Helsingborgsfestivalen

Helsingborgsfestivalen är i full gång och folk festar antagligen som galningar nu men det är ingenting som lockar mig alls. Trångt som fan, folk är fulla som ägg, slagsmål överallt och regnar gör det också.. Nä, blir hemma ikväll men tar kanske en liten runda på marknaden imorgon om det inte regnar.

Idag fick vi besök av Carro, Fredde och Max. Vi tog en liten fika och snackade en massa innan de skulle vidare och handla mat. Super trevligt var det, är ju inte varje dag man träffas allihop.

Nu ska jag se om det finns något kul på tv annars får jag ta på mina gummistövlar och promenera en runda med Shiro som precis nästan blev ihjälskrämd av en igelkott som kom knatandes upp i carporten. Viiiilken vakthund;)

Tjingeling!!



Äntligen blev det Bakken

Igår blev det äntligen Bakken.. Syrran, jag och systersonen åkte karuseller som aldrig förr och roligt hade vi som faaaan.. Tyvärr är inte systersonen riktigt så gammal att han får åka de riktigt grymma karusellerna så det var ungefär 3 stycken som vi inte åkte. Syrran är en mes och vågade inte alls åka dem och jag ville inte åka dem helt själv (är också lite mesig, men bara lite;)) Hade helt klart åkt dem om jag bara hade haft sällskap.
Tyvärr blev det  inga bilder från Bakken eftersom jag inte vågade ta med kameran, hade bara gjort av med den och några bra bilder med telefonen blev det inte..

Nä, dax att fixa tvätten nu men vi hörs kanske lite senare..
Tjingeling!!


Pillan

Var hos Pernilla i onsdags och fixade frillan.. Blev ett ordentligt uppklipp och ett vääääääldigt blondt hår.... Blev jätte nöjd men får en smärre chock varje gång jag går förbi en spegel och ser mitt vita hår..:D Kommer nog ta ett tag innan man vänjer sig men coolt blev det!
Som vanligt bjuder jag på före- och efter-bilder
Tjingeling!! 

Före


Efter


Mys med systersonen

I tisdags var det meningen att jag, syrran och systersonen skulle åka till Bakken i Danmark men eftersom syrran var sjuk så blev det en mysig filmkväll för mig, Shiro och systersonen istället. Vi käkade chips, godis och kollade på "the fast and the furious".

Lite senare på kvällen trillade även Benji och Krasse in och drack några öl, även Jag hakade på efter att systersonen blivit hämtad av mami;)

En Tisdag som skulle tillbringats på Bakken men som inte blev av blev ist en mysig filmkväll som slutade med lite fest... Det kunde inte bli bättre:)

Tjingeling!!

Shiro och systersonen


Krasse och Benji


Regn, regn och åter regn....

Vädergudarna är verkligen inte snälla denna sommaren.. Såååå trist med ösregn som varat nästan hela semestern.. Blää..

Har hunnit med en del idag iaf. Ringde mormor så fort jag hade vaknat och försökt göra mig fin;P Körde henne runt för att hon skulle få handlat lite matvaror (Det blev ca 4 st kassar fulla med mat, fattar inte hur hon själv ska hinna äta allt bara) innan jag stack hem och tog en promenix med Shiro. Vi tog vägen om fältet hem till mamma och pappa för att ta deras post och Shiro passade på att jaga både kaniner och en mus som sprang vid mina fötter (blev stel av skräck kan jag säga även om den var söt).

Har precis lagat kyckling, ris och currysås (min favorit) och sitter nu och väntar på att mannen ska komma hem..

Bjuder på lite bilder nu från gårdagen som jag lovade i förra inlägget.. Ha det bäst så länge!!

Tjingeling!!





drinkar och snack

Klockan är mitt-i-natten och syrran med familj har precis dragit sig hemåt. Blev lite drinkar och snacks och en massa skit-snack...;)

Systersonen sprang lös med min systemkamera så det blev en massa fina bilder som jag kommer visa imorgon, han är duktig han..

Nu blir det nog en bra film innan man får besök av han som får en att somna gott:)

God natt allihop och sussa sött för det ska jag göra snart...

Tjingeling!!


