungrig och trött och väntar på att Krasse ska komma hem med hamburgare.. Shiro ligger framför ytterdörren och väntar han med:)
Gick hem tidigare från jobb idag och har bara suttit med min näsduk i näven och snorat. Skulle gått en lång runda med lektanten men det blev tyvärr inte så:( Även Shiro har legat utslagen men inte pga förkylning utan av värmen som vi haft idag..
Wiii, nu kom Bullen med hamburgaren... Dax för käk....
Tjingeling!! 


Krasse fixa ny häck...;P

Måste ju bara lägga in lite bilder på när jag satte Krasse i arbete...:D Vi planterade ju en ny häck på baksidan eftersom vi var sååå sjukt trötta på att sitta och glo på de stackars pinnarna till häck som vi hade innan.. Det gjorde han bra Krassemannen, Shiro skulle ju klart hjälpa till med att gräva han med, hahaha... Det blir säkert skit bra sen när den vuxit lite... Tjingeling!!





Efter ett tag tyckte inte Shiro det var kul längre, det var mycket mer intressant med tuggbenet..


FÄÄÄÄDIIIIT


Kämpar

Shiro kämpar som bara den med sitt nya ben:)


Tack...

Shiro tackar för alla fina, goda och roliga presenter han fick på sin födelsedag;)


Alla presenterna (glömde en påse till med godis)


FÖR DET E INGEN VANLIG DAG FÖR DET E SHIROS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!!!

Hurrrrrraaaaa... Shiro blev 2 år igår och vi hade fullt upp med grillfest... Shiro fick en massa nya leksaker och många ben så nu har han o göra ett tag framöver;) Kommer lite bilder sen på allt fint han fick..
Idag har det varit en ganska lugn dag, Shiro har legat "bakis" hela dagen och vi har fixat i trädgården. Nu har vi varit på nattarundan och Shiro ligger och myser i soffan eftersom det regnar ute, tror vi ska gå och nanna nu.. Natti natti alla söta...

Shiro lovar att komma upp en dag och leka med sin flicka Quilla, det var ju ett tag sedan och han saknar henne...;) Vi ses snart!!

Tjingeling!!


Shiro och Quilla


RSS 2.0