Walk For The Strays

Igår gick hela 69 orter i Sverige för de hemlösa hundarna i Rumänien, även Helsingborg med mig och Susanna som värdar. Tyvärr kom inte alla som anmält sig pga olika förhinder men ville ändå skänka en peng till hundarna, tusen tack!! Pengarna är nu insatta på Dogrescues konto och bara från Helsingborg blev det 800 kr, vi var 15 personer som gick och 7 hundar:)

(Sen har vi ju den lilla skaran som både skulle gå med eller skänka pengar men som överhuvudtaget inte gjorde något av det, då tycker jag att man helt enkelt bara ska vara tyst om man nu inte tänker göra något av det, dåligt!!)

Dagen blev kanon även om det blev lite rörigt i början ang. träffpunkten, jätte fint väder och glada människor som alla var där för samma sak.
Räkningen fortsätter och just nu har de räknat ihop 44 orter= 28000kr= 650 personer som promenerade. Sååå härligt och det fortsätter, ska bli skit kul att se var det slutar:D

Shiro fick stanna hemma eftersom han för det första inte hade klarat gå hela den rundan i den värmen och för det andra inte gillar okastrerade hanar. Han hade det bättre hemma i skuggan;)

Återkommer med slutresultatet från promenaden

Tjingeling!!

www.dogrescue.se









Kommentarer
Postat av: julia

Allt bra? :D

2012-08-19 @ 14:44:51
URL: http://juliahenrikson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0