Våfflor och housewives

Idag har vi gjort absolut INGENTING!! Samtidigt som det har varit skönt så har det varit skit tråkigt.. Jag hoppas verkligen att det är bättre väder imorgon...

Blev super sugen på våfflor nu på kvällen så våfflor blev det med gräddfil och rödlök, gott som f-n och lätt att fixa..

Nu sitter man här i soffan igen och kollar på tv, "the real housewives of new jersey"..  Heeeerrrre guuuuud, de har absolut inget annat att göra än att skrika på varandra och slåss. Även om man tycker att de är löjliga som fan så kan man bara inte låta bli att titta på det;)

Tjingeling!!


Kaniner och Quilla

Fy bubblan vilket tråkigt väder.. Det bara pissar ner nonstop.. Shiro och jag var iaf ute en lång runda ute på fältet och i skogen, i en timme jagade Shiro alla kaniner på hela fältet.. Gissa om han var blöt efter att ha sprungit i det halvmeter höga gräset..
På vägen hem träffade vi ingen mindre än Shiros flicka Quilla och Shiro blev så glad. Efter lite bus och en massa pussar var vi tvugna att röra oss hemåt för att inte bli dyngsura men vi promenerar och hälsar på Quilla snart så fort det inte regnar mer.
Nä, nu e det dax för lite frukost.. Börjar bli lite smått hungrig nu..
Tjingeling!!

Detta vädret vill vi ju ha...


Inlägg till Galina...

Söta Galina, kepsarna är på väg ner till dig i Bulgarien nu.. En svart och en vit som du ville ha.. Sen vill jag se massa bilder på dig i kepsarna;P KramiZar


Vädret suger.....

Vädret suger men vi tar en promenad hem till mamma och pappa som ska till Österrike imorgon, systersonen hakar oxå på:)


Grillning

Igår körde vi en grillkväll med släkten.. Mamma och pappa kom hem till oss på eftermiddagen och festen kom igång. Efter en stund trillade även syrran med familj in nyligen hemkomna från cypern, de såg ut som pepparkaksgubbar hela högen medans man själv ser ut som om man trillat i mjölbunken. Vi käkade och drack och lyckades undkomma regnet hela kvällen och kunde sitta ute. Vi hade mycket trevligt!!

Under kvällens gång kom även lille söta Harry på besök, Shiro försöker verka ointresserad men kan ändå inte låta bli och busa när Harry väl hoppat på honom ett antal gånger..;)

Tjingeling!!

Harry och Shiro




Fika med söta Lotta

Hade precis söta Lotta på fika. Det blev en massa snack och mycket bus för Shiro, till och med några pussar fick han;) Super trevligt hade vi men som vanligt går det alldeles för lång tid mellan gångerna innan man träffas, det får vi ändra på...!
Tjingeling!!



Kul blogg

Jag måste bara tipsa er om en helt sinnessjukt rolig blogg-tjej.. Jag tror jag har tipsat er om henne innan men bara måste göra det igen!!
Läser hennes blogg varje kväll och Krasse tittar på mig med stora ögon och undrar vad det är jag skrattar så förbannat åt.. "Bara hon med falukorven" svarar jag då, då fattar han, hehehe..
Kolla in henne HÄR
Tjingeling!!


Ångest

Ååh.. Nu fick jag ångest.. Fortsatte rota på internet och hittade ett par skor som jag bara måste ha... Bara ett litet problem, klacken är 13,5 cm hög... Frågan är om jag överhuvudtaget kan stå upp i dem!? Om jag vill ha dem så har iaf Krasse erbjudit sig att betala dem (måste skriva det här nu så han inte glömmer bort det;P)
Nä, jag väntar nog tills jag får de andra. Kan jag stå och gå i dem så bara måste jag ha dessa också... Om inget annat blir det lite extra hundtugg för Shiro som älskar skor, hihi...
Tjingeling!!


