Falukorv!

Tjena. Jobbade till kl. 11:00 idag, skönt. Åkte och hämtade lille gangstern hos mamma efter jobbet och gick en lång runda i Ramlösa parken vilket uppskattades av Shiro. När vi kom hem så tog vi en liten "lur" båda två.
Var ute en runda till med Shiro och träffade lektanten Linda, ingen blev lyckligare än Shiro. Upp, ner, höger och vänster, han blev så glad att han inte riktigt visste var han skulle ta vägen. Han susade rundor precis som en hel cirkus.
Var på tjejkväll på Scandlines båtarna med några från jobbet igår vilket var väldigt trevligt. Krasse och Shiro fick stanna hemma och ha det mys. Under dagen när jag jobbade hade de tagit en tur till Willys i Löddeköpinge och hälsat på. Personalen där tyckte att Shiro var så söt så de hade gett honom falukorv som senare på kvällen kom ut i ICKE så fast form så det var bara att duscha hund kl. 22:30 på kvällen efter en härlig tjejkväll, underbart.
Nä, nu är det matlagnings dax. Blir chili con carne ikväll och Shiro får lite stekt köttfärs, det gillar han. Tjingeling!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0