"Klick" på datan kan innebära minus på kontot;)

Idag har man inte hittat på så speciellt mycket... Vaknade kl 11:00  och gick ut med Shiro. Efter promenaden blev det frukost och soffan (idag blev det "riktig" frukost).
Efter en stund ringde mamma och pappa och frågade om vi bjöd på en kopp kaffe, självklart gjorde vi det.. De hade dessutom med sig underbara wienerbröd med choklad på, mums..
Efter fika och en massa snack åkte dem hem och jag satte mig framför datan lite smått uttråkad.. Det slutade med att jag "klickade" hem lite kläder från laredoute och ellos;) 
Klickade bla hem dessa skor, hoppas bara att de passar och att jag kan gå i dem.. Haha, jag som e van vid mina gympadojjor och converse;P
Tjingeling!!


Harry

En liten Harry kom på besök igår.... Lektanten Lindas nya vovve...:)



Killeröd med päronen

En helt underbar dag med päronen på Killeröds cafe.
Blev hastigt och lustigt när mamma ringde i förmiddags och frågade om vi skulle med till Killeröd. Packade en kass och drog iväg snabbt som tusan utan att ha ätit frukost. Väl uppe på cafeet fick jag in min frukost som bestod av en valnötskaka och en äppelpaj med vaniljsås, hur gött som helst;)
Nu blir det en sen men lite nyttigare middag, kycklingsallad med caesardressing..
Tjingeling!!

Bildregn från Killeröd





Shiro fixade disken under bordet;)


Då kör vi...

Då kör vi något nytt som vi inte brukar.. Helt ok för att vara sött skit som jag egentligen inte dricker;)
Tjingeling!!


Shiro vill kanske ha ett gosedjur....

Nu har vi kommit hem från päronen.. Tog en promenad med Shiro som slutade hos mamma och pappa. Efter en stund kom även Krasse och det blev super god mat och dricka.
På hemvägen passade Shiro på att jaga kaniner, undrar vad han hade gjort om han hade fått tag i en!? Han kom med en duva i käften en gång men släpte den lika fort igen och duvan flög iväg oskadd. Han kanske bara vill ha ett litet gosedjur, ähh, han har ju Krasse;P
Här kommer 2 bilder på Shiro och mig innan vi stack till päronen.
Tjingeling!!



Shiro är lika road varje gång det är time för foto;)


Nybadad

Shiro är nybadad.. Som de flesta vet så uppskattas detta INTE utav Shiro men ibland så e det bara så att man måste bada.. Nu ligger han helt utslagen på baksidan och sover och själv sitter man i soffan och degar;)
Tjingeling!!


Uttråkad till max....

Guuuuuuuud vad jag e uttråkad.. Finns inget på tv, finns inget att göra, det regnar ute, shiro sover och Krasse e inte hemma.... Suck... Har gått igenom alla sidor på hela internet känns det som så inte heller där finns det något skoj att läsa.. Inte nog med det så e det söndag, tråkig j-a söndag.. Nä nu ska jag inte tråka ut er mer med mitt gnällande, ska gå och dra något gammalt över mig:P
Tjingeling!!


Fest med Ola

Hade en super trevlig kväll med Ola igår.. Vi grillade och drack och sedan drack vi lite till;) Krasse var lite mesig som vanligt så jag och Ola stod för det mesta festandet medan Krasse serverade, me like... Hihi...:D
Tjingeling!!

Ola


Jag och Ola

Krasse


Grabbarna från Tyringe

Igår på eftermiddagen pös jag och Shiro hem till mamma och pappa en stund, det blev super god mat och dricka som vanligt. Testade faktiskt "Helsingborgs-öl", visste inte ens att det fanns. Ingen jätte god öl men den gick att dricka.
När vi kom hem möttes vi av grabbarna från Tyringe, lika goa och glada som alltid. Festen fortsatte och när klockan slog 02:30 fick de för sig att de skulle ner i stan. Varken jag eller Krasse kände oss sugna på att dra ner så vi valde att stanna hemma.
Tack allihop för en as kul och trevlig dag/kväll...;)
Tjingeling!!

Ölen



Shiro var ju såklart med han oxå;)



Hmmm.... ;)


Jätte trevlig kväll

Hej hopp.. Regnet fortsätter trist nog och även semestern, kunde ju faktiskt vara lite bättre väder tycker man.
Krasse mår mycket bättre och ska ha grabba-kväll med killarna från Tyringe ikväll så jag rymmer iväg till mamma och pappa en liten stund.

Igår kväll hade jag och Helena från jobbet en liten tjejkväll med rosevin och ostbricka. Lite senare kom även Josse från jobbet förbi och vi hade skit kul. Varför blir allting som inte e planerat till punkt och pricka mycket roligare än det som verkligen e planerat!? Ganska lustigt tycker jag.
Tack tjejer för en skit kul och lyckad kväll, det gör vi om snart igen:D

Shiro var ju såklart också med och käkade lite kex han med;)

Tjingeling!!

Helena, Josse och Jag

Helena och Josse



Bartendern Helena var i full gång;)


Shiro hade full koll på läget


Hemma från doktorn

Så ja... Efter att Krasse blivit sämre så fick vi åka till farbror doktorn.. De tog en massa prover och kom fram till att han fått en kraftig allergisk reaktion av cashewnötter som han ätit igår, han åt nästan en hel skål.. Nu har han iaf fått 15 st kortisontabletter så vi får hoppas att han känner sig bättre snart.
Under tiden Krasse var hos doktorn så körde Shiro och jag till mamma och pappa och tog en promenad innan det var dax att hämta honom igen.
En sak vet vi nu iaf... inga fler cashewnötter för Krasse.....;)
Tjingeling!!


Uttråkad...

Hmmm... Sitter och är oerhört uttråkad just nu.. Stackars Krasse har fått kraftig nässelfeber och får inte lämnas ensam så fikan med min söta vän Sandra fick vi "putta på".
Krasse sover, Shiro sover och jag sitter vid datan och har snart hinkat i mig en kanna kaffe. Inte nog med detta så e det pissväder ute så man kan inte ens sitta och sola.
Behöver egentligen rensa både i garderober och skåp men känner bara att öööööörk, orkar inte.
Har iaf varit en lång runda i Råå med Shiro innan idag som både han och jag uppskattade, kul med lite annan promenad än att bara gå runt i skogarna här uppe.
Nä, får väl ta mig i kragen och försöka göra lite nytta eller nått;)
Tjingeling!!


Grillfest

Efter att vi var klara med att klippa häckarna igår bjöd syrran med familj på grillning hemma hos mamma och pappa, efter en hård arbetsdag så blev det super god middag, det gillar vi:)
Tjingeling!!

Mysfaktorn var på hög nivå för Shiro och systersonen



Krasse hittade sin plats under äppelträdet;)


Efter en "mojito" var syrran go o gla;)


Trädgårdsmästarna....

Eftersom pappa fått ryggskott så fick mamma och jag klippa häckarna runt huset.. Det var första gången jag klippte häckar men det känns i kroppen idag att man hoppat upp och ner på stegen;) Krasse tog en bild på oss under tiden, vi ser rent förskräckliga ut men det bjuder både jag och mamma på... Hihihi...
Tjingeling!!


regnig start...

Hej hopp vilken trevlig regnig start på semestern.... Skulle precis ta Shiro och promenera upp till mamma och pappa för att hjälpa till med att klippa deras häck runt huset meeeen jag tror jag väntar lite.
Vi tog en runda till farmor och farfar igår och Shiro fick som vanligt sina flip i trädgården;) Han bara älskar deras trädgård.
Tjingeling!!


Shiro placerade sig unnder bordet i hopp om att det skulle trilla ner någon liten godbit





Wiiihooo....


Systersonen blir nog fotograf när han blir stor;)

Hade en helt underbar dag igår med fint väder och trevligt sällskap.. Solade större delen av dagen och lite senare på kvällen trillade syrran med familj in på en liten drink som snabbt blev fler;P
Under tiden vi andra satt med våra drinkar så gick systersonen loss med min systemkamera och tog en massa foton på Shiro som blev jätte bra.
Idag blir det nog en visit hos farmor och farfar men Krasse får stanna hemma eftersom han e genomförkyld stackaren.
Ses lite senare.
Tjingeling!!




SEMESTER!!!!!!!

4 heeeela veckor ledigt har man nu, så j-a nice.. Förhoppningsvis blir det en massa uppdateringar om inte kamera, data, jag eller Shiro kollapsar i solen;) Wiiiihoooo!!!
Tjingeling!!


RSS 2.0